Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 18
veronicach spune:
tocmai am sunat la philips, da contine bisphenol(Evident nu e ilegal, bla bla)
pt hrana bebelusului sunt produse speciale cum ar AVENT ;)
deci...
o sa caut floricica de fiert 

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe 
anouk3 spune:
Vivela, eu numai in somn pot sa-i tai unghiile lui Nicolas! Si asta cand doarme dus. Altfel imi iau niste pumni si niste suturi de vad albastru! In schimb, daca as putea sa-l curat in urechi 24 din 24 cred ca ar incepe sa toarca.
Cris, cu siguranta leguma turbata urmeaza sa se lanseze. 
Onana, exact asa fac si eu conopida, doar ca adaug si putin ulei de masline cu lamaie. Mmmmmmmm. Iar daca o poti manca cruda, este un excelent detoxifiant!
Ca tot vorbeati de steamer.. Eu pe post de steamer am o cratita obisnuita care are ca o sita deasupra unde pui legumele si un capac. Si se face pe aragaz. Nu e etans, nu e nimic. Cred ca o am prin dulap de multi ani, dar nu stiam ce sa fac cu ea. Pana cand neuronul meu s-a trezit la viata si mi-a picat fisa. Daca si asta elimina oaresice substante, suflu in legume pana se coc.
Ioanact, oala pe aragaz e sfanta! ![]()
Eu ma tot chinui de vreo sapatamana sa ma apuc de curatenie oarecum generala si tot nu ma indemn.
Nicolas are 2 umflaturi la incisivii de sus si stau sa sparga gingia dintr-o zi in alta. Pana una alta suport maraiala cu stoicism offf.
I-am dat ieri sfecla. Bleah! A luat 2-3 lingurite si gata. Macar nu si-a facut singur greata. Arata ieri ca un vampir cu umflaturile la dinti si rosu in jurul gurii.
Azi i-am amestecat sfecla cu pireul lui obisnuit de legume. Fleosc! 2-3 lingurite si frana! Mai incerc alta data.
As vrea sa ma lamuriti si pe mine daca puteti cu un lucru. Ca am tot google-uit si nimic.
Laptele de vaca nu e bun sub un an din n motive. De ce sunt bune branzica sau iaurtul? Isi schimba laptele de vaca compozitia? Si daca bea lapte copilul, e musai sa-i dau si alte lactate?
Sunt intr-o maaaaare ceata pe tema asta si poate bagati voi farurile de ceata sa ma luminati.
si o zi minunata sa aveti!
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
taty_ana spune:
buna ziua mamici,
intru si eu un pic pe fuga ca sunt intr-o stare de oboseala maxima de-mi vine sa
....sunt prinsa intre muuulti muci urati care nici cu batista bb nu iese,muuult kk de m-am saturat face de 4 ore pe zi,cate putin si destul de legat,uneori si pietricele,dau para si face mai normal si mai nou adica astazi a inceput sa vomite mancarea solida,tot din cauza mucilor drept pentru care m-am enervat si o tin pe lapte exclusiv pana ii trece raceala...imi vine sa-mi iau lumea in cap,in casa e mizerie,vasele sunt murdare,iar eu is cu parul valvoi in cap nici sa ma pieptan n-am timp...dar le las pe toate balta si ies afara juma de ora cu fata ca n-am mai scos-o de o sapt din cauza racelii...
nu mai stiu cine zicea ca da mango la bebe,i-am luat si eu dar cum sa i-l dau ca e o fructa ff tare?
pleec sper sa reusesc azi sa citesc din urma
theophillina spune:
'Neata!
www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/imagini%20flori.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!
Annnna35
Miruna-Andreea de anamariam79
Marisa Alexandra de marisa_ana
Corina, noi cu unghiile stateam f prost la taiat cand era mai mic, insa acum e mai ok, il pun in leganut si sta sa i le tai doar daca ii cant, vorbesc cu el, sa-i distrag atentia in general. Pupici Mariutei mofturoase.
Veronicach, nici eu nu ma gandisem la ce a zis Diana, insa eu nu ma mai agit asa tare, toate sunt pline de toate alea. Ce mai face Matei?
Alina, asa e, noi suntem o odisee mai "lenesa", dar cred ca si din cauza ca cele mai multe mamici de aici au si bebe2, asa ca nu pot fi tot timpul prezente aici. Mie-mi place asa cum suntem ca altfel n-as prididi cu cititul, daramite cu scrisul.![]()
Cristina, pe aici nu e asta cu glutenul asa ca in Ro, insa si eu am sa evit cat pot sa-i dau produse cu gluten pana la 1 an. Am tot uitat sa-i spun felicitari lui Sebi bebi pentru faptul ca e asa de precoce la ridicat/mers, noi mai avem mult pana acolo cred, vointa avem, kg nu ne prea ajuta.![]()
Vivela, de acord cu tine ca toate alea sunt pline de prostii, eu incerc sa nu ma mai gandesc ca ma apuca toate cele de-mi vine sa ma ascund in padure sa mananc ce s-o gasi p'acolo.
Asa si Stelios cu somnul ca si Damian, tresare si cand il ating sa vad daca-i e cald, frig etc., nu suporta nici o atingere in somn, daramite taiat de unghii, in schimb cu zgomotele cand doarme nu are probleme.
Sorana, ce meniuri elaborate ati inceput sa aveti.
De-abia asteptam si noi sa trecem la ele. Ce bine ca ai zis de conopida cu sos de iaurt, eu nu mananc conopida decat murata, altfel nu-mi place gatita, si tocmai ce am luat azi niste conopida si gogonele sa le pun la murat ca muraturile astora nu-mi plac.
Azi-dimineata Stelios s-a trezit cu un singur gand: sa se ridice in fund si sa se arunce pe spate (ii place chestia asta la nebunie) si eu tot ii ziceam: mama, ai sa faci buf, si-a inceput si el, cand se arunca zicea "buf" si tot cu buf o tinem de azi dimineata.
Meniu azi:
- para cu piersica (din compot fara zahar facut de maica-sa)![]()
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
Ioanact spune:
Am reusit s-o filmez cand zice: www.youtube.com/watch?v=G1PeZrLxeO4" target="_blank">MAMA. 
Scuzati salopetica murdarica, tocmai ce-i dadusem fier (asa greu i-l dau ca nu deschide gura).
Era suparata, ca vroia sa doarma..am mai tinut-o sa vina si Ioana de la gradinita, sa adoarma amandoua. Bineinteles ca Justina a adormit imediat, iar Ioana abia acum. Ca tb sa stau cu ea s-o mangai, sa-i fac masaj
.. (se oboseste foarte tare la gradinita si greu adoarme) si au trecut 30-40'..acus se trezeste Justina si Ioana abia adoarme. ![]()
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Alina, asa e, noi suntem o odisee mai "lenesa", dar cred ca si din cauza ca cele mai multe mamici de aici au si bebe2, asa ca nu pot fi tot timpul prezente aici. Mie-mi place asa cum suntem ca altfel n-as prididi cu cititul, daramite cu scrisul. Theodora mami de Stelios09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
Si mie imi place cum sunteti'. Asa pot tine pasul cu voi..se scrie exact ce ne intereseaza.
La unele odisei se termina un capitol deoarece se da si reply with quote, si cum sa nu se umple paginile.
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
anouk3 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Am reusit s-o filmez cand zice: |
Doamne, cat de frumos zice ochioasa de ea 'mama'..
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
Ioanact spune:
Onana gasiti pe cineva sa vi taie.
Alaltaieri i-am dat carne de gasca, cea de pui am terminat-o.
Nici eu nu pot sa vad cum taie pasarile, sotul nu are voie..asa ca am pus pe cineva sa le taie.
Tb sa-i i-au ficatel, sa vedem daca ii place. Sunt cam multe scrise pe lista si tb sa le i-au. Brocoli nu i-am dat, inca.
Ieri i-am facut dovlecel la cuptor (de la aragaz
) cu ou si un pic de lapte. A iesit bun. Reteta era cu gris, dar eu am inlocuit grisul cu ou. ![]()
anouk3 nu stiu ce sa-ti zic..eu ii fac branzica calcica cu lapte de vaca..i-am facut si cu lapte praf. Insa lapte de vaca ii dau dupa 1 an. Dupa 1 an i-am dat si Ioanei (de fapt la 1 an si 1 luna
).
Da. 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
veronicach spune:
| citat din mesajul lui theophillina Veronicach, nici eu nu ma gandisem la ce a zis Diana, insa eu nu ma mai agit asa tare, toate sunt pline de toate alea. Ce mai face Matei? ![]() |
Inainte sa sun la philips m-am documentat sa vad ce este exact acest bispenol a si ce rau poate cauza
dupa ce am citit nu pot sa-i gatesc lui Matei cu sufletul impacat
...
Matei e bine, f bine :)(multu de intrebare) de sambata ma pupa, cu gurita deschisa
e un scump

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010bebe
taty_ana spune:
mda pana m-am invartit eu prin casa mi-a adormit asa ca amanam iesirea pe mai tarziu
vivela de-acord cu tine,eu voi merge mai departe pe steamer,mi se pare o varianta mult mai buna decat fierturile in apa pe aragaz,daca stai si te gandesti mai nociva e mancarea de zi cu zi ca e plina de chimicale,nu mai gasesti nimic natural
in legatura cu glutenul noi am intrebat pediatra si ne-a spus ca poate manca cereale cu gluten,ca e o prostie sa-i dai copilului dupa 1 an,mai bine ii dai acum sa sti daca tolereaza sau nu glutenul asa ca am trecut la stagiul 2 de la nestle cele cu 5 cereale si vad ca nu are nimic,nici o modificare in kk sau mai stiu eu ce
emma si-a luat un obicei,cand o asez in scaunul cu masuta se trage si incepe sa roada marginea de la masa iar daca o indepartez ca sa-i bag lingurita in gura protesteaza si plange....e mai buna marginea aia de plastic
ioanact felicitari pentru "mama" exact asa vorbeste si emma numai ca zice tata nu mama,iar barbatemiu este topit

Am reusit s-o filmez cand zice: