Licurici de ianuarie-februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

selene,aici la noi 99.9% din feliciatri vin cu tot cu plic,diferite culori(depinde de felicitare)...cred ca trebuie precizat daca vin sau nu cu plic

Mama de Ana si 9+

Am inclus si plicul in pret, dar, deocamdata, am numai plicuri albe. Am uitat de transport. Vad si ala. :)

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

gandeste te si sa pui de discounturi ceva (de ex dc ia cineva 4 - 5 felicitari si le pui pe pe toate in acelasi plic A3 sau A4 etc)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit ieri!
A venit si la noi mosul, mai intai pe la bunici, duminica seara, cu multe fructe, biscuiti, o masina mica de spalat si o hainuta de iarna pe care buni i-o luase pt Craciun, dar i-a dat-o de acum ca sa o poarte mai mult. Dimineata a venit si la noi acasa cu o pereche de palete de tenis mai mici cu minge de burete, o carte cu imagini 3d cu niste gaze foarte haioase, un pachet de carti de joc (pacalici) cu Mickey si prietenii, si bineinteles ceva de rontait. Fericirea si incantarea au fost mari, iar noi, parintii ne-am bucurat odata cu ea.

Alinuk ti-am admirat prichindeii, frumosi foc amandoi, si fara nici o inhibitie in fata camerelor de luat vederi, Teo a spus poezii fara nici o emotie in timp ce Andu isi lustruia nepasator ghetutele
Cu ocazia asta vreau sa te felicit pentru tot ceea ce faci si pentru cum te implici in problema asta a mamelor (actuale si viitoare)

Ira multumim pentru carti, sunt foarte interesante, dar...eu ma uit la imaginile alea ca la Mona Lisa...Eu ma rog inainte sa fac un tort sa-mi iasa blatul si sa fie comestibil, la aspect nu mai am pretentii

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Criss, imi pare tare rau de supararea ta. va fi totul bine, o sa vezi!!
Andra cum mai e cu zapada? a ajuns ok Niall aseara??
Micola, a mea nici gand sa faca la olita si nici nu o stresez.
Iulia spor la lucru!! si la cumparat decoratiuni
Alinuko, nu am apucat sa vaz prichindeii!!! mai ai undeva inregistrarea???
Arriel cat de funny ai fost cu Mona Lisa
pupici tuturor, si o zi perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

?

Multumim tuturor pt urari!

Si noi cu banii la comun, ca la cat am indemnizatie raman flamanda. :)) Eu nu ma simt prost, daca am nevoie de bani cer si mi se da pt tot ce am nevoie. Exact cum ati zis si voi, asta e familia.

Dark cum mai e vremea la voi? Ati putut iesi din casa?

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, stati ca uitasem sa v-o arat pe mandra gatita pruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Azi sunt libera (ca lucrez sambata) asa ca stau frumos acasuca cu Mister. Iar pentru ca pe tati l-au anuntat ca s-a anulat serviciul pe ziua de azi (70% din echipa nu a reusit sa plece de acasa pana la ora 9 din motive de zapada si masini inghetate, iar restul nu au reusit sa ajunga acasa deloc ieri, "campand" la spitalele unde lucrau), azi stam cu totii acasa.

O sa instalam bradul (asta in timp ce Mister isi face somnul de dupa-masa)

Ira, multumim pentru imagini, super-faine, da' vorba lui Arriel, astea-s pentru "avansati" in ale gatitului, nu "incepareti" ca je. Eu inca nu am reusit sa fac mai mult decat checuri si prajituri simple, am incercat sa fac cozonac la masina de facut paine si a iesit o chestie buna de aruncat de pe ziduri de plaiesii de la Cetatea Neamtului cand ii asaltau lesii lui Sobieski voda. Da' cum eu sunt om al pacii, am zis ca ma las de chestii asa de periculoase si le las pentru aia care se pricep.

Roxana, a ajuns cu bine Niall ieri seara... "numai" 2 ore jumate a durat drumul care ii ia max juma de ora, si a venit si cu o colega care nu reusise sa-si scoata masinuta mica din parcare. A stat fata la noi pana pe la 7 seara cand drumurile de la noi spre centru s-au curatat nitel, asa ca tati a putut sa o duca cu masina la Central Station, sa ia fata trenul spre casa.

Alina, nu stiu daca ai luat legatura cu persoana despre care am vorbit, nu stiu daca mai are rost acum cand s-a adoptat deja ordonanta (asa am inteles), dar persoana este foarte implicata in drepturile copilului si are legaturi cu multe personalitati care s-ar putea sa poata ajuta, macar cu un sfat cu ce se poate face mai departe. Iar ajutorul il ofera cu toata inima, deci oricand e nevoie, trimite-mi email si eu il dau mai departe, sau chiar trimite-i email direct

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nu prea am reusit sa citesc si sa vad poze.
Am vazut-o doar pe Eva tare frumos gatita si pe David care rade asa de frumos de-ti vine sa-l pupi intr-una.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cu dedictie pentru voi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159156

Mergi la inceput