Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La Sovata, lui Andrei i-am dat majoritar mancare de la restaurant. Aveam si borcanele, dar nu a vrut sa manance ( cu exceptia unuia cu fructe). A mancat mamaliga cu branza si smantana, ciorba, piept de pui la gratar cu cartofi si a fost totul ok.Acum, nu stiu cum sta Maya cu mancatul, ca ea e mai mititica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Ma bucur ca am avut mult de recuperat, dar normal ca nu mai stiu mare lucru

Noi am facut azi sfestanie la casa si ne-am sfintit si verighetele cele noi, am zis ca pe astea nu le mai schimbam pana la nunta de argint

Tema:

2010:
Bune:
- ne-am pus la punct cat de cat casa
- am fost sanatosi, cu exceptia accidentului meu cu coloana
- v-am cunoscut pe voi si multe alte fete deosebite
- m-am bucurat ca Sebi merge bine cu scoala
- Lucian a crescut frumos si e un dragalas
- si ca am avut o atmosfera placuta in familie

Mai neplacute:
- ca am avut accidentul si am trecut prin momente grele
- ca nu am stat prea bine cu banii
- ca nu ne gasim timp si pentru noi
- ca nu am invatat engleza

2011:
- sa fim sanatosi
- sa-mi gasesc alt loc de munca
- sa avem macar doua vacante pe an, una in afara tarii
- sa ne bucure la fel de mult copiii

Acum ca am tema facuta,fug la somnic, ca dimineata la 7 e trezirea, noapte buna

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Uite-o: http://www.ikea.ro/product/show/code/90128358

este fff frumoasa
eu vreau sa ajung sa-mi iau http://www.ikea.ro/product/show/code/00120007
si asta http://www.ikea.ro/product/show/code/50103005 .Macii astia ai are sormea si sunt superbi, iar florile le-am vazut la un centru de mobila (casa rusu)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Unde vrei sa le lipesti?

Pe pereti.....ca suntem in casa noua si n-am nimic....nu tablouri, nu ..nu...cam nimic decotativ......
Iar florile astea sunt maricele

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Sunt faine; te-am intrebat pe ce le lipesti, ca am vazut lipite si pe geamuri.

Ma duc si eu la, ca dimineata mi-am propus sa trezesc Andreiul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu va spun noapte buna ca o aud pe fimea prin statie, a inceput fataiala ( a se citi ca vrea cu mine in pat). Urc sus la

Mergi la inceput

Simina, am rapus si amandoua un drac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Sunt prin zona, Novus, multumesc de strigare....am terminat curatenia cam tarziu...si dupa ce am reusit sa il culc pe NICHO, ma delectez cateva minute citindu-va din umbra cum bine zici" undercover".Suntem bine deocamdata, Nicho extrem de racit si de mofturos ca trebuie sa ii sterg des nasul, am nopti de revelion petrecute cam des pe anul acesta din acest punct de vedere, insa dam inainte temerari si eu si sotul si speram sa intram in anul ce vine cu un program de somn cat mai omenesc posibil.
BB2 creste, are luni 17 saptamani, urmeaza sa facem o a doua ecografie sa vedem ce sex are si deocamdata misca si se agita, curios, dar il simt deja de o saptamana miscandu-se.

Va pup si va doresc o duminica placuta si plina de divertisment....mai ales ca in tara ninge de mama focului, ocazii sa va delectati cat mai mult posibil.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Aaaaaaaa si vroiam sa va intreb ceva, dat fiind ca ma gandesc la asta in fiecare noapte nedormita: mai e vreo fata in situatia mea, oare? Copilul meu are o afectiune pt mine si abdomenul meu in special pt buricul meu( pe langa buric si alte mici gaurele unde ii place sa isi infiga degetelul) iar in momentul in care ma vede efectiv nu ma lasa pana nu isi baga mana in buricul meu din orice pozitie ar fi sau as fi.Apoi se calmeaza un piculet si iar si iar si iar...pana ma exaspereaza, mai ales noaptea cand se trezeste si nu se calmeaza decat facand asa ceva. Stiti vreo metoda sa il impiedic sa faca asta in momentele astea de inconstienta sau semi somnolenta, nu stiu cum sa numesc starea asta a lui cand se trezeste, ca plange disperat si doar asa se calmeaza, insa isi si imi strica somnul pt alte 2 -3 ore din noapte.
Ma gandisem sa ii procur vreo chestie care sa fie moale ca abdomenul si cu un buric fals sa isi bage degetul acolo in patutul lui dar oare exista asa ceva?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

simina_kin poti incerca sa-i dai mancare de la restaurant. ioana meain deplasari manaca de la restaurant, ca borcane nu a vrut sa manance.

Nicky stai linistita ca e o etapa care va trece de la sine.
si ioanei ii place sa-si bage degetele in buricul meu. ii spune "didi". la fel face si cu buricul ei, si asa ii face si lui andrei cand il prinde.
ioana a avut o perioada cam de vreo luna, a debutat la inceputul lui septembrie cand am fost in spital, in care se trezea noaptea si o cauta pe tzitzi. nu ca sa suga (ea e intarcata din mai si a uitat la ce foloseste tzitzi), dar ii placea sa puna mana. cred ca se simtea mai in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
poftiti la

Mergi la inceput