Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 16
LoredanaB spune:
andreea noi am facut screening-ul auditiv petru ca la noi e obligatoriu.bebe trebuie sa doarma (sa fie cat mai linistit) si i se introduc in urechiuse cum ar fi castile de la telefon care sunt conectatate la un aparat.Sarei i l-am facut la 3 zile dupa nastere si la urechiusa stanga ia iesit negativ ca avea foarte multe murdarie in urechi de la lichidul amniotic.acum e ok si la urechea stanga.
in hypermarket am scos-o de cum s-a nascut cred nu avea nici o saptamana macar,nu o tin in puf, il las si pe Eric sa o pupe si sa puna manuta pe ea, ii spal hainutele cu detergentul pe care il folosesc de obicei (Ar..l lichid), nu ii pun caciulita dupa ce ii fac baita si o las in pielea goala cate 5 minute cand o schimb.
Chiar ma gandeam la bradul de Craciun zilele astea, il vom impodobii dar mi frica ca Eric, cum e la varsta boacanelor, o sa il "piscaleaca" tot timpul.Anul trecut nu mergea inca nici dea buselea si asa bradul a fost in siguranta dar anul asta cred ca o sa stau de paza.
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie de ce o fi asa greu sa le luam cadou sotilor ?cand il intreb ce vrea zice nimic nimic![]() adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
si al meu la felVanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
nastasie spune:
sabu, mi-am adus aminte.imi place mult cum e la voi cu 24 de cadouri.dar sa le primesc
nu sa le fac.bine, glumesc, banuiesc ca asa ceva simbolic e nu?dar imi place ideea.
de bonnie ce mai stii?tot nu ati ajuns la ea cu zapada nu?deci mi-a ramas gandul numai la ea.
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am eu o idee pentru cadou de dat sotilor Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |

foarte tareeeeeeVanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
nastasie spune:
lore,stai linistita ca al meu si acum la 6 ani si tot e prin jurul lui, ma rog, la 5 anul trecut.tot mai misuna pe la globuri, dar nici nu ma gandesc sa nu fac.eu il fac intai pt mine
.
asa fac si eu.razvan e tot timpul cu fra-su pt ca lui calin ii place la nebunie sa-l urmareasca.fara caciula dupa baie, inainte de baie il las dezbracat vreo 10 min ca sa se simta si el "liber".
mari,nu-i rea ideea
.
vany, al meu nu e pretentios dar chiar nu stiu ce.macar de mi-ar da un indiciu
.
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB andreea noi am facut screening-ul auditiv petru ca la noi e obligatoriu.bebe trebuie sa doarma (sa fie cat mai linistit) si i se introduc in urechiuse cum ar fi castile de la telefon care sunt conectatate la un aparat.Sarei i l-am facut la 3 zile dupa nastere si la urechiusa stanga ia iesit negativ ca avea foarte multe murdarie in urechi de la lichidul amniotic.acum e ok si la urechea stanga. in hypermarket am scos-o de cum s-a nascut cred nu avea nici o saptamana macar,nu o tin in puf, il las si pe Eric sa o pupe si sa puna manuta pe ea, ii spal hainutele cu detergentul pe care il folosesc de obicei (Ar..l lichid), nu ii pun caciulita dupa ce ii fac baita si o las in pielea goala cate 5 minute cand o schimb. ![]() de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
asa e trebuie sa stea linistit/a...eu de exemplu ca nu statea linistit pe masuta m-am pus pe un scaun si i-am dat sa manance....
eu l-am luat de 2 ori cu mine in hipermarket, dar de fiezare data dormea....
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
vanyy2009 spune:
asa si eu ...nu ii pun caciulita...inainte de baie sta dezbracat si radeeee, eu ii fac gimnastica si masajul inainte de baita ca dupa nu mai apuc la cat ii e de foame....mananca si adoarme
Al meu si-a reglat singurel programul de somn, adoarme dupa baita care e la 8 jumate 9, se mai trezeste pe la 1-2 pt papa si adoarme la loc si dupa pe la 6jumate 7, pe urma n9-10dar chestia este ca are program de somn pana pe la 12
![]()
Nastasie nici al meu nu e pretentios, el niciodata nu vrea/nu are nevoie de nimik
....daca tot nu imi vine nici o idee sau nu zice nimik cred ca o sa imprumut ideea lui mari
.... mari se poate?![]()
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Mari-Mariuk spune:
vanny, da se poate
ca de nu se putea, nu va ziceam![]()
Ar fi frumos dupa Craciun sa nu aparem pe aici o perioada din cauza oboselii provocate de deschiderea cadoului
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk vanny, da se poate Ar fi frumos dupa Craciun sa nu aparem pe aici o perioada din cauza oboselii provocate de deschiderea cadoului ![]() Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |

Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 

?cand il intreb ce vrea zice nimic nimic
de Sarah Sophie(15.09.2010) +