Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata! Dimineata, ca daca acum ne-am trezit...Deci, oficial, sunt zombi...azi-noapte m-am culcat spre 3. La 3 si ceva Alexa deja incepuse sa miorlaie,dar am lasat-o in voia ei sa se linisteasca. La 5 s-a trezit iar si a trebuit sa ii dau sa manance si a dormit pana la 9 cand a mancat iar....
Deci in noaptea asta a reusit cam la 2 ore sa manance, cu mici exceptii..ma dor sfarcurile de mor.Acum am pus-o in carut, in fata usii de la dormitor si vrea sa adoarma,dar tot plange. Nu-mi dau seama ce se intampla cu ea,zilele astea.I-am facut un baby calm, sa vad daca o sa vrea sa bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kiti, da da la mansarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

kiti,pe bune,noi venim ca nu e departe de noi!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

mos nicolae - jucarele din lemn pt el, cartea cu amintiri din primul an, globuri cu winnie the pooh si o bascalie ca a lui mosu tot cu winnie ca si dulciuri va primi o cutie de lapte
pt dumneaiei avem un set de servit ceaiul ca e mare fan , o carte cu mosu', globuri cu printese si o bascalie de-a mosului dar cu cenusareasa am incercat sa primeasca cat de cat la fel
pt Craciun el va primi o salteluta de activitati, iar ea o papusa nenuco pt cunoscatoare , un winnie care spune povesti, carti, hainute si un set de curatenie cu mop, galeata, etc ca e tare harnicuta

fetele care aveti relatii prin lumea farmaceutica...am nevoie de lapte praf similac imbogatit cu fier. piticul e anemic si nu ii pot administra inca fier...ma puteti ajuta?

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

fetele care aveti relatii prin lumea farmaceutica...am nevoie de lapte praf similac imbogatit cu fier. piticul e anemic si nu ii pot administra inca fier...ma puteti ajuta?

-----

Slava Tie, Doamne!

da' nu se gaseste, sau de ce intrebi?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari mamicutelor si bebelusi pufosi!

Declaram o noapte linistita doar spre dimineata Sarah s-a chinuit satraga niste parturi si apoi a dormit pana la 10. Afara nu putem merge ca ninge in continuu de ieri dimineata.

Voi ce mai gatiti ca eu sunt din nou in pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Salutare! Ne-am intors si noi de la masaj. Incep sa citesc ce s-a mai discutat!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SEARA
Ma fac si eu prezenta macar odata pe zi asa ca sa nu uitati de noi si incep si eu sa spun despre noi ca suntem cuminti deocamdata Carina doarme noaptea se trezeste doar la 3,7 si pe la 9 gata incepe ziua care doarme in reprize de cate 1 ora eu spun ca e bine asa,cu fetita mai mare am patit si eu tot asa ca noaptea nu dormea ca si ziua puteai sa faci orice cu ea ca nimic,asa ca fetelor care sunteti in situatia asta va inteleg si nu disperati ca o sa vina si zile mai bune

Am incercat sa mai pun niste pozici cu noi dar nu ma lasat numai 1 sau inca nu ma prea pricep eu?

FULGUTA28 am obs ca avem fetele din aceeasi zi MARA cum e ? cat a crescut in aproape 2 luni?papa numai san

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

-----

Slava Tie, Doamne!

da' nu se gaseste, sau de ce intrebi?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Da chiar...nu mai este? Ca altadata era la toate farmaciile. Bianca cu similac a crescut atat de frumos, si la inceput i-am luat si noi cu fier si stiu ca era peste tot.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Dam de baut azi....ultimul piticutz al clubului a facut o lunitza!!!

Mergi la inceput