Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buhuhu!

Am doborat Gulia. L-am lasat sa-si faca damblalele si apoi s-a urcat el in pat, s-a cuibarit langa mine si nani. Daca asta s-ar fi intamplat pe la zece, as putea spune ca e cel mai cuminte copil

Presa de usturoi...chiar nu stiam...eu ii ziceam "ala de usturoi"

E evident ca seara mea cinematografica s-a dus pe copca; acum mai citesc putin si ma culc si eu.

Pupez plantatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buhuhu!

Am doborat Gulia. L-am lasat sa-si faca damblalele si apoi s-a urcat el in pat, s-a cuibarit langa mine si nani. Daca asta s-ar fi intamplat pe la zece, as putea spune ca e cel mai cuminte copil

Presa de usturoi...chiar nu stiam...eu ii ziceam "ala de usturoi"

E evident ca seara mea cinematografica s-a dus pe copca; acum mai citesc putin si ma culc si eu.

Pupez plantatia!

Nopate buna

Pai asa a facut si al meu, doar ca a picat pe la 1. Sper macar sa doarma la noapte, ca maica-mea se culca de obicei pe la 11 si acum cred ca e praf.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ha, minunata mea nu s-a mai trezit fresh de data asta, am avut mari emotii in jurul orei 12, dar a dormit pana dimineatza la 9!! Ce obosita a putut fi!
Ala de zdrobit usturoiu' e pisalog
P'aia cu sociologii nu mi-o amintesc neam, ori nu io am zis, ori cine stie ce context o fi fost...daca nu-mi amintesc, e clar: NU urasc sociologii~
Care-i tema pe uichendu' asta? Nu olishka urma sa fie responsabila cu asta?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Pisik mi-a luat lampa!!! Zica cine ce-o zice, visele se implinesc, traim intr-o lume in care miracolele sunt posibile( daca ai prieteni buni)...ma voi intalni cu idealul lampos la Moeciu! Vive la Ikea si tot neamul pisicesc!

Bine ca ai zis ca altfel te trezeai cu 2 lampi la Moeciu !! dar important e ca s-a rezolvat

Cred ca 3 "pe putin"!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Lasati lampile sa vina la mine!( ca sa parafrazez un om celebru, probabil cel mai celebru...). Am fost la cumparaturi la supermarket si, plictisindu-ma printre rafturi, radeam in barba, imaginand urmatoarea scena: Moeciu, decembrie 2010
- Ana, am o surpriza pentru tine!
- ???? Ooooo, lampa mult visata!
- A, si eu am o surpriza pentru tine!
- O, lampa...

Si continuarea:
- Ah, mai ai una...
- Nu-i nimic, o pun in camera lui Andrei, sa avem lampi la fel.
- Uite si de la mine o lampa.
- Pe-asta o pun in bucatarie, sa gatesc la lumina delicata...
- Si de la mine o lampa...
- No, p-asta o pun la catzel, ce, numai noi sa ne bucuram de lumina delicata?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

LOOOL, LOOL, LOOL!!!!

Mergi la inceput

neata tufete!

vad ca aici e distractie ca lumea, nu gluma

nici nu vreau s ma gindesc ce-a iesi la moeciu (moeciu asta suna umpic cam a ciuciu)

e rindul meu sa ma pling de mahmureala, am fost aseara la o serata cu colegii, am baut vin alb si sampanie, de mincat nu prea am servict, asa ca pe la doo dimi, cind am ajuns acasa eram cam capiata (de foame se spune )

copiii vostri au chef sa faca treaba? ca a mea ma imita mereu, ba chiar ma ajuta la intins rufele, la aruncat kestii la gunoi, la strins jucarii si alte kestii pe care le darima ea sau io

am vazut ca a aparut si aris pe-aci, ba chiar am vazut poze cu alecutu frumuselu... si am inteles bine ca aris are brutarie acu?

Mergi la inceput

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

asa ca pe la doo dimi, cind am ajuns acasa eram cam capiata (de foame se spune )

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Aha, e bine de stiut!

Da, da, si Andreiul e gospodar mare: eu impatur rufele, el le "rearanjeaza", eu sterg praful, sterge si el cu ce are in mana( s-a intamplat sa aiba o bucata de branza) si tot asa. In ultima vreme, e ca o maimutica imitatoare - si la vorbe, si la fapte - asa ca trebuie sa ne revizuim conduita si vocabularul

Monnvas, succesurila conferinta!

Ilinca, de te-am esemesuitin momente de tandrete maritala, sa ma ierti, caci curiozitatile imi dadeau ghes si nu m-am mai gandit ca alti oameni poate se bucura la ceas de seara de magia casniciei. Cu hingheru' tau m-ai omorat, mi-o si imaginam pe biata Kea in exercitiul functiunii!

Novus, unde esti? Azi noapte ai lipsit de la apel! Te-or fi revendicat si pe tine tandreturile maritale?!Daca da, esti scuzata!

Mergi la inceput

si ca sa nu stati degeaba, va dau io tema de week-end

ca la sfirsit de an, cerem bilantul anului ce se sfirseste si noile rezolutii pt anul ce vine

incep io: an bun, dar nu din cale-afara, inafara de vacanta care a fost luunga si buuna;
- nu am invatat engleza nici anul asta, asta ar trebui sa fie rezolutia anului ce vine, da cred ca e a secolului, ca pina invat io engleza are timp sa treaca
- copilu doi nu a venit, cred ca ne-am resemnat (mai mult märin, ca io nu ma mai stresez de multicel cu vrutu :)) )
- cred ca rezolutia cea mai importanta a anului ce vine e sa imi gasesc o metoda de a avea cit mai mult timp liber pt relaxare, citit, infrumusetare (am o tunsoare noo, de ieri, e cool)...
ma mai gindesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

'neata tufete,
am citit si-am ras din suflet ...e minunat sa-ti incepi ziua asa(desi am trecut ri prin bucatarie dat drumul si la mas de spalat)

Las o

si va dores o sambata frumoasa si numai bine.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Chato, vad ca bautura ( pardon, foamea!) iti face bine, uite ce activa si plina de idei esti. E absolut necesar sa mai repeti actiunea de aseara!

Rezolvarea temei:
Anul asta:
- a fost unul foarte bun:
-am fost sanatosi, oamenii dragi noua au fost si ei ok, copilul ne-a bucurat si ne-a uimit in fiecare zi ( mie mi se pare tare faina perioada asta de la un an la doi)
- am petrecut un concediu frumos ( primul in trei! si a fost grozav)
- mi-am luat inima in dinti si am scris pe forum, ca atare m-am ales cu niste prietene noi fantasticesi am dat - cu forumitul asta- putina savoare in plus fiecarei zile!
- am fost la intalneala de la Sovata( nici nu mai detaliez, ca nu e cazul, stiti si va stiti voi)
- am gasit o bona pentru Andrei in care am incredere, il iubeste si o iubeste si care ne este de un real folos!
- am lampa visurilor mele!

Sunt si ceva puncte slabe:
- n-am slabit!
- cu germana stau cum tot cum stateam la cinci ani cand ma medita Frau Zintz
- n-am avut ocazia sa citesc cat as fi vrut
- nu mi-am terminat lucrarea
- nu m-am uitat la Turul Frantei( pe care nu-l ratam pana sa se nasca Andrei)
- intr-o anume situatie m-au dezamagit doua prietene

Rezolutii:
- sa termin cu doctoratul( in ianuarie cel tarziu)
- intoarcerea la serviciu sa fie in martie, nu in ianuarie si sa nu fie prea traumatizanta
- sa nu mai am atata hartogarie pe cap cand m-oi intoarce si sa ma ocup de ce ar trebui sa ma ocup
-sa slabesc
-sa am putin mai mult timp pentru mine
- sa ma trezesc intr-o dimineata si sa vorbesc rusa si germana:)
- gradinita sa fie o experienta frumoasa pentru Gulia mamii
- si, cel mai important, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de familia noastra!Aleluia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Am pus niste mazare la facut. Sper sa ii placa domnului ca altceva n-am. Pe Robert l-am atentionat deja ca daca vrea sa manance ceva astazi sa-si ia shaorma ca nu am ce sa-i dau.

Dupa-amiaza o sa dam o tura prin Auchan sa-mi iau ce-mi trebuie.

BILANTUL...hmmm...nici nu m-am gandit pana acum.

Cu siguranta anul 2008 a fost cel mai bun pentru mine atat personal cat si profesional. Despre 2010 nu stiu ce sa spun...greut spre nasol.

Dar ne-am descurcat. Sper sa imi gasesc un job in urmatoarele 3 luni ca atfel am cam cacarisit-o si apoi in vara ma apuc de bb2.

Mergi la inceput