Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cica ar trebui sa fim fericite -a ramas concediul la 2 ani.Sa vedem acu cum vor umbla la bani
maine ne zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara...

...de ceva vreme va tot admir in poze...si sunt . Ce simpatice sunteti, una si una, numai bunaciuni...Zicea Dece ceva de o sacosa de medicamente pentru ranza??? Pai eu am nevoie de doza dubla claaar...

Superbe pozele, superbi pufuletii, superbe mamicile! Va invidiez maxim pentru intalnirile astea...desi sunt constienta ca eu nu m-as fi incadrat deloc in peisaj, cu dimensiunile mele de gazelo-balena, dar asta-i alta treaba...

Nu va mai scriu nik...ma duc sa bag vreo 50 de abdomene ca altfel nu pot dormi in noaptea asta, ca o sa-mi bantuie pozele cu voi prin fata ochilor...

Poate vine Mos Nicolae si la mine...dar nu sa-mi aduca, ci sa-mi ia vreo 6-7 kile asa...si sa le duca la Simply , ca sa ne fericim amandoua...

S-aveti o noapte superba si un Mos Nicolae darnic!

PS. Pozele de pe mail sunt dulci, dulci de tot LILLO...
Sa mai faci una si dupa ce trece Mosu' pe la ghetute!!! 'strumfita si capritzul'

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

am vazut si eu pozele de pe mail(Lillo) si m-au emotionat,ce frumos facea fetita papuceii si a fratiorului(sper ca nu m-am inselat,dar mi s-au parut mai mici papucei maro si am presupus ca sunt ai fratiorului).Astept si eu ziua cand o sa isi pregateasca Ariana papuceii...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Imi pare rau ca e iar problem. Noi...doar intretinere. Sigur nu e de la dintisori? Sper. Ca daca am mai avut probleme si noi, au fost de la dintisori.
Sa treaca!

Cu vaccinul, o sa vedem si povestim. Noi nu vrem sa facem vaccinuri suplimentare. Nu prea suntem de acord.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lillo am intrat si eu pe mail! Doamne ce scumpa!!! a facut si ghetutele fratiorului!

MP cred ca Alex a scos un coltishor ca sa rontaie ceva bun de la Mosul

Cred ca Mireare dreptate si Mara va fi ultima dintoasa din gask nedintosilor. Yannis a fost primul dintos dintre nedintosi urmat de Luca, Alex...Danyelana voi aveti dinti pan la urma? SI parca mai erau vro 2 ne-dintosi...Isabela?

La noi... ce sa fac? sa fac foto cu o pereche de adidasi numar minuscul si scaunul de masina de 9luni-12 ani? ....ca nu incape in ghete....

in sfarsit ne-am luat si noi scaun ca imi chinuiam copilu' in scoica!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Si un sondaj de actualitate: ce le aduce Mosh Nicolae la pufuleti?

Mara de miremia shtim ce primeshte. Dar restul pufuletilor?

Gagalicile mele primesc un set de lego (de la babi) si cate o trasura cu calutz cu luminitze si sunete (chinezeshti pt ca atat ne permitem momentan)...sunt foarte frumoase dar periculoase (piese mici, colorantzi samd), asha ca stam de paza.

_

Mos Nicolae i-a pregatit dulciuri (biscuitei), maimutoi de plus - un ursulet, un clovn si cuburi gumate, moi, colorate.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:

Azi a fulguit si la noi.. vreo 5 minute fara sa se depuna pe jos. Dar a fost un frig....brrr... le-am scos pe fete si am rezistat cam 1/2 de ora.

Apropo, voi cat ii mai scoateti pe pufi pe afara? Zilnic? Si cat de gros ii imbracati?

_

Nu l-am prea scos pe frig si umezeala, dar de 2 zile e scos ptr ca trebuie. Doar plimbarile necesare (RATB, statii, drum pana acolo).
De imbracat, nu ca iarna, dar musai caciulita pe urechi. Abia azi am trecut si noi la ghetute.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

voi ce temperatura aveti in casa?

Eu am cel mult 21 de grade.
dar una din cumnate are 28 de grade si un pui mic de 6 luni. Si nush cum s-a racit..acum saracutzu primeste injectii in fiecare zi...cica de la faptul ca in casa era cald si afra cand iesea era frig (normal) ...se poate????

dar totusi nu e prea mare temperatura?

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Dap. Se poate. Diferenta mare de temperatura nu le prieste.
Multa sanatate micutului!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Cadou Mos Niculae... avem un melc vorbitor de la FP, insa nu prea vreau sa i-l dau pt ca are cam multe jucarii noi si se invata. Am citit undeva ca este total gresit ca un copil sa aiba n-spe mii de jucarii la dispozitie... deci il pastram pt Craciun

Ma cam puneti pe ganduri cu scoica. Mai foloseste cineva inca scoica? Adica in afara de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hop si eu mai pe seara asa...

Larisel eu mai tin dieta disociata furata de la dece, de luni o reincep.
Cadou de mos Nicolae o sa ma duc sa-i iau un set clemmy in seara asta (sper sa mai gasesc) pt ca atunci cand a venit Gummy-ul l-am apasat din greseala pe burta si a inceput sa cante. Am vazut doi ochi mari si niste gingii stirbe ranjite asa ca l-a primit in avans.
Crema de fund folosim weleda, sudocrem, avene.
Temperatura in casa...cam 27 de grade, dar n-avem ce sa-i facem.

Al3csa despre supozitoarele cu algocalmin s-a tot vorbit pe aici. Sfatul a fost sa fie folosite DOAR in cazul in care celelalte metode de scazut temp nu functioneaza.

LML Alex!
Si pt dintisor!

Si noi cu muci si dinti in crestere cred, ca doar tre' existe un motiv pt urletele de noaptea trecuta. Abia pe la 4 dimineata ne-am culcat...

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput