Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor voi mai stiti ceva de KAT?eu am incercat un PM dar nu a functionat. oare si-a desfintat contul de pe DC?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

da, papa direct de la sursa. pai azi de exemplu, a mancat in fiecare pauza de somn, adica de vreo 5 ori. si vad ca acum urmeaza pauza nr 6.

simona cu matei

Mergi la inceput

ce bine ca nu e lenes!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara mamici dragi. Ca tot vorbiti de mesele bebelusului. Al meu papa foarte des, la o ora o ora si ceva, sunt zile cand papa si la 2 ore dar nu mereu. Foarte rar papa la 3 ore in zilele cand doarme mai mult, daca il scot afara sau mergem cu masina. Nu stiu daca e bine sa pape atat de des, laptic de la mine.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

office am vazut ca intrebi in ultima vreme de mese, cantitati, etc. nu prea a luat bine in greutate Mihai? el cat are acum - kg, cm?

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna seara mamici dragi. Ca tot vorbiti de mesele bebelusului. Al meu papa foarte des, la o ora o ora si ceva, sunt zile cand papa si la 2 ore dar nu mereu. Foarte rar papa la 3 ore in zilele cand doarme mai mult, daca il scot afara sau mergem cu masina. Nu stiu daca e bine sa pape atat de des, laptic de la mine.

teoretic ar trebui sa i se dea papa la cerere. practic eu nu sunt 100% pro cu metoda asta. burtica lui e mai tot timpul plina, nu prea apuca sa se odihneasca, etc. cat sta la san? ca probabil nu ajunge la laptele mai gros de la final care tine de foame...

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Maitrey, sta in jur de 5 min foarte rar sta 10 min maxim. Cand vad ca nu mai vrea il mai las putin, il ridic sa scoata aerul si il pun iar la san. Uneori mai papa putin alteori nu mai vrea sa ia sanul.

Mergi la inceput

La 3 luni si o saptamana, 6.400 kg, 62 cm. Eu il tot compar cu sora-sa la aceeasi varsta si ea era un umflatoi de fetita!el parca e fotomodel!e adevarat ca el mananca in proportie de 90% lapte de la mine, iar ea manca mai mult lapte praf.dar tot nu ma multumeste ideea. doarme, mult, e cuminte, e vesel si jucaus dar nu mananca mai mult de 5 mese/zi!hai 6 la ocazii speciale!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Fetelor, cate mese trebuie sa aiba un bebelus la 2 luni? A mea sare peste mese si nu stiu de ce. Mi-a luat doar 400 de grame in 3 saptamani si nu-i ok.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

La cerere! Mereu la cerere!Sfatul meu nu-i da completare cu LP, se regleaza productia de lapte si bb va lua in greutate finally.Asa am patit si eu cu K1 si dritza ne a pus pe LP completare pe care am refuzat sa i-l dau si copilul si- a reglat greutatea in cele din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,
Offf probleme cu mancarea...am crezut ca apar pe la 3-4 anisori, atunci fiind pacaliti cu avioane, ca papa cutu mancarea, etc, dar chiar de la 2 luni nu ma asteptam. La 2 luni si o sapt a inceput sa pape 5-10 min la san mai tarziu chiar si 3 min, cand am mers la control s-a vazut ca nu a luat in greutate. Asa am inceput sa ma mulg si sa-i dau tot cu biberonul. Eu cred ca e lenesa, se enerveaza ca vine in jet cand mai mult cand mai putin, si nu mai vrea sa traga. Mie mi-a scazut si productia in zilele cand ea nu vroia sa pape. De abia scoteam 30-40 ml, de cand am inceput sa ma tin serios de pompa scot de la 90 in sus, max a fost 140 . Asa am observat cat papa, doar 50-70 ml la o masa, dupa o ora si jumate iara vroia, ceea ce nu prea normal, trebuie sa se mai goleasca stomacelul. Acum am inceput sa-i dau tot la 2 ore, si imi papa si 100 ml la o masa, treptat voi trece si la 3 ore. Desi nu sunt de parere ca bb trebuie sa-mi "functioneze" dupa ore fixe, dormit, mancat, jucat, referitor la mancare ar trebui sa-i formez totusi un interval regulat intre mese.
M-am saturat sa tot dau la pompa , ca e manuala, cu cea electrica nu scot nimic .

Dar ce bb-i grasunei aveti unele Simona, office, bravo .
Desi baieteii iau mai bine in greutate decat fetitele, office nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, a mea nu cred ca are nici 5500 la 3 luni, vedem sapt viit.
Apropo dupa 4 luni cam 500 grame se pun pe luna, deocamdata min e 750 grame.

Eveline, e zapada pe acolo, se da Bianca cu saniuta .

Mamica fericita de Ioana Adelina

Mergi la inceput