Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Bilica, salveaza-ti acest link: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=93
Acolo vei gasi de fiecare data capitolul curent, pe prima sau a doua pagina.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

V-am zis ca am gasit o modalitate mai eficienta e a-i taia unghiutele?
O asez la mine pe brate, cu spatele ei la burta mea si ii iau cate o mana/picior pe rand. Urmareste tot procesul ff atenta si nu protesteaza deloc. Nici nu se misca prea mult. Incercati, poate functioneaza si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

vai Dienutza m-ai omorat cu bisphenolul
nu m-am gandit deloc la asta...
folosesc steamerul zilnic, acum nu stiu ce sa mai fac

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

bilica asa si eu , cand sunt plecata am de recuperat. Daca am timp recuperez , daca nu spicuiesc..depinde.
Da, asa fac si eu trec de la pag 20 la apg 1 a nolui capitol..
Mi se pare ca nu se f mult, probabil e per cu sarbatorile si se intra m rar. La alte odisei se scrie aproape un capitol/ zi.
cris_09 multumim pt -luta!
corinasmile asa ii m tai si eu unghiile.

Nu e mai bine ca eu nu folosesc nici un steamer, nici un blender.
Fierb in oala pe aragaz.

LA MULTI ANI, Annnna35 !
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, Miruna Andreea si Marisa Alexandra!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La bisfenol chiar nu m-am mai gandit...hmmm...prima oara cand am vazut la stiri mi-a sunat la fel ca si aluminiul din lapte,suzetele interzise etc..nu stii ce sa-i mai dai copilului,sincer
Am cumparat saptamana trecuta cereale "Nestle 5 cereale",de obicei scria pe fata cutiei "nu contine gluten",la asta nu scria,nu am dat importanta,pana cand am cercetat-o eu mai bn sa vad dc contine lapte,si scria mic intr-un coltisor "contine gluten".
Offff,parca inainte nu erau atatea...am decis sa nu mai fiu asa stresata,sa-i mai dau si un pic de paine,biscuiti normali...dar asta ma transforma in mama neglijenta?
Media asta ne zapaceste pe bune...
Nici nu mai stii cum sa o iei

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

V-am zis ca am gasit o modalitate mai eficienta e a-i taia unghiutele?
O asez la mine pe brate, cu spatele ei la burta mea si ii iau cate o mana/picior pe rand. Urmareste tot procesul ff atenta si nu protesteaza deloc. Nici nu se misca prea mult. Incercati, poate functioneaza si la voi!

A functionat si la noi de vreo 2 ori si gata,i-a trecut interesulAcum unul il tine in brate si celalalt ii taie unghiile,sa vedem cat il tine si metoda asta

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

eu deja nu mai mananc carne de pui de cand cu discutia de acum vreo saptamana-doua. nici porc. nu mananc neaparat mai sanatos, ca doar astea doua le-am taiat de pe lista, nimic altceva.
acum, la plastic chiar n-am cum sa renunt. nu de alta, dar am ajuns sa nu mai am decat o ceasca si vreo 2 cani si doar cateva farfurii de portelan (sticla). nu stiu cum se face, dar david are un spor fantastic la spart tot ce se poate sparge. asa ca ultima salvare pt mine este plasticul. sau tabla .

cu bisphenol sau nu...mergem mai departe. oricum, de multe ori ce pui in in plasticul respectiv e mai nociv decat amaratul de bisphenol din recipient.
nici nu vreau sa ma mai gandesc: apa de la robinet are nustiuce reziduuri toxice, cea imbuteliata e ambalata in plastic nociv, carnea (de orice fel) are toxine si hormoni, legumele si fructele sunt pline de aditivi chimici daunatori, lactatele contin proteine precancerigene, ouale asisderea, aerul e poluat si facem astm, stratul de ozon nu mai exista si facem cancer de piele... si pot sa continui asa cu tot ce ne inconjoara . exista doar un loc unde nu avem nevoie de toate astea . dar e de dorit sa ne convingem cat mai tarziu de asa ceva...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Bine zici vivela,si cand termina cu bisphenolul...aviara a fost,porcina a fost,vaca nebuna a fost...care e la rand?Probabil leguma turbata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

clue: incercati cu taiatul unghioarelor si in timp ce bebe face nani. la david mergea de minune, puteam sa tai lemne pe el cand dormea. damian parca e o mimoza, daca oftez numai langa el, imediat se trezeste. asa ca noi taiem unghiile prin invaluire, cineva distrage copilului atentia catre o jucarie si eu tai repede unghioarele.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare!

Ce sa zic de bisfenol, nici eu nu m-am gandit la asta cand am hotarat sa folosesc steamer-ul, culmea e ca am si floricica de la ikea, dar mi-am luat si steamer, ca, deh, cica e la moda
Vivela, de acord cu ce spui, eu am prospectat situatia si am gasit pui crescuti la tara, dar ii pot primi vii. Eu nu pot omora biata oratanie, fie pui, gaina, sau altceva. Nici al meu sot nu poate, asa ca ce sa fac eu cu pasari vii? Daca le mai vad in curte, poate ne si atasam de ele, si facem ferma animalelor, eventual, ca eu una nu as putea sa cresc animale/pasari pe care apoi sa le mananc. Asa ca raman la puii din comert, mai cautam carne mai bio, mai un curcan, o vita, asta e..

Meniul nostru de azi:
pepene galben +avocado
conopida+dovlecel+rosie+curcan (aburite)

Ca noutati i-am introdus recent brocoli si conopida, pe care le mananca cu mare placere. Azi incercam curcan, ca varianta la pui.
Iar eu am facut o descoperire: e ff buna conopida cruda, mai ales cu un sos din iaurt+usturoi+marar Nu mancasem conopida decat preparata termic, dar cu sosul asta imi place de mor.

Mergi la inceput