Licurici de ianuarie-februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

cu dedictie pentru voi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159156

SUPERB

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Fetelor si la noi a fost Mos Nicolae sarac.De fapt, spre rusinea noastra nu le-am luat nimic fetelor de Mos N.Noroc ca cea mare a primit de la bunici: ou kinder,pisicutza Tom de plus, fructe.
Din pacate nici Mos Craciun nu va fii prea darnic.
Deoarece gaura in bugetul nostru este....maaaare cat casa noastra
am preferat sa-i cumparam ceva frumos si consistent de ziua Clrei de nastere decat sa-i luam ceva nimicuri.
Sper sa apuc sa-i iau totusi Clarei cateva carticele de Mos Craciun.

In schimb sunt in pana de idei cu ce sa-i iau Elizei pentru ca am haine si jucarii de-i crapa dulapul si cutiile.
Aveti vreo idee???

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

aaa, stati ca uitasem sa v-o arat pe mandra gatita pruna

CE PRUNA FRUMOASA SI PROASPATA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vai, ce minunatii de puiuti am vazut pe David, Eva si Patrick Sunt tare tare frumosi. David rade cuceritor, si se vedea ca a fost tare incantat de cadoul de la Mos, Eva este o papusa gratioasa, cand vrea, dar se vede ca stie sa faca so legea cand e cazul , iar Patrick este un cavaler, atat de finut si cu niste ochi superbi de cucereste multe inimi

Ma bucur ca licuricii au fost asa incantati de sosirea lui Mos Nicolae, iar bucuria lor este asa de mare chiar daca primesc doar o nuielusa incat mi-as dorica aceasta bucurie sa nu o piarda niciodata, din pacate, noi adultii le-o stirbim si ii invatam sa-si doreasca cat mai multe material si sa se piarda ceea ce e mai important, spiritul sarbatorilor, mirosul de brad, turta dulce, un ceai fierbinte sau mirosul de vin fiert cu scortisoara, relaxarea la auzul unor colinde si ceea ce e cel mai pretios o familie unita, sanatoasa si fericita... Sa avem sarbatori fericite, asa cum ni le dorim fiecare!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ANNA, cat de adevarat graiesti.
Am primit azi tablita si masutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello!
La Multi Ani cu intarziere sarbatoritilor! Sa cresteti mari si sanatosi!

Noua ne-a adus Mos Nicolae niste muci si o tuse urata, ca tot ne laudam ca am fost bine in ultimele 3-4 luni. e probabil un virus, ca e si taica-su bolnav, aceleasi simptome, initial am zis ca e asthma pt ca suna cam la fel tusea, dar cred si sper ca e numai un virus pt ca amandoi au exact aceleasi simptome. Nu prea a dormit azi noapte, avea si nasul infundat si tot a tusit, daca continua asa (ar fi a treia zi) maine il duc la medic.

Aidan a primit niste carticele si broasca proiector (de care nu ii mai este frica, si-o aprinde singur si se minuneaza, nu mai merge la culcare fara ea si primul lucru dimineata este sa intrebe unde este turtle??) Bradul il facem sambata, de abia astept, desi daca ne vom muta pe 31 dec nu stiu cum vom proceda, il mutam cu totul in casa noua sau il aruncam, dar parca e prea devreme sa il aruncam, cred ca o sa luam unul mai mic si il mutam cu totul, cu globuri, etc.

In rest totul bine, ceea ce va dorim si voua. Sunt in saptamana 3 de fitness si au inceput rezultatele sa apara, s-a tonifiat burta, au scazut soldurile si picioarele, la cantar nu prea se vede, dar clar am dat grasime jos si am pus muschi. Dar e asa de greu...sa ma mobilizez la 9 seara cand imi vine sa merg la culcare:)).

Sotul va pleca in Romania la inceputul lui ianuarie, voi ramane singurica cu A., o sa fie destul de greu cu dusul si adusul de la gradi.

Ahh..si sa laud sotul un pic, a vandut niste fotografii facute de el unui lant hotelier f mare, o sa decoreze camerele cu fotografiile lui. Daca o tine tot asa, renunt la job si redevin stay-at-home mom

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

ANNA, cat de adevarat graiesti.
Am primit azi tablita si masutza.

Ce ma bucur! Va place sau nu ati apucat sa o montati? Sa o stapaniti sanatoase, e un obiect care merita

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ANNA, pai am zis ca i le dam de ziua ei,dar ma mananca tare rau manutzele. O sa vedem, poate una din ele i-o dam de Craciun.

MIERE, bafta sotzului tau, sa stai cat mai repede acasa cu A. si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cadia glumeam, nu as mai putea sa stau acum acasa non stop, poate un job part time ar fi ideal, dar sa stau acasa tot timpul nu.

Si daca o sa mai avem inca un copil, mai mult de un an nu stau acasa.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere felicitari

Cadia nu stiu ce sa zic de cadou, e asa mica acum...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput