Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Tufete, mai sariti cu niste variante de profesii Kea-ene, ca altfel nemtoaica noastra ne lasa cu buza umflata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, multumesc pt reteta! Deci va mai tin in suspans sau o lasam pe Ilinca sa doarma?

Parca Olga avea o tema faina pt saptamana asta. I-am luat painea fetei!

Ramona, dar cum ti-a venit ideea sa pui pampersul pe calorifer? Eu il dezbrac direct in baie cand face kk, il bag in cada, il spal si abia apoi ne ducem in casa. Si cand pui filmuletul in care ne canti?

Ilinca, Keutu are 12 Kg batute pe muchie. Si 84cm. N-ai masurat-o?

Mergi la inceput

Spune-ne, ca eu mor de curiozitate!

Si eu tot in baie il schimb pe Andrei. Nu ma mai complic cu "parfumatul" intregii case

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Spune-ne, ca eu mor de curiozitate!

Si eu tot in baie il schimb pe Andrei. Nu ma mai complic cu "parfumatul" intregii case

O, da, si noi tot in baie, ca individul are obiceiul sa se arunce prin pat si dupa ce mi-a manjit de cateva ori asternuturile cu kurutul lui scump plin de kk am trecut la baie...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Azi m-am uitat mai atent la dintisorii Keutului cand il schimbam si am observat ca-s cumva strambi. Cand sta in picioare nu observ, dar cand ii privesc de jos in sus, se vede clar diferenta. E oare de la suzeta? Puteti, va rog, sa va uitati si voi la copii zilele viitoare si sa-mi ziceti cum e la ei (dar cand stau culcati, ca atunci se vede cel mai bine)? Nu pot renunta la ea acum ca-i dau caninii si e bai mare. Ce suzeta e mai buna oare, cea de silicon sau de cauciuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

KEA, detaliaza, cum is strambi? Adica ies in afara? Sau cum? Tocmai ce citeam azi raspunsurile unei tanti pedodont care zicea ca pana la 3-4 ani nu e pericol cu suzi si ca oricum strambaturile de la suzi se remediaza cu aparat dentar, in vreme ce alea provocate de deget nu.

(ar trebui sa te santajam, nu raspundem la intrebari pana nu ne scoti din suspans)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
DYANA, dar daca tu si David sunteti fericiti "ca va sugeti" de ce trebuie sa minti lumea ca sa le aci pe plac? Da-i in ma'sa de nebuni. Zici ca platesc ei laptele pe care il bea David.

eu i-as lasa pe toti in plata lor... da' nu ma lasa ei pe mine!!!! a devenit problema nationala!!! de aiai vreau sa-i mint, pentru ca e un moment intim intre mine si mutzu, si nu vreau sa devina subiect de barfa si distractie.

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Deci cu trezitul nu e de tzatza e de distractie...am avut si noi o perioada. N-am sfaturi...

DA ' TOTUSI NU VINZI MUSCA AIA TETE???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Acum l-am imbracat pe Andrei in tinuta de seara( adica in pijama) si m-am uitat la dintii lui. Nu mi se par strambi, dar, Kea, mai detaliaza, la ce sa ne uitam exact. Strambi, adica sunt orientati in directii diverse sau cum?

Recomandati-mi un film la care sa ma uit in seara asta, ca am chef de un rasfat cinematografic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

culcat mutzu, facut baita si eu.... si am gasit 3 pagini necititeeeeeeeee; oauuu, o adevarata sarbatoare fata de linistea din ultima vreme.
maine dimineatza incerc sa ajung si eu la kidex, macar sa aruncam un ochi-doi pe acolo. cred ca pentru moment renuntam la casuta, chiar daca ne doare inima; mai vedem, ne mai gandim...
somn usor

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Fetele, eu sunt sociolog de profesie.

Mona, incisivii centrali superiori nu-s unul in continuarea altuia, iar amandoi sunt nitel mai in fata decat incisivii laterali superiori. Astia din urma poate e normal sa fie mai in spate, nu stiu.

Mergi la inceput