Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 12
Kea spune:
Dyana, noi avem un cort cu bile, e bun si asta, are pereti din plasa, ne vedem, il strang usor, il mut usor, se umple casa de bile usor, se rostogoleste cu el prin camera...
Ilinca_M. spune:
Na bravo, acum ma pot culca linistita; dar Kea, unde Istenem am zis eu ca urasc meseria de sociolog?! In ce context? Sa ma pici cu ceara si nu-mi amintesc!! Pai eu am facut masterat in domeniul sociologiei, cum sa spun ca urasc sociologia?...Acum chiar sunt curioasa: ai confundat persoanele?...ai dedus gresit?...am facut eu o afirmatie din care sa reiasa asa concluzie?...am zis-o de-a dreptu'?!
Cum spuneam, ceatza totala!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Fetele, eu sunt sociolog de profesie. Keutu cheliutu |
Mie mi se pare o profesie interesanta si incitanta! Puteam sa ghicesc mult si bine, ca nu cred ca as fi rezolvat misterul, asa ca multumesc ca nu m-ai lasat in dilema.
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Kea Fetele, eu sunt sociolog de profesie. Mona, incisivii centrali superiori nu-s unul in continuarea altuia, iar amandoi sunt nitel mai in fata decat incisivii laterali superiori. Astia din urma poate e normal sa fie mai in spate, nu stiu. Keutu cheliutu |
Mai,nush de ce ar uri Ilinca sociologii, ca si ea are masterat in sociologie...
Cu dintii: pai aia laterali is un pic mai in spate, ca boticul e rotunjor, nu plat; iar la centrali care-i baiul, e strungareata mare? Ca am inteles ca asa si tre' sa fie, cu strungareata, aia definitivi cresc compacti (asa se zice, da' io am strungareata si acum)...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mai,nush de ce ar uri Ilinca sociologii, ca si ea are masterat in sociologie... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Mai, dar azi chiar pocnesc toti dracii?!:))) (e prima data cand aud si eu expresia asta...de unde provine?)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
Tulai, deja am contribuit la 3 draci morti
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Kea spune:
Ilinca, zisesei de sociologi, nu de sociologie. Nu mai stiu contextul, poate cand au fost alegerile, nu mai retin.
Mona, la centrali e baiul ca unul e mai in fata ca celalalt. Oare n-ar trebui sa fie cam la acelasi nivel?
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Mai, dar azi chiar pocnesc toti dracii?!:))) (e prima data cand aud si eu expresia asta...de unde provine?) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Copilul meu inca nu doarme. Se joaca cu chestia aia de zdrobit usturoiul, habar n-am cum ii zice.A inhatat-o dintr-un sertar si acum are o noua jucarie.
Monnvas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
Copilul meu inca nu doarme. Se joaca cu chestia aia de zdrobit usturoiul, habar n-am cum ii zice.A inhatat-o dintr-un sertar si acum are o noua jucarie. |
Stiu ca nu te consoleaza prea tare, dar nici al meu. Macar al meu e in deplasare, are teritoriu nou de explorat. In plus, are o problema: nu bea lapte decat din mana mea (de parca mi-ar spune: faaaa, trebuia sa ma alaptezi!) si prin urmare acum ii zice maica-mii ca "papa", dar nu vrea laptele de la ea. Enfin, astept raportul... I-am zis ca daca face scandal sa ma sune si ma fac avion pana la ei...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Ah, ii zice presa de usturoi, uitai.
Buhuhuhu????
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3