Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 12
vanyy2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi office lui i s-au facut standard niste analize inca din maternitate si erau de atunci ecva semne. acum le-am repetat din cauza spasmului hohotului de plans ca se mai invineteste in jurul guri la un plans mai serios si a iesit anemia. ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Si la mine baiatul se invineteste in jurul gurii cand plange rau....dar chestia e ca am mai observat de vreo 2 ori ca se invineteste in jurul guritei si fara sa planga......deci clar sunt ingrijorata
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
simona24 spune:
fetili, am pus cateva pozici in album! cine doreste sa ne vada, acolo ne gaseste.
ma duc sa ma uit la singur acasa filmul copilariei mele. pupaaaaaaaaaam
simona cu matei
maitreyi spune:
citat din mesajul lui nastasie mai3, si de aia v-a recomandat diversificarea mai devreme?din cauza anemiei? adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
da duamna
vany multumesc e bine sa investighezi nitel invinetirea aia. la noi si cea mare facea asa cand era mica dar ea avea o gaurica fiziologica la inimioara si dupa ce s-a inchis nu s-a mai invinetit decat la eforturi mari (joaca prea agitata, etc) vb cu pediatrul ca nu e nimic coplmlicat. noi am facut ekg si analize din degetel.
dupa o zi de dieta clar NU ma declar flamanda desi ar merge un covrig polonez bine insiropat sau macar o CUTIE de raffaelo am 3 mese si 2 gustari pe zi
maici da' taticii vostri ce primesc cadou de la mos (-neaga) ?
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
da' ce-am ba nene de am scris cu picioarele? sa imi fi scazut glicemia?
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
simona24 spune:
citat din mesajul lui maitreyi da' ce-am ba nene de am scris cu picioarele? sa imi fi scazut glicemia? ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
mai3, te coafeaza o milka cu alune? nu de alta,dar ma gandesc la glicemia ta!
simona cu matei
donna79 spune:
SIMO, n-ai stare? de ce corupi biata femeie nevinovata? MAI3, iau eu milka cu alune, ma sacrific!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
LoredanaB spune:
Maitrey am confundat similacul cu sinlacul.m-am uitat azi prin drogheri dar nu am gasit similac.Luni o sa incerc prin farmacii probabil se poate comanda asa.Scuza-ma te rog, poate te-am incurcat
simona24 spune:
eu cred ca am intrat la programul "ingrasarea purcelusei" , de la ora 18, de cand m-am trezit, mananc incontinuu! eugenii, ciocolata, mancare, iaurt, si acum mi-am facut 3 sandwich-uri maricele cu cascaval,salam uscat, rosii si o frunza de salata verde.sandwich-urile le-am facut dintr-o paine sper sa ma satur...
simona cu matei
fulguta28 spune:
Fetelor, cate mese trebuie sa aiba un bebelus la 2 luni? A mea sare peste mese si nu stiu de ce. Mi-a luat doar 400 de grame in 3 saptamani si nu-i ok.