Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 19
histamina spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza maine onomastica!Sf Nicolae sa le fie ocrotitor si ajutor de nadejde!nike
maitreyi spune:
am fost si am studiat toate formulele de lapte de la noi si am gasit un lapte, nativa de la nestle, nout la noi pe piata, care are dublul de fier fata de milumil. foloseste cineva? pediata mi-a zis ca e bun asa ca vom incerca.
la noi s-au pregatit vreo 10 perechi de papuci Alexandra a fost superba ca i-a adus si lui Bogdan papuceii la usa apoi am facut noi 2 turta dulce si i-am pus si mosului la usa impreuna cu un pahar cu lapte ca sa ii dam si noi lui ceva nu numai el noua faza draguta a fost ca i-am dat si ei sa pape o bucatica si cu niste ochi mari imi zice: "mamiiii, nuuuu! alea mosu!" credea ca i-am facut 2 tavi numai mosului
a fost bunelu pe la noi si printre altele i-a adus piticului un carusel pt patut (al 3-lea din dotare - are cate unul in fiecare camera . si l-a vrut baby asa ca i l-am pus ei la patut si e incantata ca e si ea ca "bebe Bundam"
noapte buna si un mos cu sanatate si iubire sa va viziteze
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
histamina spune:
am dormit 15 ore toata saptamana.de oboseala azi nu am putut manca nimic.
il tin pe sebi in brate pt ca numai la mami vrea sa stea.suge ca in prima luna,daravem 4,5 kg si 55 de cm.adica a luat in 3 luni de cand suntem acasa 3 kg si 13 cm.ieri .cu plansul cam facem excese,in ultima vreme.facut 4 luni.gangurim silabe,il ascultam pe cel care vb cu noi si apoi incepem noi ganguritul,ii deosebim pe mami si tati de ceilalti,zambim cand ni se zambeste.multumim lui Dumnezeu pt tot.
in ultima vreme cam plnge sebi.nu prea stim ce sa facem.
Buburuza_10 spune:
Sa va aduca Mos Nicolae multa sanatate, fericire, dragoste, pace, liniste in suflet si tot ce va mai doriti voi!
La noi a venit deja Mosu' si ne-a adus multe multe cadouri frumoaseeee!!! Hihihi, ce-mi plac surprizele!
Mai3, hai cu dieta aia! Sunt sigura ca mi se potriveste si mie!
Noapte bunaaaaa!
nastasie spune:
la multi ani, nicklas!!!
la multi ani tuturor ce poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor.
nike, la multi ani pt sebi pt data de 4.si felicitari pt progrese.e si normal sa vrea la mami.ca acolo e cel mai bine.
mai3,chiar am vrut sa zic de nativa dar am zis ca e musai similac.sa dea domnul sa scapati de anemia asta si sa mearga totul ca pe roate.mie mi s-a descarcat aparatul aseara si nu am putut face poze de mos, mor de oftica dar de craciun ma inarmez cu 2 randuri de acumulatori.
aseara am dormit cu amandoi puiisi a fost asa bine.
la noi a venit mosul asa mai pe la 9 seara ca nu mai aveam rabdare.si bineinteles ca dulciurile lui calin le-a luat tot razvan.
haideti la o cafeluta calda cu laptic!!!azi dau eu cafeaua.
Iunia82 spune:
Buna dimineata,
Noua mosul ne-a adus 10 ore legate de somn!!! Suntem foarte fericiti.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
camisv spune:
A venit Mosul! Sf.Nicolae sa va aduca sanatate si iubire, sa va bucurati de micutii vostri si ei de voi
La multi ani! si celor care isi serbeaza numele,mai ales Raisa Nicoleta, Nicklas, Sebastian Nicolae, Emanuel Nicolas
Noua ne-a adus mosul copil cuminte: am fost ieri la biserica la impartasit si a ascultat fascint slujba,apoi o tura scurta de cumparaturi unde a dormit, iar seara a adormit la 5.30,s-a trezit la 9,facut baita, papica si somn de voie. S-a mai trezit la 1.30 si la 6, dar a mancat repede si s-a culcat. Si acum doarme
Vorbeati de greutate: nici Tudor n-a luat prea bine luna asta, dar incerc sa nu ma stresez si sa dau iama in LP. El papa numai LM direct de la sursa,asa ca nu stiu cat mananca. Biberon nu vrea (desi avem unele care cica imita sanul mamei),asa ca exclus sa ma mulg si sa-i dau. El oricum tot timpul a fost la categoria "pana", dar dr-ita a fost multumita de evolutia lui. Vedem ce spune si luna asta
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Noua mosul ne-a adus 10 ore legate de somn!!! Suntem foarte fericiti. |
vad ca apreciem aceleasi cadouri
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Buna dimineata, Noua mosul ne-a adus 10 ore legate de somn!!! Suntem foarte fericiti. http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
super cadou.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
La noi a venit Mosul cu muuuulte chiote de bucurie, rasete, gangureli si zambete cu gurita pana la urechi timp de 2 ore, de la 6.30 la 8.30. Acum program de odihna, ca a obosit copilul, dar o luam de la capat mai tarziu.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186