Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

am schimbat eu titlul

insa ma uitam pe geam cand am facut-o iar noi avem troiene de zapada si ningeeeee

daca nu va place ce am scris acolo schimb numa sa imi ziceti cu ce

pot sa dau un pic din codita ?
http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela10 spune:

Buna seara,

Nana_am transferat si noi azi banuti pentru David, cred ca maine se vor vedea in contul tau.

Sofiuta mea nici acum la mai bine de 6luni nu reuseste (vrea) sa se rasuceasca de pe spate pe burta sau invers. Mai sunt bebei in situatia asta? Sta in fundulet dar...

Va rog sa-mi mai trimiteti PM cu parola de pe contul comun de poze. Multumesc

Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor! Azi am ajuns si noi acasa dupa o vacanta de o sapt,in care am inebunit....Suntem racite,iar Surya e f mpfturoasa,nu mai doarme singura,vrea doar in brate si plimbata vioi,nu gluma....Deci tot ce am construit cu ea in aceste luni de zile,sau dus pe apa sambetei....
Acum ca suntem acasa poate o obisnuiesc din nou cu somnul in patutul ei singura...
Cine ma invata si pe mine cu gasesc capitolul unde se scrie ultima data..ca eu tare greu mai gasesc....trebuie sa merge din capitol in capitol sa va ajung....

Ce sa intamplat cu MARY?(madamar)....am vazut si numele meu pe acolo(mirela),oare la mine se referea?...ma apuc sa citesc acest capitol din urma,sunt la pag 3....(poate termin azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Am ajuns si noi in Bucuresti iar! Fata mea, de data asta face ca girofarul in toata casa ca sa o recunoasca dupa 4 zile de stat departe de ea!

Multumesc mult pentru sfaturile cu gutuia!! O voi incerca cred ca poimaine, ca o mai las sa se reacomodeze cu casa!

Artu, bravo!!! cata lume se strange, incet, incet...

Vineri o sa fac bradul!! O sa fie bradul meu din copilarie, este de plastic, luat din State de ai mei(ca v-am spus ca eu acolo m-am nascut). Mai am si podoabe originale de atunci, dar si beteala groasa si stufoasa, plus ce am mai luat eu in ultimii ani. Se monteaza pe schelet metalic, e tare fun, crenguta cu crenguta! In final ajunge sa aiba cam 2 metri! Este bradul copilariei mele, unicul pe care l-am stiut vreodata, de cativa ani nu l-au mai pus ai mei, asa ca anul asta l-am confiscat si ii fac Ioanei brad! Abia astept sa o pun langa brad pe blanita de ren norvegian! Sotul meu zice ca e clar ca eu imi fac toate nebuniile, ca oricum copilul nu intelege ce i se intampla si chiar daca stiu ca asa e, tot nu ma pot abtine, pt ca e primul meu Craciun de mama cu bebe !!!

Carla, sa stii ca eu una te inteleg si noi avem aceeasi viziune de viata. Fiecare isi stie socotelile in propria familie, de aceea nu zic ca intr-un fel e mai bine decat in altul.Insa eu, ca fel de a fi, prefer sa fiu alaturi de copil/copii decat sa ma duc cu servieta legata de mana spre un serviciu, sefi si ore alocate altora.Lasa, cand o creste, o sa vad si eu ce fac cu viata mea, o sa am timp pentru toate.Intre timp, ma bucur de ea, poate si de bebe2 si in paralel, daca pot sa mai fac ceva, o sa fac. Si eu ma gandeam tot ceva de lucrat de acasa, nu ma mai vad luand orasul in picioare, stand in cozi cu masina,dand socoteala tuturor sefilor care n-au familii acasa si isi petrec timpul vietii in sedinte interminabile...stiu ce vorbesc...am lucrat 12 ani in Antena 1...mi-a ajuns cat pt 7 vieti. Acum vreau sa ma bucur de viata, natura, soare si familia mea!...

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Jocurban multumesc de primire!
anouk3 scrisesem si motivul: ca se digera greu. Posibil sa-i fie foame. Ea doarme in patutul ei, eu doar intind mana cu bibe si ea suge (in somn), pana termina si scoate biberonul. Nu suge mult - 100 ml.
Asa e. Tb sa o las pe ea sa renunte.
moni_or de chamomilla stiam si eu. Imi pare rau, ca nu-l calmeaza. In loc de Nurofen poti sa-i dai Panadol, insa si asta e medicament..nu-i poti da in fiecare seara.
moni_or daca alaptezi, asta e altceva.
maribell multumim pt poza adaugata in album.
arturicii e gata coletul. Maine il trimit catre Bucuresti si de-acolo catre Canada. O mica modificare..am 30 de carti.
Gabriela10 noi' facem 8 luni si nu se da pe burta si invers. Ridicata ii place sa stea, in fundulet si in picioare.
bilica mie imi ramane pagina deschisa la pagina unde-am ramas de citit. Deschid mozila si pagina(ile) cu forumul, si nu le inchid fiecare pagina ci cu totul. Probabil o sa te intrebe daca vrei sa ramana salvat. Daca redeschizi mozila ramane salvat.
Sau, poti face altceva..salvezi ultima pagina citita in bookmark (il gasesti in bara de sus unde ai si file, edit..). Ca sa salvezi pagina, dai click dreapta pe pagina - apoi bookmark this page si done.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Luca, Damian si George!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Rocsy inteleg ca este sinuoasa tare filiera biscuitilor fara gluten

Theo felicitari pt. bebe Stelios papacios!!! Sa o tineti tot asa!
Eu stiu ca tr. sa ai 5 mese (asta cand inlocuiesti toate mesele de lapte):
1 lapte dimineata la trezire
2 pe la 10 - 11 gustare de fructe
3 la pranz (13 - 14) masa de legume (+ carne de la varsta potrivita)
4 gustare de dupa amiaza (iaurt + fructe sau ce iti mai spune pediatrul)
5 lapte seara inainte de culcare
Si noi mai chulim de la masa de dupa amiaza uneori, mai exact cand ne intindem cu celelalte mese foarte mult.

Viviela stai linistita si Eva a facut nazuri la inceput, iar acum mananca binisor (desi nu este chiar mancacioasa odiseei).
Pana se obisnuiesc cu noile gusturi si texturi si cu noua modalitate de alimentatie le ia ceva timp, iar apoi isi dau drumul. Te asteptam cu vesti bune despre diversificare! [

Moni felicitari lui Matei pt. dintisori!!
Pentru dinti eu i-am dat Gengigel care avea un efect, dar de scurta durata. Dar cel putin reusea sa adoarma ziua, ca m-a ametit in saptamana aia cand i-au iesit dintii de jos. Sper ca la urmatorii sa fie mai bine.

Haideti sa va povestesc ce idei mi-au mai venit: mai tineti minte ca va tot intrebam daca este util sa imi iau steamer pentru a-i pregati mancarea Evei? Ei, in final m-am convins ca este bun si ca mentine mai bine vitaminele in procesul de prelucrare termica etc. Si l-am luat. Buuuun. Dupa care mi-am dat seama ca este din plastic, iar plasticul la temperaturi inalte emana... vestitul bisphenol (parca asa ii spune). Si din nou nu am mai putut dormi. Acum am renuntat la steamer si am achizitionat o floricica de la Ikea. Care, sincer, mi se pare mai practica dpdv spatiu + ca pot fierbe si alte legume in apa respectiva in afara de cele pe care le fac la abur pentru a imbogati sucul atat ca gust, cat si ca si continut de vitamine.
Ar mai fi o solutie pt. acest bisphenol: sa cumperi un stemer din acela special pt. copii, gen cel de la Avent (atentie ca in Romania se mai vand inca cele care contin bisphenol; doar suntem piata de mana a cincea, in care preturile sunt duble). Dar eu nu mai sunt dispusa sa mai cheltuiesc alti bani.
Oricum sotul este exasperat: imi spune ca am innebunit cu aceste cumparaturi pentru copil.

Noapte buna tuturor celor care nu s-au culcat pana la aceasta ora.

PS: se mai tine maine vreun protest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Ioanact,cam asa fac si eu ,dar cand nu intru cateva zile sau sunt plecata (eu nu iau laptopul cu mine).....,iar voi cum sunt harnicute ca albinele la scris......eu raman la cap vechi...si trebuie sa citesc tot,sau sa ma duc din pag 20 in pag 1 ,pana va gasesc ..... Sau asa faceti toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!!!
www.pasi.ro/imagini/art/Coffe_maro.jpg" target="_blank">Cafeluta este servita!

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Eu sunt
Maria s-a trezit de 7 ori azi noapte
Bine macar ca nu a plans, doar tzitzi 15-20 de min si somn iara (ca peste 30-40 de min s-o luam de la capat).

Am intrat iarasi in perioada intunecata (mama lui de grafic!!!)
Marnaie si nu-i convine nimic.
Offf...

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput