Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
La capitolul cautat tzitzi si Isabella le cauta,se uita la ele si atat (si-i intarcat incepand cu 15mai) chiar am lasat-o sa vad ce face dar a uitat nu mai stie ce se face cu ele
.
Azi lustruim ghetutze...abia astept sa le vad fatucile maine dimineata
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nicky09 spune:
Multumesc, M-MONIQUE,insa nu stiu daca e chiar o etapa care va trece, la mine e chiar veche problema, de mult mai multe luni si de aceea am ajuns in faza in care efectiv nu mai suport atingerea asta insistenta si atat de des cautata.Insa sper ca o sa trec eu de faza asta cu nervii, pe care o pun pe seama sarcinii. Pupici si o duminica placuta!
Pot sa va intreb la ce cadouri v-ati gandit pt copilasii vostri de Mos Craciun....poate imi vin si mie alte idei, ca in afara de carti care atat de mult ii plac lui Nicho, eu la jucarii nu pot sa ma orientez.M-am gandit sa merg la Ikea sa cumpar un trenulet cu vagoane magnetice si cu sinele de lemn, de ocupa casa intreaga ca sa se joace, sper sa ii placa.

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
novus spune:
Hello !!!
Ce faceti fetelor ?? lustruiti ghetutele sau il cautati pe mos ??
Noi l-am cautat de dimineata dar era cam frig asa ca ne-am retras la caldurica si poate mai iesim diseara in calea lui ![]()
Nicky, ma bucur ca ai raspuns la apel 
Idei de cadouri nu prea am, noi de Mos Nicolae nu ne agitam prea tare, e simbolic mai mult, carticele si ceva jucarii marunte, noi i-am cam dat cadourile pe cum le-am cumparat ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
Nicky09 incearca o papusa bebelus, chiar daca ai baiat. noua ne-a prins foarte papusa bebelus. l-a ajutat pe andrei sa se familiarizeze cu bebelusa noastra, si sa nu fie gelos.
dyana27 spune:
pup fetele
sunt plina de draci!!!! am invitat la noi un cuplu din "prietenii" lui cristi; ei au o fetita de 7 luni, o scumpicuta si jumatate, si i-am chemat ca sa se joace si ea cu jucariile noastre, ca ii plac enorm jucariile si nu prea-i cumpara astia nimic.... si au cu ce!!!; eu cu tipul nu m-am inteles niciodata, sunt cei care mi-au cerut sfaturi inainte sa nasca si orice le ziceam ma lua la misto.
si sincer.... mi-a scos peri albi; nimic din ce ma inteeba nevasta'sa nu-i convenea ca raspuns; suuuper zeflemitor individu', la un moment dat ma intrebam de ce ii mai raspund; nevasta e ok, o tipa deschisa la minte, care chiar e cam pe aceeasi lungime de unda cu mine... dar el.....
poate nu m-as fi suparat asa de tare, dar toata seara mi l-=a luat la misto pe asta mic: ca e salbatic ca nu a sarit direct la joaca (bine, pana au plecat mutzu il escalada.... dar ca sa-l sara, nu ca i-ar fi placut de el), ca nu a mers beabusilea si ca e lenes ..... parca mersul beabusilea e semn international de inteligenta; si totul a cyulminat cu cifrele, cand s-a apucat mutzu de numarat..... vaiiiiii, cate mutre ne-a facut cadn i-a zis cristi ca stie pana la 10, si mai stie si o gramada de litere...... nici nu va imaginati ce a fost la gura lui!!!! ca sigur, stie sa recite si-n 3 limbi straine??? ca il dau direct la facultate??..... si tot asa, ca ce credem ca e Napoleon??? pai si ce e asa rau ca stie copilul, eu ce sa-i fac??
cristi zice hai ma boule sa-ti arat!!!!!!! la care am sarit eu si nu am fost de acord, ca ma crizasem complet, si chiar n-am nevoie sa-i demonstrez lui ca e un dobitoc si jumatate, si nici nu dau spectacole gratuite la prosti!!!!
scuze.... dar sunt super crizata si nervoasa..... si stiam ca trebuie sa stau potolita cu ei.... dar am facut o incercare de dragul lui cristi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
m_monique spune:
noi ne pregatim pt mosu. mai devreme i-am pus pe copii sa-si pregateasca ghetulele. erau tare simpatici cum frecau la ghetute.
dyana27 spune:
am uitat sa va spun ca azi am ajuns si noi la kidex... slabut slabut
. ma asteptam la mai mult, Baby expo este muuuuult mai aprovizionat si 'diversificat"
; i-am luat niste chestii de desen , adica vopsele de pictat cu manutele, buretei in diferite forme tot pentru pictat, 2 carticele pe care se deseneaza cu stilou cu apa si dupa ce se usuca paginile se albesc la loc
, muulte planse colorate cu abtibilduri litere si cifre.
toate de la acelasi stand, unde mai erau o gramada de chestii faine de lucru manual.... dar la niste preturi frateeeee 

..
mutzu n-a fost interesat de jucarii si alte nebunii, in schimb cat am bantuit eu pe acolo n-a miscat de la spectacolele de copii

; a fost fascinat de balet, dar a cazut in adoratie cand a inceput ansamblul Liliput sa cante

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Ilinca_M. spune:
Haoleu, Dyana, si tu-ti faci de lucru singura...ai chemat bebe de 7 luni la flacaul de Mutzu, pai se compara?! Sophiphi cand avea 7 luni cred ca-i puteam numara jucariile pe degetele de la maini si dupa ce ca avea putine o interesau numai 2 zornaitoare, un inel de dentitie, catelul de la Real si girafa Sophie
. Si din tot ce am insirat ghici cate i le-am luat eu?...0! Da, zero...mama denaturata, nu?:))) Tu cred ca esti pasionata de jucarii mai mult decat toti ghioceii nostri la un loc, esti clar un suflet de copil
Sophia azi a primit "mosh" de la soacra, o ghitara cu multe butoane care canta- care nu i-a atras atentia nici 5 secunde, pur si simplu nu i-a placut si apoi de la nasha o papusa minunata, cum imi plac mie papusile, moale toata, asta i-a atras atentia cam 7 minute, ca am tentat-o eu facand scheme cu ea:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
Salutare!
Vad ca la Vladimirescu
a venit Mosu!Si eu am o problema cu asteptarea momentului, dar anul asta mi-am impus sa ma comport ca la carte, asa ca maine o sa experimentam momentul "cizmulite cu cadouri". Referitor la cadouri, am ajuns in Cluj in dupa-amiaza asta ( traiasca noua autostrada
, la dus am facut doar o ora si un sfert, la intors a fost aglomerat rau drumul si am facut mai mult). I-am luat o locomotiva cu sine si tot tacamul; nu mare cum zicea Nicky, dar simpatica. Sper sa-i placa si destinatarului! In Carrefour, fiu-meu a considerat ca sectorul cu obiecte bebelusesti trebuie rearanjat, asa ca am petrecut o jumatate de ora buna asteptand Andreiul sa-si termine treaba
. Cand, finalmente, l-am luat de acolo, s-a lasat cu urlete...
I-am facut si o poza in sania lui Mos Craciun, ca sa aratam si noi lumii ca am dus copchilul in mall![]()