Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Buburuza_10 spune:
Buna ziua!!!
Mariuk, multumim pentru cafea!
Eu pe Sofia o iau intodeauna la supermarket si la mall. Nici nu se pune problema sa o las casa ca nu as avea cu cine. Ea e antrenata, ca doar la o luna facea baita in mare!
Si la noi se testeaza auzul bebelusilor in maternitate, imediat dupa nastere. La noi a iesit ok.
Mai3, am vazut in supermarket Similac imbogatit cu Iron! Scrie pe el 6 months+, nr. 2. Incredibil, nu? Se gaseste in Oman, tarisoara asta uitata de lume!!!
Sa aveti o zi frumoasa!
LoraG76 spune:
'Neata la amiaza!
Cand ziceam si eu ca scriu mai multe, s-a trezit...si Iustina tocmai o ridica-n fund, cica ea vrea sa stea asa si sa se uite la BabyTv.
Asa ca tre' sa dispar repede...
La noi e soare si muuulta zapada, iesim afara!
be_one, ti-am trimis PM!
Va pup!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi . A-ti pregatit ghetutele pt mos? Noi o sa-i luam lui bebe hainute nio ca au cam inceput sa-i ramana mici si as fi vrut ca leganusul sa fie dde mos nicolae numai ca l-am luat mai inainte. Pt Craciun mai avem timp sa ne gandim, dar cred ca un carusel. Pt sot i-am facut deja un cadou.. pe bebe
Cristina, mami de bebita David
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office La 3 luni si o saptamana, 6.400 kg, 62 cm. Eu il tot compar cu sora-sa la aceeasi varsta si ea era un umflatoi de fetita!el parca e fotomodel!e adevarat ca el mananca in proportie de 90% lapte de la mine, iar ea manca mai mult lapte praf.dar tot nu ma multumeste ideea. doarme, mult, e cuminte, e vesel si jucaus dar nu mananca mai mult de 5 mese/zi!hai 6 la ocazii speciale! Meme de Maiu si Lulia |
mami si-a dublat greutatea la 3 luni fata de 4. tot nu crezi ca e ok?
camelushka iti faci iluzii daca crezi ca vei pacali copilu la 3-4 ani cu mancarea
noi maine vom face pomul la noapte il aduce mosul
mari aia is chiloti cu manecuta
bubule pai daca nu gasesc prin europa dupa ce face junior 6 luni te trag de maneca pazeaaaa
e o zapada la noi vreo 20j de cm cred ca are. am fost 15 minute cu amandoi ca nu se mai putea - Alexandra vroia la opii si desi mai are vreo2 muci am iesit. amandoi aveau nasu rosu ca rudolf
ma duc sa ma relaxez la shopping azi e ziua mea de shoppaiala si tati sta cu piticii. gasca!
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
Astazi dam si noi de baut si prajiturele. Am facut 2 lunite . In acest timp bebe a crescut de i-au ramas multe hainute mici (abia astept sa vad ce lungime si greutate are), rade la noi foarte mult, gangureste, intoarce capul dupa noi, ne urmareste cu privirea si de cateva zile scoate niste zgomote de parca s-ar bucura cu voce tare. Sunt atat de fericita de evolutia puiului meu, ce sa mai il iubesc cu toata fiinta mea, il ador
Cristina, mami de bebita David
simona24 spune:
neata mai pe la pranz si de la noi!
mari, interesanta ideea ta!
cand eram mica, de mos nicolae primeam doar dulciuri si fructe. ca na! mos craciun era ala bogatan si el venea cu de toate! asa ca ma gandesc sa "pastrez" si eu traditia; cu o mica exceptie!
matei va primi de la mos nicolae niste body-uri, pentru ca mai are cateva cu maneca lunga care ii mai vin. daca-i baiat mare!
si bineinteles dulciuri! tot pentru el! cum spunea si donna, ma voi sacrifica eu si am sa le mananc; dar doar pt el, nu ca as fi eu innebunita dupa dulciuri! da???
iar pt mihai... aici e mai greu... el tine post si nu stiu ce sa va primi; cred ca niste fructe. macar el sa manance mai sanatos.
mamicile si bebeii
simona cu matei
nastasie spune:
simo, asa am vrut si eu sa pastrez, desi nu prea cred ca era traditie, dar altceva nu se gasea.eu stiu ca tata era bugetar si primeam pachete de la servici de la el si printre care si portocalee.pai daca aveam portocaleee.eeeee eram fericite.lui razvan intotdeauna i-am luat ceva mai deosebit de craciun si de mos nicolae l-am lasat sa-si faca de cap cu dulciurile.lui calin nu am cum sa-i iau, lui i-am luat de imbracat ca deh purtam haine de 6 luni.deci clar ii vor da dinti, vad ceva pe la gingie alb, e cam marait, suge degete non stop, baleste la greu.dar o sa o pun pe dr sa se uite mai bine.maine sa vad ce zice de vaccin si intreb si de vizita la cantarit si masurat.poate pe toate odata si scap.
vany, daca vrei de aici vaccinuri eu te ajut.ce mi-e greu sa le iau de la farmacie si sa le pun pachet.zau asa sunt niste bani in plus.asta daca vrei si tu.
nastasie spune:
bebecris, la multe lunite si ani.
eu am facut azi ciorbita de perisoare si o salata orientala.am bucatarit si azi.iar apoi mi-am schimbat ghivecele la flori.erau saracele inghesuite si pamant vechi.sunt foarteee fericita ca am reusit asta.tati a stat cu calin si eu cu razvan ne-am balacit in pamant..acum mai am o tura de calcat, ditamai cosul.dar trebuie sa fac si asta.
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Noi ne-am plimbat pe la rude azi. Vlad a fost foooarte rasfatat, dar nu i-a pasat prea mult, a dormit pe unde si cum a apucat. Doar cand i-a fost foame s-a facut simtit .
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Klarisse spune:
Buna seara si de la noi. A trecut ceva vreme insa Matei imi ocupa tot timpul. Am mai avut ceva activitate pe FB si le multumesc fetelor pentru ganduri.
Ieri a fost botezul si 'petrecerea' (ceva restrans si de bun gust..mai ales ca e si post). Matei s-a comportat foarte bine si de la agitatia de peste zi..a dormit de la 23 la 6.30 dimineata..nu ne venea sa credem. Am apucat sa ne odihnim si noi.
Cand intru in posesia pozelor va trimit.
Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti toate bine, la fel si bebelinii; sa stiti ca nu v-am uitat.
Pentru maine sper ca ati pregatit ghetutele! Sa aveti un Mos Nicolae imbelsugat. Va pup
Ma duc sa mai citesc din urma..