"Buburuze de 2009 in actiune (35)" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de cojitele din cap. Vladut a avut cand era bebelus, iar dermatologul ne-a recomandat un gel de la Avene pt crustele de lapte. Dar la Miru poate e ceva temporar, poate nu ai clatit-o bine la ultima baita...eu zic sa mai astepti si daca vezi ca ii mai apar sa mergi la un dermatolog, primesti cel mai bun sfat de la el

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

am scri jumate de pagina si iar eroare!!!!!!!!!11
nu mai pot gata
va puppppppppppppp
maine incerc sami repar pc

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/OZiDeToamna"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor ce facetii?
nu v-am abandonat chiar v-am dus dorul
ary estre un pik mai bine nnu a mai facut febra dar se chinuie inca, si in sf a spart maseluta din stanga, cea din dreapta inca o mai chnuie.
cris miru a fosr delicioasa cu epilatu si posetuta, eu sunt varza m-iam cumparat epilator si il tin piesa de muzeu ca nu suport durerea
sabria stai lin ca o sa treaca si faza cu spalatu si o s avina una cand nu o sa vrea sa se spele pe manute.
anna da a fost super draguta avea treaba sa traga de barba mosului si ii placea ff mult bradutu era fascinata si nu a distrus nik cum ma asteptam.i-am mai facut poze dar de data asta in patut.lasa ca data viitoare faci o fetita si atunci o sa te domnisoresti cu ea.
lavi cf rares cum a fost ieri ??
alexa lasa pc ca se reface
piky u cf? cum te simtiii?puca cf??
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5549894731671923458

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata ....haideti la o calda,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

Noi am aparut aseara acasa pe la 20:00,si pana am pus toate cele la locul lor,pana am pregatit si pungutele de cadouri pentru fiecare,pana am papat,s-a facut aproape 23:00 ,asa ca doar am bagat un ochi la ce ati ascris si apoi direct in pat.

ssabrya ce fain,noi ;la capitolul apa suntem primele,dar numai ca sa ne balacim in ea si nicidecum sa ne spalam frumos
ana pai ia sa faci tu o domnisorica si sa vezi ce va mai aranjati,ca daca vreau eu sa ias din casa fara biju sai posetuta,imi atrage fi-mea atentia(pe limba ei inca) si cand nu pricep ce spune,imi aduce ea posetaam fost aseara in real..sunt praf frate,dar prafam avut noroc ca am gasit o bucatatrioara mirunei,dar nu asa cum vroiam eu,dar ea frumoasa si asta.LA carrefouar nu mai spun,te ingropi in jucarii,singura problema e ca nu prea coincide cu ce vezi pe ofertele lor,dar am vaczut la sectiune pentru baieti,trenulet cu sina(locomotiva+sinele) de la thomas si era la 124 ron,tot de la ei mai avea ceva mai colorat la 139 ron si ultima alternativa era asa:sinele,locomotiva+vagon+statie de garacu copacel si nu mai stiu ce la 144 ron(asta era super) si tot de la thomas ca celalalte nebunii cu sine erau cu piese foarte mici su pentru copii de la 5 ani+.o sa-i fac azi o poza la cutia cu bucataria eiare multe nebunii pentru ea,cu farfurii,tacamuri,craticioara..ce mai,o nebuniesi miruna era tantata de aragaz si numai cand bolborosea mancare pe focchiar a pus si mana pe ochiul incins si s-a fript,dar am fost si sunt foarte dura la asa ceva ca nu vreau sa mi se intample ceva nasol cu fata.In schimb,incerc sa fac de mancare numai pe ochiurile din spate si cele din fata sa fie stinseam inteles,sarumana de sfat
alexa pupam si noi gasca de fete si te asteptam
getik tuuuu,ii trece garantia la epilator si o sa-ti para rau.Si eu sufeream la inceput ca ma durea ca dracu,dar acum m-am obisnuit si nu pot sa ma fac cu benzile de ceara in schimbdar daca iti spun ca epilatorul ala isi merita fiecare banut si te face gagica bengoasa?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !Am citit tot insa nu am timp acum sa raspund ca vineri nu am fost la birou si mi s-au cam adunat treburi.
Va pup!Vin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la noi,

Am venit si eu la o .

Eu in weekend nu prea am avut timp si chef de pc..timp mai putin samabata ca am avut treburi si fara chef duminica ca am stat mai mult intinsa ca am avut toata ziua contractii.

Asa ca incerc sa recuperez si sa scriu acum cat ma lasa Stefi.

Va pup si va urez un inceput de saaptamana placut..na ca a si venit la mine, ca un catelus nevinovat

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 24+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Incerc sa recuperez:

Dana multumesc ca m-ai linistit cu privire la bebe. Te sperie ca bebe e deja intors?
Getik imi pare rau ca si Ari a inceptu sa aiba dureri de la maseluta, sper sa nu o tina mult
Anna probabil ca o deranjeaza ceva, dar sa faca astfel de crize zi de zi, nu mi sep ar normale. Ce frumos e la voi ca aveti parintii aproape si va poate ajuta cu Vladut...cu privire la gradinita asa e, e mai bine sa mearga ca altfel socializeaza, invata in grup decat daca ar sta doar cu bunicii acasa.
Lavi si a mai plans Rarer la soacra ta? dar de ce plange, nu o place?! pai auzi la mama ta, doar e bunica, altele s-ar bucura, dar se par ca unele nu
Ssabrya off si voi cu injectii?! mititica..acum e mai bine? pai stati bine la capitolul dintisori si nu trebuie sa va mai faceti probleme de acum incolo
Getik ce super ca deja ati facut bradutul..noi mai trebuie sa-l cumparam ca in rest am luat de toate ptr impodobit. v-am admirat pozicile, foarte frumos bradutul dar Ari e si mai frumoasa, si parca pe zi ce trece ii creste parul
Cris m-ai amuzat teribil cu Miru si epilatul, pensatul..de mica o inveti sa fie cocheta . Si vad ca numai un varf de canin i-a iesit, asa ca vb ta, o sa aveti mult de furca, sper doar sa fie si ceilalti rapizi si sa nu mai tina durerile asa mult
Anna uite l-am gasit pe micky la care ii facea reclama la tv, dar nu o sa intelegi nimic ca e in alta lb, bulgara, cred, iar prin magazine pe aici nu l-am vazut sper sa reusiti sa gasiti un trenulet ideal ptr varsta lui
Cris ce pot sa-ti psune de cojite in caput este ca nu prea am idee cu ce ar putea trece. ar putea fi de la apa sau de la produsul pe care-l foloseti ptr miru(ce fel de produs?) verisoara mea a avut cand era bebe si i-a trecut cu uleiul de la johnson, acum nu stiu cat de bun mai este.. oricum stiu ca aceste cojite dispar treptat, deci nu ar fi nimic grav
Ssabrya ce tare e si Bryanna , tot cocheta ....Stefi adora sa se priveasca in oglinda si sa se pupe, iar daca i se cumpara ceva nou, o hainuta, trebuie musai sa o probeze si apoi sa se vada in oglinda, e narcisista , adra sa-i fie parul aranjat cu clame, nu cu moate si e mandra ca are cercei in ureche, se duce la sertar si isi ia singura cercei de aur ca doar sunt ai iei si bratare mea...ca o vrea la manuta..cat despre parfum, doar daca ma vede pe mine, vrea si ea altfel nu ..
Anna ciudat rau ca nu a vrut Vladut afara...e prima oara cand aud ca v-ati rugat de el si nu a vrut
Alexa,lasa ca recuperezi cand ai timp, ce mai fac zuzele?
Getik off si mai aveti una pana sparge..sper sa fie cat mai curand ca sa treaca durerea...Stefi ce sa faca isi insira jucariile prin casa si m-a lovit cu una peste picior..in rest tot crizata si fitzoasa
Cris asteptam pozica cu bucatarioara Mirunei Ca vb si tu si Anna de aragaz, noi avem noroc ca e destul de sus, nu ajunge inca la el, dar la noi e avantajul ca ochiurile pe care gatim sunt in spate(e cu inductie si pe curent) si evitam pe cat posibil sa punem oalele fierbinti pe partea din fata a aragazului...chiar am vazut in ikea o protectie din inox ptr a o aplica in fata aragazului ca sa nu cumva sa puna mana copii ca traga de oala sau sa ajunga la foc cand e deschis...chiar vroiam sa o luam dar docamandata nu avem nevoie de ea..poate daca o gasiti si se potriveste la aragazul vostru luati-o e pte siguranta..tony pe la varsta buburuzelor noastre si-a lipit palma de ochiul incins ...a fost groaznic..iar eu acum vreo 4 ani la fel..il probam sa vad daca mai e incins ca sa-l pot spala si nu cu un deget ci cu toata palma ....asa ca mi-a ramas urma pe placa ..iar durerea e de nesuportat ...asa ca nu incercati asta acasa
Simina spor la treaba, te asteptam cand ai timp
Ema cu tine ce e, ca vad ca nu ai dat nici un semn de viata..ia treci la apel, repejor ..sau o astepti pe Dana sa apara? cum mai e Darius cu dintisori?

Gata, ma recuperat dar vad ca nici in acest weekend nu si-au facut aparitia, Elena, Alic si restum mamicilor disparute de luni de zile...pe unde sunteti?!

Va pup si merg sa scot fata la plimbare si sa iau paine

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 24+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
picky doar ti-a zis.....o astept pe Dana ......la fel e Darius....marait si fitzos...se lasa asteptat caninul ala
noi am umblat destul de multisor in weekend...ne-am plimbarisit...de asta am tras chiulul. m-am apucat de tricotat....nu gasesc nici o caciulita haioasa pt pitic asa ca m-am suparat si m-am reapucat, de fapt, de tricotat. sa vedem ce iese
va pupacesc pi tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna si de la noi
am venit la
am pus poze pe mailu comun cu poze de la la eumada cu eva facand bradutu.
eu revin ca fimea a facut kk si puteeeee

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in sfarsit s-a culcat maimutica,dar uite ca nu pot sa fac nimica ca e oprita apa

simina spor la reaba si te asteptam la o barfa si poate ne arati si ceva poze
picky o mai las cateva zile si o sa incerc sa o curat eu de cojiteca nu sunt multe,si apoi sa vad cum evolueaza si daca e ,dau o fuga la dermatolog sa vad ce zice,ca samponelul e acelasi dintotdeauna de la johnsons..hihihi,vad ca avem numai fetite chochete pe aiceao sa pun imediat si pozica cu biucatria mirunei pe mailpe viitor,am de gand sa iau plita cu 4 ochiuri si sa o pun la aceeasi inaltime cu restul mobilei,deci cu mult mai sus decat e acuma aragazul,ir pe ea sa o bat la cap ca nu e voie sa puna manuta ca e uff si face buba,chiar,naty e racita cu nasuc infundat mereu si o tine in priza pe alic..
ema ia sa ne arati si noua ce mesteresti,da?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput