Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Mari-Mariuk spune:
NASTASIE, multumim de cafeluta. Dau si eu un sandvis la mic dejun.
LA MULTI ANI NIKE, NICKLAS, SEBASTIAN NICOLAE, EMANUEL NICOLAS,RAISA NICOLETA!!! Sa va dea Domnul multa sanatate si fericire!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
eveline spune:
Buna dimineata!
Sper ca aveti ghetutele pline de cadouri!
Noua mosul, ca un facut, tot somn ne-a adus. A dormit de la 11 noaptea la 7.10 dimineata neintors..si eu pe langa el. Ne-am trezit, a mancat, am trimis-o pe Bia la gradi si acum doarme iar. Cand se trezeste va manca si mergem la vaccin...of...macar o sa aflu cat a mai crescut ca-l simt greut in brate si tare-s curioasa.
Ieri am petrecut cu tort cu Tom si Jerry si cu sampanie Hanna Montana, daaa? A facut Bia 6 ani (Doamne, cand a trecut timpul) si Darian 2 luni. Multumesc lui Dumnezeu pentru copii astia minunati.
Dupa ce a papat tort Bia a iesit la o tura de sanius cu taica-su si bunica-su (ca tot ma intreba CAMELUSKA daca se da cu sania Bia - se da ca zapada e cata vrei pe aici).
Vad ca vorbiti deja de pom, noi il facem in jur de 23-24.
Tare as vrea sa merg si eu la shopping, n-am iesit de cand am nascut, nu ma indur sa-l iau cu mine in aglomeratie (eu parca vizualizez cum plutesc virusii, am eu ceva paranoia), plus ca mi-ar fi greu sa-l tot imbrac-dezbrac inauntru-afara.
Mai intru cand ma intorc de la dr s ava zic cum a fost.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Mari-Mariuk spune:
EVELINE, LA MULTI ANI COPIILOR TAI! sa creasca mari si sanatosi!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
eveline, la multai ani pt Bia.uite ce copii mari avem.la anul la scoala.de vaccin stai linistita ca trece repede si uita.vreau si eu putina zapada, dar aici la mare mai greu.dar daca ne si da ne paralizeaza.asa e de 2 ani incoace.trage o ninsoare sanatoasa de ne satura pe toti.
camisv spune:
Eveline,la multi ani copiilor tai! Nici eu n-am iesit pana acum la cumparaturi, dar mi-am facut curaj. Pe Tudor in magazin il desfac la geaca si-i dau jos caciulita, daca este treaz ii dau si geaca jos, iar cand iesim ii pun o patura groasa peste scoica,pana la masina. La cumparaturi nu i-am dat cosmonaut din aceleasi motive, ca mi-ar fi greu cu imbracatul/dezbracatul. Nici nu am stat mult, dar ce bine a fost
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
mari_paun spune:
La multi aaaaaanii!!! pt totata lumea si in special pt cei care isi serbeaza ziua numelui...nu enumar pt ca nu vreaus a sar pe cineva
eveline...reteta la atatea ore de somn pls!!! uf, petru nu mai vrea sa doarma dupa baita , pana la miezul noptii sta mufat ori in brate...nici Ema nu vrea sa doarma mai devreme si sunt
Ziua piticul doarme, noaptea ...disco
Mosul a venit cu daruri pt pitici, jucarii, dulciuri
pe mine m-a ocolit ca am facut carare pe hol azinoapte...n-a apucat sa umple ghetele, dar sper ca pana diseara ma nimereste
va doresc o saptamana minunata si linistita si pup toti piticii
LoredanaB spune:
Buna dimineata!
La multi ani Raisa Nicoleta,Nicklas, Emanuel Nicolas, Sebastian Nicolae, Nike!
La multi ani Bianca si la multe lunite Darian !
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi onomastica!!
Eveline la multi ani puiutilor tai!!
Mai3 noi suntem pe nativa.
De cand cu lp,Maia e f constipata si nu face decat cu supozitor,si atunci fff putin. Nu mai stiu ce sa-i fac,mi-e mila de ea saracuta,cat plange!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoraG76 spune:
'Neata!
"La multi ani" cu sanatate celor ce poarta numele de Nicolae/Nicoleta!
eveline, "La multi ani" pt. Bia, sa creasca mare si sanatoasa!
Acum am vazut cate aprecieri avem scrise la poze, in albumul bebeilor! Va multumim din suflet tuturor!
Imi cer scuze ca nu am timp sa scriu mai mult si cate un gand pentru fiecare, dar sa stiti ca am vazut pozele noi, toti copilutii sunt dulci tare de tot si ne gandim la voi mereu!
Noi azi mergem la niste prieteni buni in vizita, ea e Nicoleta si copilutul Nicolae, iar maine la nasi, ca sunt sarbatoriti nasul si fata lor si pt. ca nasul lucreaza in tura inversa cu-al meu sot, doar maine sunt liberi amandoi, asa ca profitam.
Abia astept sa facem si noi bradul, nu stiu cat o sa mai am rabdare, ca Iustina deja intreaba de ce nu-l facem acum. O sa facem unul si la bunici, la Roman, unde vom fi de Craciun.
Intrebare intrebatoare: oare unde gasesc un brad argintiu, in ghiveci, care sa aiba macar 1m inaltime?!
O zi frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)