Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 9
donna79 spune:
Tot eu ...
Fetele, am si eu o problema: avem vreo chimista printre noi? sau vreun tatic chimist? ma intereseaza cat de nociva e clorura de calciu... ieri mi-a facut cineva un pocinog si a rasturnat cutia pentru dezumidificare (cred ca le stiti, alea cu granule care absorb umiditatea) in dormitor . Am sters cat am putut dar acum ma gandesc serios sa scot covorul.
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
simona24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Neataa!! Dam si noi un cappucino cu intarziere... si ceva mai tarziu va invitam si la ceva dulce (sa vedem ce...) ca azi face bebe Tudor doua lunite. La multe lunite si ani si pentru Sebastian, Anca, Tiberiu si George! Iar mamicile lor sa faca bine si sa mai pofteasca pe forum ca ne lipsesc! Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, multi ani traiaaaasca, intru multi ani!
donna, saru'mana pt licoarea magica! n-am mai baut de secole... pupam falcute de tudor!
simona cu matei
simona24 spune:
fetele. fetele, a inceput dansez pt tine! deci, cine n-a vazut-o pe cristinuk miercuri, o poate vedea acum!
simona cu matei
donna79 spune:
Multumim pt urari Simona, Nastasie!
Sunt cu ochii pe Cristina!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
LoredanaB spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru cafeluta, capucino si micul dejun
Sunt super fresh...am dormit toata noaptea, Sarah s-a cerut in patut la ora 9 si a adormit imediat , s-a trezit doar pentru cei drept cam des: la 23, 2, 5, 9. De cand s-a trezit sta cuminte si se joaca cu centrul de activitate.
Eu cred ca am rezolvat problema constipatiei si a parturilor, aseara nu am mai rezistat nici eu crampelor si am baut o ceasca de ceai verde.M-a ajutat si pe mine si pe pitica .
maitrey aici se gaseste similac dar din cate tin minte e lapte din soia.Nu stiu daca e exact ce cauti tu.Azi merg intr-un centru comercial mai mare si ma uit , poate sunt mai multe sortimente si daca gasesc te anunt. Daca aveti DM oras cauta ca stiu sigur ca se gaseste in fiecare drogerie-markt.
nastasie NAN aici il gasesti sub denumirea de Beba.
Donna la multe lunite!
Luanashana multa sanatate puiutului vostru.
Imi aduc aminte ca si Eric al meu a luat fier dupa operatie, aveam 3 luni necorectate.
Iunia82 spune:
Nastasie, bubulina mea are 3 luni si 4 zile.
Da, am crescut viguros. Mai mult pe lungime. Seamana cu tasu :))
Si voi sunteti mari...aproapre 4 luni. Deja vrea in fundulet? Uau... A mea aproape ca se intoarce de pe spate pe burta. Sta pe o parte si isi pune un picior peste celalat. Peste 1 sapt sigur se va intoarce.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
nastasie spune:
loredana, da, de beba mi-a spus si sora-mea.eu ii fac provizii pt cand o manca de la ea ca-s multttt mai ieftine ca aici.
iunia, da, ne apropiem de 4 luni.si al meu la fel face, insa fundul e cam greu si mai are un pic.suntem pe ultima 100m cu intorsul de pe spate pe burta.invers e usor si cand oboseste pe burta se rabateaza singur.
maitreyi spune:
cu similacul au fost ceva probleme si a fost retras de pe piata. acum au reinceput productia si in state, la mama lui, deja se gaseste. deci cele mai multe sanse sa il gasesc am daca il iau din afara. asa ca, da, va rog mult cele care ma puteti ajuta, aruncati un ochi prin magazine. am nevoie de similac imbogatit cu fier ca sunt mai multe tipuri multumesc muuuult
donna e toxic si oricat ai spalat mai bine schimbi covorul daca ai posibilitatea
adriana da' in bouncer putin mai sus nu vrea sa stea? si Bogdan vrea mai mult la verticala si cum prinde pe careva dispus sa il tina profita ca eu nu pot din cauza de sale sa ma plimb cu el prin casa asa sau pune-l in scoica ca acolo am vazut ca ii place
la multe lunite si de la noi sarbatoritilor zilei
io di azi is on diet am fost la nutritionist si mi-a dat in prima faza dieta de post si dupa Craciun voi trece la dieta si cu carnita tre sa dau jos 20j de kile am nevoie de sustinereeeee
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring