Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Fistiq spune:
asta nu stiu sa-ti zic, cum adica s-o botezi singura?
vorbeste direct acolo pt un raspuns clar.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Fistiq spune:
Ana, ce mai face grasunica Maia? Ii place noul laptic?
Mult succes cu noua papa, sa-i mearga cel putin la fel de bine ca si cu laptele tau!
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicopic adica... fara alti frati de cruce, sau cum se zice Nico, mami Larisa 15/09/10 |
chiar nu stiu. poate daca vorbesti cu preotul si te intelegi cu el din toate punctele de vedere... ai si niste numere de telefon in linkul pe care l-am pus.
kiti2205 spune:
mamici si bebelusi!
Acum stau intinsa in pat, cu chan-chan pe pieptul meu si butonez laptop-ul. concluzia? traiasca wirelessu'!!!
Ca sa fie acomodarea mai usoara, avem musafiri pana la sfarsitul anului - azi vin niste prieteni din Serbia,
Am stabilit si data botezului - 22 ianuarie.
In rest, inca mai desfacem bagaje.
pupam
ps. crinutza, unde esti? mi-e dor de tine
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
ana_25 spune:
Fistiq multumim! Papa ca nu are incotro . Si bea si ceiut,si e vioaie si vesela!la bb Tudor!
Kiti bine ai venit in Banat!! La primavara venim la tine intr-un we! Ne primesti???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Fistiq multumim! Papa ca nu are incotro . Si bea si ceiut,si e vioaie si vesela!la bb Tudor! Kiti bine ai venit in Banat!! La primavara venim la tine intr-un we! Ne primesti??? Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Siguuur!! Bucurosi de oaspeti
Nastasie - . va asteptam si pe voi
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu