Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 16
decenuela spune:
buna seara si de la noi....
sunt un pic suparata cu moshul asta....pt ca asa suntem noi niste caca maca....nu mai avem rabdare pana cand trebe...dam cadoul cand luam iar io acu....am intrebat daca viena mosul
si ce-i mai rau si mai rau e ca nu vine nici la jiji....dar va veni sapt viiitoare...SPER...si o sa-i aduca si lui un Gummy bear + asta http://www.amazon.co.uk/VTech-Grow-and-Go-Ride-on/dp/B000FS5W64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1291583331&sr=8-1 ...nu stiu sa ascund linckul...io ii zic calul....si una ca asta care mie mi-e tare draga http://cgi.ebay.co.uk/Toys-R-Us-Multi-Activity-Music-Table-/260703094564?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item3cb31d8724#ht_500wt_1156 .... i-as da ceva la craciun insa....nu stiu daca am rabdare.
jiji e mucios rau...e pt prima data...pana acu era doar infundat..acu ii curg si-l chinui si plange...sa vedem cum trece noaptea...
simpli si eu sunt suparata pe vremea de la voi....ca-mi intarzie mie jucariile pt mon amour...
larisel...cum zicea si mire..dar parca stiu ca tu nu erai pt disociata...am mai tinut acte 5 zile disociata....care functioneshte....insa desi eram multumita in ultimile zile mi-am fc de capul capuului....AZI AM TERMINAT SU ULTIMA PRAJITURA CU MAR...cum naiba sa nu-mi pocneasca ranza?????
de maine cica gata...sa vedem....
deja s-a trezit
sa aveti o seara placuta si.....SA GASITI CEVA IN GHETUTZE....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
Am vazut mamici frumoase si pitici voiosi la "Party a la Patriot"! Frumos va sta in asa atmosfera de gradinita!
Niste copilasi dulci! Imi vine sa ii pap pe toti!
Cand ii vad asa, mai ca imi vine chefu' de facut bb2 cat mai repede!
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Cadou Mos Niculae... avem un melc vorbitor de la FP, insa nu prea vreau sa i-l dau pt ca are cam multe jucarii noi si se invata. Am citit undeva ca este total gresit ca un copil sa aiba n-spe mii de jucarii la dispozitie... deci il pastram pt Craciun Ma cam puneti pe ganduri cu scoica. Mai foloseste cineva inca scoica? Adica in afara de mine Ratusca mami de Imparat (2010) |
Noi mai avem scoica. De folosit....nu prea. Nu avem nici masina si nici gand de a lua scaun, curand. Doar la drum lung (daca 150 km e considerat lung. Si la tinut hainele care trebuiesc calcate .
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela buna seara si de la noi.... sunt un pic suparata cu moshul asta....pt ca asa suntem noi niste caca maca....nu mai avem rabdare pana cand trebe...dam cadoul cand luam iar io acu....am intrebat daca viena mosul si ce-i mai rau si mai rau e ca nu vine nici la jiji....dar va veni sapt viiitoare...SPER...si o sa-i aduca si lui un Gummy bear + asta http://www.amazon.co.uk/VTech-Grow-and-Go-Ride-on/dp/B000FS5W64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1291583331&sr=8-1 ...nu stiu sa ascund linckul...io ii zic calul....si una ca asta care mie mi-e tare draga http://cgi.ebay.co.uk/Toys-R-Us-Multi-Activity-Music-Table-/260703094564?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item3cb31d8724#ht_500wt_1156 .... i-as da ceva la craciun insa....nu stiu daca am rabdare. jiji e mucios rau...e pt prima data...pana acu era doar infundat..acu ii curg si-l chinui si plange...sa vedem cum trece noaptea... simpli si eu sunt suparata pe vremea de la voi....ca-mi intarzie mie jucariile pt mon amour... larisel...cum zicea si mire..dar parca stiu ca tu nu erai pt disociata...am mai tinut acte 5 zile disociata....care functioneshte....insa desi eram multumita in ultimile zile mi-am fc de capul capuului....AZI AM TERMINAT SU ULTIMA PRAJITURA CU MAR...cum naiba sa nu-mi pocneasca ranza????? de maine cica gata...sa vedem.... deja s-a trezit sa aveti o seara placuta si.....SA GASITI CEVA IN GHETUTZE.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Multa sanatate lui Luca!
Si vreme buna, sa vina Mosu cat mai repede!
Miki a lu' Kiti
simplicity spune:
La multe lunite Maria Dalia
La multe lunite Luca de Oani
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Cadou Mos Niculae... avem un melc vorbitor de la FP, insa nu prea vreau sa i-l dau pt ca are cam multe jucarii noi si se invata. Am citit undeva ca este total gresit ca un copil sa aiba n-spe mii de jucarii la dispozitie... deci il pastram pt Craciun Ma cam puneti pe ganduri cu scoica. Mai foloseste cineva inca scoica? Adica in afara de mine Ratusca mami de Imparat (2010) |
Noi avem scoicile la fel, nu? la mine de cand am trecut la haine groase nu se mai inchid centurile defel! de aia am schimbat scaunul altfel...mie-mi placea cum statea el culcat acolo in scoica...
de Yannis
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Noi avem scoicile la fel, nu? la mine de cand am trecut la haine groase nu se mai inchid centurile defel! de aia am schimbat scaunul altfel...mie-mi placea cum statea el culcat acolo in scoica... de Yannis |
Sa foloseasca Y sanatos noul super confortabil scaun! Asteptam impresii, mai ales de la el.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Maria Dalia La multe lunite Luca de Oani Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Subscriu!
LMA celor cu numele de Nicolae si Nicoleta!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Subscriu! LMA celor cu numele de Nicolae si Nicoleta! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ai gasit cuburi pt Mara?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
micki_mica spune:
La multe lunite Maria Dalia
La multe lunite Luca de Oani
Si tuturor celor care de Sf Nicolae isi sarbatoresc onomastica!
Miki a lu' Kiti