Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 15
sabu_dk spune:
Buna ziua si de la noi... Sau noapte buna...
Noi suntem bine, inca mai modelam casa, si mai ales acum ca ne pregatim de Craciun... Yuhuu! Primul Craciun in casa noua, primul Craciun gazduit de noi, primul Craciun cu Clyde dulaul, si primul Craciun al lui Nicklas... Multe emotii! Asa ca vineri ne-a dus sotu' din dotare la cumparaturi si am luat multe cadouri, multe globulete, multe dulciuri si alte prostioare. Vinerea urmatoare, inca o sedinta de shopping .
Aici e o traditie, toti copii primesc 24 de cadouri in Decembrie, cate unul in fiecare zi. Asa ca Nicklas e in plin "shower" de cadouri. Eu i-am luat pentru 6 Dec de ziua lui de nume si de mos Nicolae niste cheite jucarele de la Fisher Price. Bineinteles ca nu am putut astepta pana luni sa le desfac, si ma declar mai mult decat multumita de ele, se joaca si se uita asa de curios la ele. Si despre dulciuri, mi-am luat o cutie plina de bomboane Rocher-Ferrero pe care planuiesc sa o mananc, da' nu pt mine, ci sa treaca dulcele in lapte, sa se bucure si banditul meu de dulce ... Merge scuza asta?
De Craciun, eu o sa ii iau sotului niste ustensile de la Weber - pentru gratar. Ii place la nebunie sa faca gratar, practic el imi face gratarel la fiecare 2 zile. Eu nu ma plang, el zice ca ii place ca are un gratar electric mai smecher de la Weber. El o sa imi ia mie un lantic de aur, ca singurul lant pe care l-am avut vreodata s-a rupt acum 1 an, si de atunci imi simt gatul...gol. Lui Nicklas nu i-am luat un cadou propriu zis inca, insa ne-am facut abonament la cel mai tare water-park din Dk, ca ii place la nebunie in apa. Dar cel mai misto cadou cred ca l-am luat pt socreii mei: un weekend la un hotel de 5 stele din Suedia, la spa center. Weekendul include sampanie la rece cand ajung in camera, masaj, wine tasting, 5 meal gourmet, si tot felu' de chestii smechere si senzuale.
Office, am vazut ca intrebi de mamici ce dau la pompa. Eu sunt una dintre ele! Dau la pompa de 1 luna si 1 saptamana, si sunt cea mai fericita! Nu ma mai dor sanii, Nicklas mananca numa' laptele meu! Am inceput sa pun si in congelator lapte si cred ca am peste 2 litri deja . Nicklas mananca in jur de 1 litru pe zi, insa variaza f mult cum mananca acest litru. O zi poate sa manance 5 mese a cate 200 ml, in alta mananca numa 60 ml de 15-17 ori pe zi... Depinde foarte mult! Insa cam in fiecare zi mananca intre 900 - 1100 ml. Cel putin asa era acum 1 saptamana. Eu nu mai tin condica sa vad cat a mancat.
De imbaiat, eu il spal pe Nicklas o data la 2-3 zile cu sapun. Insa ma gandesc de acum sa il "scufund" in fiecare seara ca prea ii place in apa. Asa ca la 2-3 zile ii fac baie cu sapun si toate cele, iar restul zilelor doar sa ne jucam in apa.
Aaa, si am vazut ca discutati si despre unde si cum dorm copii. Hmm, la noi situatia sta cam invers decat am citit pe aici. Nicklas ar dormi singur-singurel in patut la el, in camera lui, insa problema mare sunt EU! Mie imi place sa dorm cu el, mie imi place sa il iau in brate! Ce mai, sunt indragostita lulea! Si moasele de aici ne-au spus ca e basm cum ca rasfeti copii daca faci asta. Cica ei nu invata de santaj decat de la 7 luni incolo. Si bineinteles ca am folosit drept scuza asta si eu il iau cu mine in pat. Nici sotului nu ii displace . Cand vrem un moment intim, il punem in patut la el, ne facem de cap, si dupa aia il luam inapoi .
Gata, ca am scris un roman... Si mai trebuia sa spun ceva, insa nu mai retin. Pup fetele si bebeii.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Wow, cum de nu a dat nimeni cafeluta inca? o dau eu si azi...
Ne-au amenintat cei de la stiri ca va fi zapada, frig mare, chestii de astea...pauza! doar ploaie si ceva vant...
Noi am inceput de ieri seara cu dulciurile de mos nicolae, si le-am si mancat...azi facem la fel: cumparam si mancam. Cadouri de Craciun???habar n-am ce vreau si ce sa cumpar altora...voi vedea pe moment ce imi trece prin cap.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
andr33aaa spune:
buna dimineata. beau si eu o cafeluta, cam am nevoie de ea azi
din pacate eu nu sunt foarte prinsa de spiritul craciunului, nu am mai facut brad de multi ani. ma tot gandesc daca sa fac anul asta, fiind primul craciun cu strumfu' langa noi. da' o sa vad daca ma mobilizez. mi-e cam groaza de aglomeratia din magazine, n-am nici brad, nici ornamente, nu prea imi vine sa-l scot pe andrei in aglomeratie, la cumparaturi. voi ati inceput sa-i scoateti in hipermarket? eu n-am cu cine sa-l las acasa, inca mai caut bona.
am fost vineri la pediatru, andrei este foarte bine cu greutate/inaltime insa am 2 temeri: una este legata de auz, sper sa fie el mai lenes un pic, pentru ca inca nu intoarce capul cand imi aude vocea. tresare la zgomote puternice dar nu reactioneaza la zgomote normale. asa ca l-am programat la un screening auditiv maine, ca sa vedem ca e totul ok si sa-mi iasa problema asta din cap a mai facut cineva screeningul asta? in ce consta?
a doua temere este legata de dermatita atopica. mi-a zis pediatra ca e "predispus" nu prea inteleg cum vine asta. mi-a recomandat sa-i fac masajul inainte de baita, in asa fel incat sa nu ramana crema pe pielea lui. facem asa, si vad ca ii place mai mult.
tot pediatra mi-a zis ca pot sa incerc sa-i scot masa de noapte, de la 2-3. sa-i dau lapte la 11 si ar trebui sa doarma pana la 6-7 dimineata. dar el doarme la 11 si sincer... nu prea ma lasa inima sa-l trezesc, doar ca sa dorm eu bine dupa. il mai las un pic, poate se regleaza singur. oricum acum mananca foarte putin la masa de noapte si adoarme imediat.
va pup si va doresc sa va viziteze un mos nicolae darnic
nastasie spune:
iau si eu o cafeluta de la mari.
sabu, asa sunt si eu.as dormi cu el non stop, dar avand in vedere ca mai am unul aseara am dormit cu amandoi.ce mai, am fost intre doi barbati.si am descoperit ceva.i-am facut baie lui calin a papat pe la 20 si a adormit in timp ce manca.asa c l-am pus in patut.am zis ca mama ce doarme acum, de unde dupa juma de ora era fresh.noi jucam nu te supara frate asa ca l-am luat si pe el si pt ca fiind sambata si ne permitem sa stam mai tz i-am lasat pe amandoi sa stea cat rezista.asa ca la 22 a papat din nou si somn cu amandoi.si de la 22 s-a mai trezit la 4 si apoi tocmai dimineata pe la 7 si ceva.deci s-a trezit doar o data.dar ce ma fac in cursul saptamanii ca ala mare se culca in jur de 9 si chiar daca il tin treaz pe calin il trezeste.ca ar fi ideal pt mine programul asta.
sabina, super cadou pt socri.vreau si eu spa, masaj si tot rasfatul de pe lume.
de cadouri:pai de mos nicolae v-am zis lui razvan dulciurele(ce nu prea are voie el de obicei) iar lui calin hainute.pt sot chiar nu am idee(nici cea mai vaga idee), iar de mos craciun iar sunt in pana de idei pt toti.
offf, eu deja saptamana care vine fac pomul ca nu mai am rabdare si sunt convinsa 1000% ca o sa fie un craciun superbbbb in 4.si abia astept.
mai3, pai cred ca simona ti-a facut o pofta cu ce papa ea pe acolo.
simo,ati facut niste falcute.
nicklas, e un dulce.si clyde la fel.
donna, ce tare, cica se "sacrifica" ea cu ciocolata.
eu azi am program de haleala si vreau sa-mi schimb florile in ghivece mai mari ca saracele nu mai au loc.
office, pai eu zic ca stati bine cu kg.mai ales daca e vioi nu cred ca are rost sa-ti faci griji.
eu maine tre sa sun sa vad cand fac vaccinul de 4 luni.si trebuie sa ajung si la cantarit , masurat, etc.sa intreb si de diversificare dar cred ca de data asta fac ca mine.oricum e din ce in ce mai atent la ce mancam si nu-l mai iau cu noi la bucatarie ca parca mi-e mila de el cand il vad cum se uita.
la noi e deja ger, a tras 3 fulgi si gata.si as vrea si nu as vrea zapada.
gata, m-am intins.
pup toataaaaa gasca de mamici si pitici.si sa va aduca mosul numai bunatati si tot ce va doriti.
LoredanaB spune:
Buna dimineata!
Mari foarte buna cafeluta .Lasa ca vine iarna si la voi, daca nu trimit eu zapada de aici ca e destula,30 cm si -5 grade erau ieri la amiaza.
Cred ca voi muta patutul Sarei in camera copiilor, doarme noaptea bine si nu plange deloc.E din ce in ce mai cuminte, rade in hohote si e fermecata de frate-sau...se uita impreuna la desene animate.
nastasie spune:
andreea, eu l-am scos si pe calin acu 2 zile in supermarket.ala mare in fata la carut si calin in scoica pe carut.era atat de atent pe peste tot si incantat incat nici pas nu zicea.la un moment dat l-am luat vreo 5 minute in brate, a adormit, l-am pus la loc in scoica si am terminat cumparaturile.
dar de ce nu faci pom?vaiiii, eu sunt fan.si azi as face pomul insa mai am de luat cate ceva ca pana acum il faceam numai in 2 culori:rosu si auriu, dar anul asta il impopotonez cu toate culorile pt calin.am gasit si globuri albastre, argintii, dar mai caut mov si ceva beteala.instalatii eu pun in toata casa, mai putin bucatarie.sunt innebunita dupa craciun.
eu anul asta pe 31 in seara de revelion fac 1 an de cand mi-am facut testul si am aflat ca eram gravida.
vanyy2009 spune:
neata si de la noi...mari multumim de cafeluta
Andreea aici toti nou nascutii trebuie sa faca un test din acesta de auz......ii pune cate o casca in ureche(ca si cum ar asculta muzica) si se testeaza la computer dureaza 1-2 minute pt fiecare ureche .
referitor la Mos nici eu nu am brad si nici ornamente.....trebuie sa ma mobilizez....iar de cadouri la sot aici sunt intr-o pana de idei totala in rest am asa cate o idee 2
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
nastasie spune:
de ce o fi asa greu sa le luam cadou sotilor?cand il intreb ce vrea zice nimic nimic
Mari-Mariuk spune:
Nici eu nu am fost mare fan al sarbatorilor de iarna, doar asa cat sa nu spun ca nu au fost sarbatori.Dar anul asta abia astept sa pun niste crengute de brad prin casa(ca nu am loc de brad intreg) si sa le impodobesc. Mai ales ca se anunta musafiri multi sa-l ,,felicite'' pe Cristian(=Vlad) de ziua numelei. Si acum am si eu familia mea, simt ca trebuie sa dezvolt spiritul Craciunului.
Mari-Mariuk spune:
Am eu o idee pentru cadou de dat sotilor: va imbracati in rosu si spuneti ca sunteti ajutorul mosului, iar cadoul pentru ei e ,,ascuns'', asa ca sa il caute sa si-l ia! Mi-a venit acum ideea ca pentru al meu sot un cadou bun ar fi o pereche de ,,chilotei cu cracuti'' cu desene haioase pe ei, ca mai are o pereche si se amuza foarte tare cand ii imbraca. Si acest cadoul il voi purta eu pe sub ceva, inca nu stiu ce dar trebuie sa il provoace sa caute