Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() Ai gasit cuburi pt Mara? Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Da, cele simple la 30 de ron din Cora (
![](japonez.gif)
De celalalt mos o sa primeasca o masa de activitati de la Leapfrog, asemanatoare cu cea a lui Jiji de la Toys R US. Apropo mami de jiji...sa le stapaneasca sanatos si sa se bucure de ele!
Mirela si
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Da, cele simple la 30 de ron din Cora ( ![]() De celalalt mos o sa primeasca o masa de activitati de la Leapfrog, asemanatoare cu cea a lui Jiji de la Toys R US. Apropo mami de jiji...sa le stapaneasca sanatos si sa se bucure de ele! Mirela si ![]() |
![](icon_smile.gif)
Jiji sa te bucuri de jucariile luate de mami,ca vezi ce incantata e ea de ele
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
miremia spune:
Citat: | ||
![]() Jiji sa te bucuri de jucariile luate de mami,ca vezi ce incantata e ea de ele ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Daaaa, le roade pe toate partile. Si imi strica constructiile, ea nu construieste nimic. Cu inelele de la Chicco ( sunt de la +9 luni, asa scrie pe cutia lor) la fel...doar le scoate de pe suport, de pus nu le pune niciodata. Si daca cumva au capacul in varf si nu reuseste sa-l scoata tranteste nervoasa si urla.
![](icon_smile_blush.gif)
Lillo si pe mine m-au impresionat pozele de pe mail.
![](pupic.gif)
Intrebare: cate aveti de gad sa tundeti pufuletii la chelie dupa mot?
Sper sa va placa titlul capitolului si imi doresc ca toti pufuletii sa gaseasca ceva in ghetute.
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Mirela si
![](copilas.gif)
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Daaaa, le roade pe toate partile. Si imi strica constructiile, ea nu construieste nimic. Cu inelele de la Chicco ( sunt de la +9 luni, asa scrie pe cutia lor) la fel...doar le scoate de pe suport, de pus nu le pune niciodata. Si daca cumva au capacul in varf si nu reuseste sa-l scoata tranteste nervoasa si urla. ![]() ![]() Lillo si pe mine m-au impresionat pozele de pe mail. ![]() Intrebare: cate aveti de gad sa tundeti pufuletii la chelie dupa mot? Sper sa va placa titlul capitolului si imi doresc ca toti pufuletii sa gaseasca ceva in ghetute. ![]() ![]() Mirela si ![]() |
Eu nu o sa o tund zero,de abia are par.De mot,habar nu am cu ce sa mananca,nu dati cu rosii va rog,dar eu chiar nu le am cu obiceiurile si faptul ca suntem singuri aici intareste ceea ce cred,este un obicei(ar fi fost frumos daca eram acasa,de dragul "petrecerii" si al emotiilor de atunci,dar asa numai noi 3,e de trecut peste).
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity si Ariana face asa cu stelutele(ea asa are,in loc de cercuri),le scoate,dar cand sa le puna la loc nu reuseste,i-am aratat si incearca(amandoua tinem de steluta)daca stau langa ea,dar sa le puna singura nu poate. Eu nu o sa o tund zero,de abia are par.De mot,habar nu am cu ce sa mananca,nu dati cu rosii va rog,dar eu chiar nu le am cu obiceiurile si faptul ca suntem singuri aici intareste ceea ce cred,este un obicei(ar fi fost frumos daca eram acasa,de dragul "petrecerii" si al emotiilor de atunci,dar asa numai noi 3,e de trecut peste). ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Cu motul (la fete am inteles ca de fapt "se rupe turta") e cam asa....ii prinde nasa un mot in frunte, i-l taie, alege copilul ceva de pe o tavita pe care se pun diverse, se manaca si se bea.
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Editat pe motiv de prea multe citate.
![](icon_smile_big.gif)
Mirela si
![](copilas.gif)
miremia spune:
Va pup si ma duc langa delfita, care contrar asteptarilor....DOARME!
Credeam ca iar facem noapte alba....
MP sunt asa de fericita pt coltisorul lui Alex de parca ar fi al meu (ma rog, al Marei).
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia
Cu motul (la fete am inteles ca de fapt "se rupe turta") e cam asa....ii prinde nasa un mot in frunte, i-l taie, alege copilul ceva de pe o tavita pe care se pun diverse, se manaca si se bea. ![]() ![]() Editat pe motiv de prea multe citate. ![]() Mirela si ![]() |
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
Motivatia zilei:
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica Simply tare imi place mottoul tau! ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Merg si eu la
![](nani.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
Motivatia zilei:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
![]() ![]() Merg si eu la ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Somnic usor si tie si tuturor!
Eu m-am invatat mai ...huhurez. L-am vanat pe Mos NIcolae, am gustat din tooooooaate dulciurile (multe
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Hihihihi...ce or sa se mai bucure matzele mele la atata ciocolata!
Cuscra! Unde esti? Hai la cioco!
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)