Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

va las ceva sa vedeti ce copil iute de picior avem in casa

http://www.youtube.com/watch?v=O6n8gV7mC7Y

asteptati si voi decizia in ce priveste CIC?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu intelesesem ca a ramas la 2 ani CIC. Acum vad ca cica Base a zis ca nu sunt bani (vedeal-as) si ca trebuie redus la 1 an http://www.libertatea .ro/stire/basescu-spune-ca-perioada-de-acordare-a-indemnizatiei-pentru-copii-trebuie-scazuta-la-un-an-313698.html.

Pana la urma cum e?

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara fete dragi de Sfantu Nicolae!
Urez si eu La Muti Ani tuturor ce poarta numele de Nicolae si Nicoleta, sa aveti parte de sanatate, fericire si multe impliniri!
Mi-a placut tare gestul Oanei, foarte impresionant, iar mesajul postat pt Oanka m-a lasat fara cuvinte!
Am vazut pozicile si filmuletul cu Ianis cel smecher si haios! Lasat comentarii! Am mai "updated" si eu pozicile din album. Si multumesc tuturor fetelor pt comentariile frumoase si calde, se vede ca sunt scrise din inima!
Eu abia astept sa vad pozele minunate de Craciun si Anul Nou, dar cred ca vor fi puse pe Picasa dupa sarbatori. Sunt sigura ca vor fi momente de neuitat pt noi toate, primele sarbatori pt iepurasii nostri superbi! Abia astept aceste sarbatori! Mai greu pt mine traind intr-o tara exotica, nu se simte in aer mirosul Craciunului si a preparatelor de mancare speciale, dar, ca in fiecare an, incerc sa amenajez casa asa cum se cuvine si sa pregatesc mancaruri romanesti, inclusiv sarmale . Aproape ca nici nu se simte ca nu sunt in Romania, mai am nevoie decat de miros de brad, zapada si frig !
Urez insanatosire grabnica iepurasilor si mamicilor!
Aaaah, mi-am amintit ca ma intreba Ina de traducerea aiurea a comentariilor de sub poze, eu nici nu stiu cine a facut acest program de traducere pe Picasa, ca mare analfabet a fost in limba Engleza!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oanka bravo ei ca se tine asa de bine pe picioruse . Cu ce viteza vine la mami

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Oanka, este minunata Maria! Si foarte precoce! Bravo ei! Iar tu ai o voce asa de dulce cu un accent atat de frumos! Ce-mi plac accentele ardelenesti si moldovenesti, au parca muzicalitate!

Poze

Irene, mami de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

irene, briza multumim de vizionare. eu cand imi aud vocea in filmulete ma rusinez de accent

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am vazut-o si eu pe micuta vitezomana Maria, parca mi s-a parut ca a pasit, la un moment dat si fara sprijin
OANKA cate grade aveti in casa, ca am vazut-o pe Maria cu maneca scurta.
Avea si maieut pe sub bluzita?

Si la noi e cald in casa, cam 24 grade, dar mi se pare rece pe covor, mai stau si eu sa ma joc cu Albert si pare rece doar cu un tricou.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Oanka, da-mi mie accentul tau, ca eu nu am niciunul !

Poze

Irene, mami de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANKA draga mea, sa ai parte de fericire, implinire si viata lunga plina de cele mai nobile ganduri!!! (iarta-mi intarzierea de o zi datorata oboselii si grijilor legate de examene )

La multi ani si iepurasilor/mamicilor ce poarta numele Sfantului Nicolae!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sf. NICOLAE si derivatele sale.
Iaca a inceput oficial perioada sarbatorilor. Ohhh ce-mi palce, ce ma emotioneaza.
Sper ca a fost bogat mosul, n-a adus nuieluse nimanui si n-a uitat nici mamicile.
Si la noi a venit, pentru copii. La mine nu mai vine de cand eram mica. Asta e. Am stiut de la inceput, uneori imi mai faceam eu cadouri, dar de cand am copiii e mult mai bine.
In schimb astept mosul Craciun, el trebuie sa vina

Merg la recuperat, n-am citit nimicuta de doua zile .

Mergi la inceput