Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Buburuza_10 spune:
Mai3, baftaaaaaaaaa!!! Da-mi si mie te rog dieta cu carnita ca sa ma inspir!!!
Fetelo, cred ca v-am innebunit cu girafa Sophie. Va rog sa-mi spuneti: 1 se gaseste in magazine; 2. daca nu, de vpe ce site ati comandat-o?
Multumesc si va pup!
donna79 spune:
MAI3, multumesc pt raspuns, asa ma gandeam si eu... *desi vad ca exista clorura de calciu si in ind alimetara si farmaceutica
Spor la dieta! Abia astept sa pot tine si eu dieta, dar totusi sper sa il mai pot alapta pe Tudor macar pana la 6 luni.. Asa ca mai astept.
LOREDANA, multumim pt urare!
De ieri de la pranz ii dau lui Tudor Debridat... vad ca merge, pare destul de linistit copilul si nu a mai regurgitat deloc! Sper ca nu ma bucur prea repede...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Mai3, baftaaaaaaaaa!!! Da-mi si mie te rog dieta cu carnita ca sa ma inspir!!! Fetelo, cred ca v-am innebunit cu girafa Sophie. Va rog sa-mi spuneti: 1 se gaseste in magazine; 2. daca nu, de vpe ce site ati comandat-o? Multumesc si va pup! mami de Sofia (8/9/10) |
BUBU, eu am comandat-o de pe (ma indemni sa fac reclama , cam amai scris si ieri cred) b e b e l i n o. Dar... inca nu am primit nici macar confirmarea comenzii. In magazine nu se gaseste. Poti sa faci tu comanda ca sa ii fie mai usor mamei tale.
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona24 mai3, scoatem motatele? simona cu matei |
waaaai! o fractiune de secunda am crezut ca mi s-a rupt apa si nu stiu eu nu-mi mai da emotii de astea asa patesc cand imi vine menstruatia - o fractiune de secunda ma panichez ca a patit bebe ceva de sangerez
scoateti dom'le, scoateti ca e nevoieeee!
bubule e calculata dieta functie de metabolismul bazal al meu si gusturi si activitate, etc. e destul de personalizata ca sa zic asa. ti-o mai dau?
ana
donna si la noi a functionat f bine debridatul. l-am oprit pt 2 zile si iar incepuse...acum la 3 luni tre sa il opresc si sa vedem atunci.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nastasie spune:
mai3, bouncer nu avem.ca deh, la razvan nu stiam, nu era.abia acu catva timp am vazut si eu ce e cu el.
in scoica il tin, ii place dar nu pot numai acolo ca se mai plictiseste si el.si asa scoica e folosita la greu.si mai ales avem noroc ca sunt 2:una in sufra si una pe la bucatarie, baie, etc.so, v-a trebui sa ne luam ca aseara am aflat ca e de la 4 luni.
daca stiam ca vrei, ine daca si gaseste, azi sora mea a pus colet spre romania.dar nu am stiut de similac ca ii spuneam si il si punea, asta daca gasea.ii spun sa se uite saptamana asta.dar pana atunci ce faci?
office spune:
Mai3, cum ati descoperit ca e anemic?V-a spus pediatra, nu manca, i-ati facut voi analize?
Meme de Maiu si Lulia