Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Dam de baut azi....ultimul piticutz al clubului a facut o lunitza!!!

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

la multe lunite, K2! sa fii papacioasa si sa iti bucuri parintii!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

La multe lunite Kendra !!! sa cresti mare si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nu se mai gaseste

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

La multe lunite, Kendra!
Nikolici, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Camy, Mara mea are acum 3.900 kg. Papa de la san ziua, iar noaptea bea laptic muls la biberon. Sotul eeste responsabilul pe timpul noptii cu mancarea :), eu ma odihnesc . E cuminte, rade, acum a inceput sa gangureasca, mananca bine.
Carina cum s-a dezvoltat in tot acest timp?

Citat:
citat din mesajul lui camy81

BUNA SEARA
Ma fac si eu prezenta macar odata pe zi asa ca sa nu uitati de noi si incep si eu sa spun despre noi ca suntem cuminti deocamdata Carina doarme noaptea se trezeste doar la 3,7 si pe la 9 gata incepe ziua care doarme in reprize de cate 1 ora eu spun ca e bine asa,cu fetita mai mare am patit si eu tot asa ca noaptea nu dormea ca si ziua puteai sa faci orice cu ea ca nimic,asa ca fetelor care sunteti in situatia asta va inteleg si nu disperati ca o sa vina si zile mai bune

Am incercat sa mai pun niste pozici cu noi dar nu ma lasat numai 1 sau inca nu ma prea pricep eu?

FULGUTA28 am obs ca avem fetele din aceeasi zi MARA cum e ? cat a crescut in aproape 2 luni?papa numai san

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

botosel multumesc de intrebare.Sunt mai bine psihic, ma bucur de copiii mei minunati.
Kendra e un copil mai linistit fata de Karina, imi permite sa fac lucruri , jocuri cu Karina si asa nu sufera cand ma vede cu K2.
Oricum ma bucur enorm de ele pe zi ce trece si ii multumesc lu DD pt darurile primite.
Va fi un Craciun fericit pentru noi , ceea ce va dorim si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Fulguta28 fetele noastre au crescut la fel in 2 lunite Carina sapt.trecuta avea 4900gr dar la nastere a avut 3600gr.
voi ati fost la control si la vaccin de 2 luni?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, dar numai similac trebuie?altceva cu fier nu exista?si eu stiam ca e pe peste tot.offf, alta belea.sper sa gasiti.
nikolici, multe multe lunite si ani.pupam scorpioanca.sa vezi mai tarziu.ca am si eu un scorpion acasa.si un leu, care am auzit ca mama mama ce ma asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna seara,
nastasie, multumim la fel. Sta in leagan dar nu prea mult ca se satura repede.
Am inceput sa o pun si in centrul de activitate, dar e inca prea mica, nu stie ca trebuie sa atinga jucarelele ca sa se intample ceva, deocamdata sta mai mult la caruselul de la patut.

be_one, eu o tin langa mine ea stand pe o parte, nu o las sa se intoarca tocamai ca mi-e frica sa nu-i fi ramas laptic in gurita. Din fericire am vazut ca inghite tot, altfel nu as mai fi continuat asa. Iar ea daca adoarme nu o mai pot trezi pt ragait, pur si simplu nu vrea sa se mai trezeasca, asa ca adormim linistite.

Am o intrebare legata de fontanela, mi se pare ca a Ioanei e putin adancita. Am tot citit ca ar fi semn de deshidratare. Ea papa doar de la san iar in camera sunt max 23 grade. Stiam ca lapticul de la mami ii tine si de sete, dar eu nu prea beau apa, sa fie de la mine problema si atunci implicit nici lapticul nu e satios? Ce parere aveti, v-ati confruntat cu astfel de problema?

Mamica fericita de Ioana Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Cameluska si Tudor mai are fontanela uneori putin adancita si el papa doar san, nu i-am dat nici ceai (ca nu vrea biberon deloc). Am zis ca o sa intreb pediatra cand mergem pe acolo.
Tudor si Ioana sunt nascuti in aceeasi zi

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput