Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor din Bucuresti, unde gasim un carusel frumos pentru agatat la patut?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Apropos de pusul intre perne: noi l-am pus deja pe Maiu si intre perne si in carucior in pozitia ridicat! o fi bine, n-o fii nu stiu ce sa zic dar nu mai are stare la orizontala. Chiar si la masaj rade cu gura pana la urechi la exercitiile in pozitie verticala. Cum trece la "sol" se supara si smiorcaie!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

office, si eu am ridicat o treapta la carut ca nu se mai putea.urla de mama focului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor am si eu o intrebare, scuze daca s-a discutat cumva subiectul, eu am fost absenta de pe forum in ultima luna.

Termita mea face marti 6 saptamani si pana acum, cu exceptia primei saptamani, am hranit-o exclusiv la san.Stiu ca in cazul asta, "alimentarea" se face la cerere si nu se impune neaparat un program strict, dar eu am incercat sa o fac sa manance o data la 3 ore pt ca nu rezistam noptile altfel. Acum in ultimele zile nu mai are rabdare sa treaca cele 3 ore si cere cu disperare mai repede mancare. Eu n-am ce face si ma execut ca daca nu, ma stie tot cartierul dar voi ce ziceti, "foamea" asta a ei va reglementa in timp productia de lapte sau sa incep sa-i dau si supliment de LP?

donna clorura de calciu nu e toxica, in sensul ca nu emana vapori care pot dauna tie sau copilului. Pricipala ei proprietate e higroscopicitatea, adica absoarbe f multa apa din mediu chiar pana devine solutie. Poate fi iritanta pt piele la concentratii f mari si expunere indelungata.De asemenea, dizolvarea in apa e o reactie puternic exoterma deci poate cauza arsuri daca e inghitita. Acum eu sunt convinsa ca nu ai granule intregi de clorura pe covor, deci nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, dar daca tu te simti mai impacata sa schimbi mocheta poti sa o faci.

Si pt cine e interesat, am pus si eu cateva poze cu termita mea in albumul bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

PIANNA, multumesc mult pt raspuns. Ceea ce a ajuns pe covor era de fapt solutia rezultata din topirea granulelor in apa din atmosfera. Deci lichid... ca daca era vb de granule, le aspiram si gata. Inca ma gandesc daca scot covorul (e imens si nu-l pot scoate singura, iar sotul meu nu-i convins ca e necesar).

In privinta orelor de masa ale bebelinei... suna a puseu de crestere, am trecut si noi prin cateva. Nu ii da LP, mai rabda putin daca poti desigur, da-i sa pape cand cere si ai sa vezi ca in cateva zile se va regla productia. Eu recunosc ca am mai cedat si i-am dat un bibe cu LP cand era infometat si eu obosita si cu lapte insuficient, dar nu am facut din asta un obicei (nu i-am dat zilnic).

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

adriana hematoloaga ne-a zis ca nu e problema pana intram la diversificare sa stam asa dar poate totusi il gasim. merci fain

simo esti tare duamna multumesc pt sustinere

office lui i s-au facut standard niste analize inca din maternitate si erau de atunci ecva semne. acum le-am repetat din cauza spasmului hohotului de plans ca se mai invineteste in jurul guri la un plans mai serios si a iesit anemia.

pianna e la puseul de crestere de 6 saptamani. trece in cateva zile stai pe baricade ca urmatorul e la 12 saptamani si ai timp sa rasufli

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, si de aia v-a recomandat diversificarea mai devreme?din cauza anemiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna seara fetelor!
scuzati-ma ca dau buzna la voi aici dar am un anunt de facut
daca va intereseaza sa cumparati puiutilor un scaunel Bumbo care arata asa :http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/
eu il vand.....a fost cumparat dupa acest site dar am asteptat dupa el 3 sapt, timp in care nu au mai dat nici un semn cei dupa acest site!! chiar renuntasem la el!
fetita mea a stat in el doar de 3 ori!!
este nou nout!
am si cutia in care l-am primit!!
puteti sa ma contactati la id-ul piticutza_piticutza
O seara placuta va doresc si Sarbatori fericite!!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

salutare si de la noi.....

Mai este putin si vine mosuuuuuuu yuhuuuuu
abia astept

Ana pupam grasunica Maia, stai linistita ca usor se va invata si cu Lp

Cred ca a devenit o moda cu girafa asta....ma gandesc sa o iau si eu..........nu am retinut mare lucru din ce am citit din motive de bebe chitait....cred ca s-a plictisit si a facut masa pe clovnu pana acu
Mai3 bafta cu dieta
Si al meu deja vrea sa vada lumea ...numai sus vrea

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pot sa jur ca piticii astia vin cu altimetru incorporat. Frate, cum te pui pe canapea, cum se trezeste si incepe chiraiala . Cum ma ridic, adoarme la loc.
Luni tb sa dau si eu comanda de cadoul de mos al zuzinei - am ochit un centru de activitati de la baby einstein. cadoul lui vlad a fost livrat deja, mai am sa il comand si pe al lui dragos.
in rest, visez la un week-end petrecut in pat, cu telecomanda in mana si cu un castron mare plin cu dulciuri langa...poate peste vreo 4 ani devine si realitate

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput