Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi pai si stai asa?
fa un ceai de tei concentrat
ia no spa
fa ceva
in cel mai naspa caz mergi la urgenta la ceva particular daca ai unde

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Yasmi cum esti??
daca mai ai dureri mergi la urgenta nu sta asa peste noapte
multi ai grija de tine

fericita 28s cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, ai grija cu durerile..si eu care credeam ca daca o duceti pe yasmi la buni profitati si voi si va relaxati..pai asa sarbatoriti voi, prin munca ? eu nu va inteleg ce exagerati asa cu munca asta..si eu am avut azi dureri mari, dar din alt motiv..ca am fost in bucuresti si cu vlad dupa noi ca am fost sa-i caut cizmulite si costum de fas si m-a terminat drumul , am intepenit in masina in pozitia aia si acasa nu mai puteam , mi se lasase durerea pe picior si nu ma mai puteam misca..am stat la caldurica dupa un nospa forte ( face cat 2 ca e de 80 mg) si intr-o ora mi-a trecut...drept urmare, ma mai dat o raita la cumparaturi de cadouri pt mos nicoale.. ai grija
strumph, f frumos bradutul si pozele si voi..m-am uitat prin albumele voastre parca semanati voi doi, tare bine va potriviti
cami, si eu am o problema asemanatoare cu vlad..dar nu cu mancarea, ci cu somnul..ca el de mancat mananca de la oricine, mai ales de la binevoitorii din parc dar sa stii ca facem progrese, ca eu n-am cedat si treptat a inceput sa o accepte si pe buni la somn desi ea era doar partenerul de joaca..
viss, felicitari pt achizitii..e mult mai bine sa fie acolo sa-ti aduca linistea, desi normal..Doamne ajuta sa nu fie nevoie din ianuarie si eu vreau sa-mi pregatesc bagajul de spital, sa fie acolo..Doamne, nu-mi vine sa cred ca zic asta..or sa fie primele zile cand o sa fiu separata de Vlad, pana acum n-am fost dezlipiti nici o zi...cred ca o sa ma apuce depresia..
catank, bine ca s-a terminat cu bine operatiunea alunita..desi eu am una chiar langa sfarc si am alaptat bine merci..e adevarat ca nu e din aceea in relief crescuta, nu stiu cum sa explic..e ca o pata maronie..dar cu toate ragadele pe care mi le-a facut vlad nu m-a incomodat..insa bine ca te-ai linistit tu iar cu munca..off, mie mi se pare ca esti din fire f f ambitioasa si responsabila..dar gravidutele ar trebui sa se protejeze mai intai ele singure si apoi de catre cei din jur.. e normal si firesc..e adevarat ca si eu la prima sarcina mai aveam putin si nasteam pe acolo, dar am realizat tarziu ca nu fac bine, ca ma suprasolicit si am zis stop..si uite ca s-au descurcat bine merci si fara mine..desi inca o luna ma munci de acasa dar nu sunt un exemplu bun de dat, de fapt asta vroiam sa spun ca e mai importanta ioana acum si tu..si ca in perioada asta o graviduta trebuie sa profite de fiecare moment pt odihna, relaxare si liniste, clipe pe care pe urma n-o sa le mai poata avea pentru ca un bebic iti da viata peste cap, te suprasolicita si n-o sa mai ai timp pt tine..ma rog, nu vreau sa sune asa nasol, sa n-o sperii pe scrish..nu vreau sa sugerez ceva nasol, doamne fereste, decat ca urmeaza o perioada minunata cu satisfactii peste masura asteptarilor dar si solicitanta..asa ca odihna, odihna si relaxare acum..asta e sfatul pe care il primeam si eu la randul meu inainte sa nasc si n-am ascultat de el..poate voi sunteti mai receptive..catank, sper ca nu te-am suparat cu comentariile mele..

cam atat am avut de zis..
noi suntem bine, am rezolvat operatiunea imbracaminte iarna/incaltaminte..costumasul de fas l-am luat din decathlon, multumim madutza de pont, dar la cizmulite n-a fost chip sa-i iau apreskiuri din acelea..s-a pus pe jelit si l-a luat pe NU in brate..adevarul e ca era tare caraghios..ca marimea care il incapeau- 27, erau imensi si nici nu se putea deplasa, mai ca il trageau in jos..asa ca tot la cei de la primigi am ajuns..scumpi dar macar poate merge cu ei..
si din cauza drumului si magazinelor i-am stricat somnul de dupaamiaza si n-a mai vrut sa doarma acasa ca era deja ora 5..dar am reusit sa stam 1 ora in pat cu el..eu si tati.. si desi n-a dormit a stat linistit si ne lua pe amandoi odata de dupa gat si ne imbratisa si ne pupa..off, ce momente, daca as putea sa le inramez si saptamana asta cat am fost plecata la fratemiu sa invat, cand ma intorceam seara acasa imi lua fata in manutele lui si se uita asa blajin la mine si zicea..mamaaaa..si ma pupa..mai ca-mi venea sa plang..este asa iubaret copilul asta al meu, zici ca el e parintele si noi copii, asa duios si blajin ne pupa si ne vorbeste..atat cat stie el

hai ca v-am inebunit..am o
gata ma duc la nani

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pisuc sa folositi sanatosi ceea ce ati cumparat!

laura sa iti fe de bine sarmalutele....

mie mi s a facut o poftaaaaa nebunaaa de varza dulce calita cu macaroane si condimentata....asta e comanda pe maine dimi la buni

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Cum e asta varza cu macaroane?

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca m a apucat si pe mine harnicia....am aspirat, spalat pe jos, spalat baia etc....si m a luat o durere de burta cu intepaturi in toata burta si la buric de nu ma mai pot ridica dn pat ...nici sa schimb pozitia...

strumf, bravo!!

viss, woww da' ce scumpe sunt aceste medicamente.... dar ce sa-i faci trebuie sa te pregatesti.

catank, pune te si odihneste te! nu fa pe eroina!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Sper ca acum esti mai bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Gata am reusit sa fac pozici si la brad si la burtica dar am pus numai 2 cu mine , restu-s cu bradu`, ca sunt super obosita dupa curatenia de azi si sunt cam pleoshtita plus ca Mister nu se pricepe sa faca poze si mi le face intr-o dunga

Bradutul de Craciun

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

WAW!!!! No coment ce sa mai

Mergi la inceput

miky mergi si tu la nani si te odihneste sa treaca burtica

Mergi la inceput

iony

eu mai stau putin ca am de incarcat ceva pe net si merge greu ,apoi ma bag la nani va pup , noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

aha deci nu dormiti, v-am prins

eu inca nu dorm, dar mi-am incazlit niste laptic sa dorm bine noaptea asta, m-a si luat molesheala de la oboseala dupa curatenia de azi dar si de la caldura de la focul din semineu, cred ca-s rosie in obraji si abia astept sa ma duc in pat la

donsoara smith a dansat de numa in seara asta , cred ca de fericire ca am facut bradul , sau o fi suparata pe maica-sa asta nebuna de a intors casa cu fundu in sus azi ? acum nu mai are dans in program, cred ca s-a dus la culcare ca e tarziu si pentru ea

Miki, sa poarte sanatos Vlad hainutele, vad ca va pregatiti de iarna Multumim de aprecieri , toata lumea spune ca ne potrivim , abia astept sa vedem ce bubulina o sa iasa

alina.n, ce faci mami pe net la ora asta ? ce incarci, descarci? Multumim de "no comment" ma bucur ca va place

Edit: Am uitat sa spun noapte buna

Somn usor burtici!

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burticilor
strumphitza super brad

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput