Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 18
decenuela spune:
PRB sunt singura care sunt capiata deja
pe la 12 juma l-a apucat o criza de plans de l-a tinut 1 ora....din aia k sughitzuri.....i-am dat panadol...nik...plimbat...etc...tt sa n-auda....acu ne uitam k interes la bebe tv...suge la un bibe k apa...roade...poate il ia somnul
daca-l mai ia o tura ajung la nebuni...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Lillo spune:
Neatza!
Dau eu cafeaua azi, cu miere si lapte sau neagra, fiecare cum prefara.
Dap, pitica mea a decis ca ar tb sa ii faca cineva ghetutele si lui frati-su asa ca a muncit cu avant...Mi-a fost mila de ea ca tot dadea ture pe langa ghetutele alea asa ca Mosul a venit inainte sa adoarma.
Noi pastram traditia si Mos Nicolae aduce fructe si dulciuri, asa ca au primit fructe (exotice de care cumparam mai rar) si bonus ptr pitica ceva dulciuri din care va papa pana dupa revelion pt ca primeste cu portia si o carte de povesti.
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, NIKOLE, Nicolete si Nicolai
Sunteti inca in fatza galoshilor?
Lillo, multzumim, eu vreau cafea, ca am fete tare nerabdatoare: ana s-a trezit de 4 ori, ema cam la fel si amandoua de tot la 5.., dar au fost asa de incantate de ce au gasit in ghetutze, ca nu mai conteaza. la ema a fost succes total cu periuta de dinti de la nenedent, a molfait minute bune, ana a crezut ca vine doar o "creanga"(nu nimerea nuia) si a primit multe, chiar mai multe decat scrisese ea (si-a pus 3 perechi de cizme/multe si mici, sa incapa, tati incantat de aparatul de ras electric si husa pt i-phone,plus un ceai cu aroma de turta dulce/craciun (el e cu ceaiurile..),iar mami super multumita cu un ruj bun,o rochitza de iarna si un tricou. si o atmosfera de sarbatori in casa, ca am facut bradul, nu mai avea ana rabdare
DECE,sper ca a fost mai bine jiji mic spre dimineatza. noua ne-a dat sa-i punem ophtamesone M in nas dupa aspirare, mai usuca din secretzii, respira mai bine. si ema e tare mucioasa, tzatza nu merge din cauza asta...oare de la ploaia aia? nu am mai scos-o afara de....1 saptamana..
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
daca ramane asa, dau de baut"
http://www.realitatea.net/concediul-maternal-ramane-de-doi-ani_779584.html
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
bubu_bu spune:
buna de dimineata!beau si eu o cafea cu voi.....lilo(foarte frumoase pozele de pe mail.....draguta micuta ta....imi era dor sa o vad...poate iti faci avant si il arati si pe printisor)
la multi ani nicolae si nicolete!
lml lucas
lml maria
foarte frumos ati petrecut la ziua lui tudor.....mi-ar placea si mie sa fiu printre voi
sper ca e mai bine cu jijelulnici raul nu a dormit cand a fost racit(muci)statea in leagan si se uita la tv.........eu cu el....sunt mai grele noptile......dar trec cu rabdare
sper sa se faca bine si catalin...sper ca nu incurc
la noi a veit mosul doar la raul(de la nasi un costum de schisi de la noi un set de piese ca de lego mari)la mine si la tati vine deseara
o z frumoasa plina de veselie
lillyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa vai larisel ce de probele ai adus in discutie creme de fundulet eu folosesc un preparat de la farmacie dat de medicul pediatru cand facusem si noi un eritem de toata frumusetea si nu trecea cu nimic. A facut minuni. Dar nu ii dau decat atunci cand vad ca incepe sa se inroseasca, in rest nu ii dau cu nimic. caldura eu am media de 21-22 in casa, seara mai bag o aeroterma sa ajunga la 23 ca mi se pare mie frig mai ales ca Dragos doarme dezvelit cadou de Mos Nicolae tati i-a luat ursul ala de plus imesc de la Carrefour, Dragos e entuziasmat, se arunca pe el, in manaca, ii apasa pe ochi. Are bonus si un ursulet mai mic cu care vad ca doarme acum, il ia de un crac si il tine(noi i-am dat cadoul de ieri ca l-am luat cu el deodata, i l-am aratat si ii sclipaceau ochii, daca incercam sa il punem la loc punea botu..asa ca asta a ramas) asa, mai era ceva? nu imi aduc amine ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Buna fetelor,
creme de iritatie - mustela sau creme pe baza de oxid de zinc
caldura...pana saptamana trecuta cand a racit 22-23, acuma cam 23-24.
cadou de mos papuci si sosete antiderapanti.
Bravo David. Sa speram ca nu va fi nevoie.
lillyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alicredo
pe pagina de facebook a andre_linei alex sa-ti traiasca puiutul ! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
gata
mamidepuiuti spune:
neata fetele,bine pica o cafelutamultam frumos
cris d,ana g,roxy,dastefa, ayanna, alexutzzza, elefantica, miremia, simplicity, micki_mica,alicredo va multumim frumos de urari
sa inteleg ca v-a gasit mos nicolae? ati fost cumintele?
ce jucarii frumoase au primit/vor primi pufuletii!sa le stapaneasca sanatosi si cu multa placere
si scaunul de masina(yannis)
lillo,faine amintiri veti avea eu am un filmulet scurt cu radu pe la 6 ani cum isi lustruia de zor bacanceiisi ma tot intreba daca sunt bine...
miremia,cred ca lui alex i-a iesit dintisorul acum ca stie ca mergem in 8 la tanti dr la vaccin...si data trecuta era tare nemultumita ca nu merge copilul si nu are dinti...acu' vrea sa-i satisfaca macar o doleantza
merita beuturica treaba cu concediul(mi-e dor de un pahar cu vin,da' n-o sa incep sa beau singura...ca tati de alex e antialcool...si io as avea chef sa degust o grasa(ca mine,de'!) de cotnari ...las' ca atunci cand oi fi cu prietenele,recuperez...poate iau 2 pahare
prima data zisei de beutura si acu' de pozele cu gazelele si pufuletii...stiam io ca iegzista o explicatie cu pofta asta a mea de alcool de la poze mi se trage
frumoase foc,nici nu se vede ca ati nascut ... io cred ca voua vi i-a adus barza
pufuletii?... ce i-as pupaci eu olecutza pe toti
trimit,ca ratez capitolul
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
la multi ani nikole,nicolete si nicolai
LML lucas si maria dalia
mami de Alex si Radu