Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Daca n-ati schimbat capitolul va anunt aici ca am intrat azi in luna a 6a!!! Yupiii!
Pupaturi la toata lumea!
Viss - va fi bine, garantat!
Strumphi - ce fain bradut, incalzeste casa! Noi vom face ca de obicei in ajun, si in casa noua!!! Abia astept! Si noi folosim (cred ca Andreea intreba) globuri din toti anii, si in fiecare an macar unul nou, eventual din calatorii ca sa ne aminteasca de ceva!

Pup toate burticutzele

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

pisucmic felicitari ptr cele 6 luni mai ai un pic si de globuri eu intrebam

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,...
Si neata Pisucmic si Djlaura..pt ca voi sunteti pe aici.
Am vazut si eu bradutul tau Strumfule ai arata super....deci ce sa mai nota 10.
BB_yasmi..ai grija cu durerile..nu este de joaca.Mai lasa si tu curatenia,tb sa te odihnesti acum,ai o sarcina avansata.Sper ca esti bine acum.

Apropos de carucioare.Am vazut aseara carucioare de la Hauck era unul la reducere la Miniblu..aprox 10 mil.Are cineva,imi poate spune daca este ok??

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely07

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

fetele sunt bine, mi-a trecut aseara dupa ce am luat un no spa si m a intors sotul pe alta parte

nu va imaginati ca toata ziua fac curatenie sau ca sunt maniaca cu curatenia, no way, o data pe saptamana fac si ca sa "scap" luni , vreau sa ies la ceva shoping si pt ca era si sotul acasa am profitat sa facem repede o mica curatenie.
acum astept sa vina mami cu cu varza calita cu paste asa la prima ora ca nu mai rezist!!

lalely ce model de hauck era??condor trio all in one?? eu am avut primul carucior la iasmi de la hauck, marca nemteasca, super de calitate si rezistent, doar ca....era uriasss......si dupa ce a crescut putin , cam dupa 6 luni imi era greu cu el si am trecut la unul sport (bertoni) care s a rupt imediat, apoi la altul sport Abc design (nemtesc) care desi nu era un model nou, se vedea diferenta de la o posta intre el si bertoni. apoi de la 10 lun cand a nceput in picioare nu a mai vrut in carucor si eu am "ascultat-o" si l am dat.

pisuc, felicitari pt intrarea in luna a -6-a!!!

va pe toate!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

am avut o noapte si mai grea
antonia nu a dormit mai deloc
au inceput sa ii curga mucii
si sa nu poata respira
mama nu a dormit deloc
offfffffff
si eu sunt chioara de somnic
astept sa se faca dupa masa sa merg cu ea acasa la medic
sa ne-o asculte si sa ne dea si altceva la tratament

miki antonia la somnic nu are bai ... doarme cu toata lumea ... e greu cu mancarea ....offfff ... ce frumos ai vb de bebele tau .... antonia nu prea ne pupa ... ea pupa mai mult icoanele din biserica ... adica pe DOAMNE DOAMNE .... ahahahha ... pe noi nu prea vrea

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

bb_yasmi neata

_

Mergi la inceput

cami_antonia

_

Mergi la inceput

laura, yasmi neata
offfffffffff
avem deja si febra
38 cu 3
tre sa mergem la medicccccccc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

lalely si pisumic neata si voua

sper sa fie vremea buna