Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf , minunat!!! superb!!!

cam, multa sanatate antonei! eu sunt in pat...ca nu puteam nici pozitia sa mi-o schimb dar sa ma ridic e a doua oara cand patesc,.... iasmi a mers la buni de la cateva luni...dar acum imi place ca e dorinta ei, cere ea sa mearga la buni...

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

stateam acum si am gandeam ca voi face si al 2-lea copil la fel/sau si ma agitat si nazdravan ca primul... de cand a inceput sa miste nu a facut nici o zi de pauza.....sau macar 2-3 ore legate e vesnic ca la razboi la mine in burta.....zci ca am alien in burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi si bebelina mea din burtica e mult mai alerta decat antonia dar mi-a explicat doctorita ca e normal..... ca avem uterul si totul mai sensibil ...si simtim mai mult ...

si antonia merge la bunica ei de mica
da nu lasata singura
decat cand e la noi acasa
ca am o problema mica cu ea
nu mananca decat de la mineeeeeee

strumph ne faci capitol nou?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

strumfi ce brad frumooooooos
Yasmi, stai linistita in pat si daca stii ca ti se intampla asa cand faci mult efort incearca sa eviti sau sa faci cate putin
Cami, multi Antoniei

fericita 28s cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ionyyyyyyy ce mai faci draguta?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

cami, la mine s iasmi a fost la fel de agitata dar parca facea pauza mai dese si mari
nuu iasmi a mers la buni sa stea de la cateva lun,in special in wk de vneri dupa sambata-duminica, fara noi, dar stam la 2 blocuri dstanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Yasmi, o sa ai un nazdravan si cand iese afara , sa te tii Abia astept sa iti vad bradutul maine si multumesc , o sa ii fac si maine pe zi pozici sa vedeti cum arata fara luminite aprinse , e foarte stufos, dar i-am si pus o gramada de globuri si globulete , la un moment dat ne gandeam ca gata, sunt prea multe , dar nu ne-am lasat pana nu le-am agatat pe toate

Cami, multumesc frumos toate-s frumoase acum, dar sa vezi cabnd o fi si bubulina cu noi pe aici , atunci o sa fie si mai frumos si bine Chair vorbeam cu Nick in seara asta ca e ultimul craciun in 2 , de la anul o sa fim 3 si acum suntem 3 dar cozonacelul inca la crescut

Catank, fugi si odihneste-te si lasa treburile... nu mai sta in picioare atat eu nu stiu cum faci de stai asa mult si la munca, nu ai putea sa iti iei ceva cateva zile libere macar daca nu sa intri de tot in concediu ?

Viss, draga mea, sper ca te-ai mai linistit si nu mai gandesti asa cum o faceai ieri si ma bucur ca ai cumparat alea pentru bebici in caz de... dar eu zic ca n-o sa fie cazul , gandeste pozitiv, asta e mult mai bun ca orice medicament... si stii tu!! 10 pentru buburuze!!!

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

vaiiii ca nu mai rezist!!! imi vine sa merg la spital... si la dovlecelul asta mic i se vede forma prin burta cat e de agitat....s asa doare cum se intoarce....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

strumfi ce brad frumooooooos

fericita 28s cu Sara Andreea

multumesc frumos si eu abia astept sa ii vad pe ai vostri

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vaiiii ca nu mai rezist!!! imi vine sa merg la spital... si la dovlecelul asta mic i se vede forma prin burta cat e de agitat....s asa doare cum se intoarce....

si pe mine ma dor toate alea , ca ma plangeam de acum cateva ore, ca eu ca nebuna am spus ca intorc casa cu fundu in sus si fac tot azi, nah si am facut-o , sa vedem daca ma mai ridic din pat maine dimineata dar nu e chiar asa rau ca la tine, nu stiu de ce te-o fi apucat pe tine asa acum ? no spa ai luat ? sau nu isi face efectul la tine?

pup sa treaca si mangaie burtica cu dovlecelul sa se mai linisteasca si sa nu mai suteze pe mami

_

Mergi la inceput