Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 21
kiti2205 spune:
A venit Moshuuuuuu
La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume si la multi ani pt Bia si Darian, Eveline.
Azi facem si noi 2 lunite, avem 61cm si 5600g.
La multe lunite si multi anisori si pt Maria, Adrian si bebe de Alecsa.
Vlad a primit un lego, un ou de dragon (cine are baieti, stie ) si dulciuri. Miru-chan o salopeta si niste zornaitoare.
Aseara am comandat si centru de activitati pe care o sa i-l aduca Mos Craciun, tancul telecomandat al lui Vlad este deja ascuns in sifonier si azi dau si comanda pentru tati.
Si eu sunt fan Craciun. Abia astept sa ma apuc de ambalat cadourile
Va pupam cu drag
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
office spune:
Buna fetelor! Ce cadouri frumoase ati primit!
La multi ani sarbatoritilor!
Meme de Maiu si Lulia
vanyy2009 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!
Ce de cadouri s-au primit pe aici de mos
Nastasiesa fac niste calcule si daca iesim mai ieftin de ce nu!!!
Ana e normal sa nu mai faca kk cum facea inainte, e din cauzza schimbarii de laptic....usor se va regla
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
Cea am primit noi de mos?????un bebic, sanatos ,fericit si norocos din toate punctele de vedere
Offf mai fetelor daca ati sti prin ce am trecut noi ieri...dupa ce am trims ultimul mesaj am zis sa ne pregatim sa iesim afara si nu am lipsit mai mult de un minut de langa el si baietelul meu a cazut rau de tot .......a alunecat din scaunelul de masina care era pus pe canapea si nu era prins in centuri.A cazut pe o parte exact pe langa masuta....a avut un imens noroc ca nu a dat cu caputul de masuta.Am fugit de urgenta la doctor, la controlat peste tot. Multumesc lui Dumnezeu ca nu are nimic, nici macar o zgarietura,Doar o sperietura imensa.....A plans cred ca mai mult de o ora si nu statea decat in brate...offff
Si uite asa am ajuns mai devreme la doctor.
Vaccinul o sa il facem zilele viitoare.
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
alynta27 spune:
Salutare!
M-a sunat Nicoleta Vaia si mi-a zis sa va transmit ca mamicile cu dosarele depuse pana azi, beneficiaza de 2 ani de maternal si 85%.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf Nicolae!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Buna ziua si la multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica, mai ales bebelinii nostri iubiti. Sper sa aveti o zi minunata si cizmulitele incarcate.
Noi astazi avem 2 sarbatorite in familie deci vom abuza de niste tort.
Apropo de tort..in 2 luni nu am mai dat nici un kg jos si nu inteleg de ce..Ma simt mai subtire insa pe cantar nimic..era sa innebunesc cand am vazut..In fine..mai vedem ce si cum..
Matei este foarte bine, are 5660 si 60 de cm, rade, gangureste si ne cearta rau de tot cand intarziem cu biberonul. In rest..astepTam sa facem bradul si sa decoram casa.
Va pupam dulce pe toate/toti
nastasie spune:
alynta, pai si cele care depun de maine?
vany, cu mare placere.
ana, e si normal.este de la trecerea la alt laptic.eu ii dau de 1 luna ceai de fenicul , nu stiu daca e de la asta dar e mult mai bine cu burtica.
eveline spune:
Va multumesc dragele mele tuturor pentru urarile la adresa copiilor mei si asemenea va doresc si voua!
VANYY - bine ca s-a terminat cu bine, Doamne ajuta!
Si ca sa fiu si eu in acelasi ton: inainte sa merg la doctor pentru vaccin, pe la 11, i-am dat sa pape si inainte i-am dat de Debridat - cu care s-a innecat. Atat de rau incat nu mai respira si se invinetise. Nu stiu cum de m-am controlat, l-am aplecat, l-am lovit usurel pe spate si am stat in fata geamului larg deschis...intr-un final si-a revenit, dar parca trecusera ore pentru mine...abia cand a inceput sa respire si sa planga am inceput si eu sa plang. A trecut, of....
So...am fost la dr pt vaccin. A cam plans dar am scapat, acum i-am pus jumatate de supozitor cu paracetamol, a mancat de la un san si doarme. Sper sa nu aiba efecte adverse.
Are 4800 ceea ce e super avand in vedere ca acum doua saptamani avea 4200 si in total in 2 luni a luat 2 kg, deci in medie 1 kg pe luna (in prima luna mai putin in a doua mai mult). Si 59 cm.
ALYNTA - super veste. Cine e doamna de care spui? Ca astia la TV spun ca inca nu s-a hotarat nimic in afara de durata care a ramas la 2 ani.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Salutare! M-a sunat Nicoleta Vaia si mi-a zis sa va transmit ca mamicile cu dosarele depuse pana azi, beneficiaza de 2 ani de maternal si 85%. Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
adica deja s-a votat vreo lege cu privire la indemnizatie??? eu de maine trebuie sa depun dosarul, azi e ultima zi de concediu...asa ghinion sa am?
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186