Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Simona, pofta mare! ce altceva sa mai zic... eu lipai la un iaurt dietetic si ma culc repede, sa nu ma ia foamea...

vazut noile poze cu Mateias, frumos baiat! are si Tudor body cu Facebook, chiar i-am facut ieri poze in el :)

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Simona, pofta mare! ce altceva sa mai zic... eu lipai la un iaurt dietetic si ma culc repede, sa nu ma ia foamea...

vazut noile poze cu Mateias, frumos baiat! are si Tudor body cu Facebook, chiar i-am facut ieri poze in el :)

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

multumim!
pai si noi cand il vedem pe tudor? am tot asteptat poze!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mai3, la' tati o sa ii aduca un obiectiv pentru aparatul foto, pe care stiu ca si-l doreste. Am scapat repede, ca anul trecut m-a durut capul pana mi-a venit o idee

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Gata e liniste! Am imbaiat trunfii, Sarah a adormit imediat ca am imbracat-o, Eric mai are 10 minute de joaca si apoi somn.
Cred ca mosul nostru nu va fi foarte bogatanul acesta, pana acum am cheltuit ~ 5500 E cu mobilatul apatamentului si cred ca mai avem nevoie de inca 700-1000 pentru covoare, perdele si alte maruntisuri.Luna asta avem facturi 1900 E ,asa e tot la 3 luni.Cred ca pentru copilasi bugetul va fi maxim de 150 E oricum nu stiu ce sa le cumpar ca au foarte multe jucarii.Pe sot il "rezolv" cu un tablou ca asa ceva nu refuza nicodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Simona, sandvisurile sigur le-ai mancat tu sau i le-ai dat lui Matei?ce grasunel e! sigur bea numai lapte? p.s: cate kg are?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Fulguta, in medie intre 6-8 mese/zi! si la noi stagneaza cantarul de vreo saptamana...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Simona, sandvisurile sigur le-ai mancat tu sau i le-ai dat lui Matei?ce grasunel e! sigur bea numai lapte? p.s: cate kg are?

Meme de Maiu si Lulia

marmotzelul de vreo 2 zile doarme toata ziua! si seara! nu am motive de ingrijorare, nu? ca atunci cand il prind treaz, ne jucam, radem si chiar dansam! mateiut, pe 22 nov avea 6160 gr. dar la cum il simt acum... sigur are mai mult de 6500.

simona cu matei

Mergi la inceput

Simona, ii dai doar laptele tau?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Simona, ii dai doar laptele tau?

Meme de Maiu si Lulia

da; doar laptic de la mine! nu degeaba mi se zice..fulga!

simona cu matei

Mergi la inceput

banuiesc ca suge, nu i-l scoti cu pompa ca sa stii cat mananca...hmm. cate mese are?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput