Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Nuuuu, nu-s avocat! Mai aveti dreptul la doua incercari.

Keutu cheliutu

Hmmm... Injiner?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dracii astia.... (am dat de 3 ori send la mesajul asta, dar pentru ca era scris la mai putin 60 de secunde fata de anteriorul s-a trimis mai greu...deci dracul a pocnit la timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu ma prapadesc de ras: i-am trimis un mesaj Ilincai si ea a zis ca meseria pe care o uraste cel mai mult este: hingher!!! Kea, sper ca nu te ocupi cu asa ceva!

Mergi la inceput

Pai, inginer am zis si eu, dar Kea m-a contrazis...

Azi rapunem dracii! Suntem Razboinicele Luminii!

Mergi la inceput

Ilinca strikes back: Kea, esti cumva contabila?!

Mergi la inceput

Kea, banuiesc ca nu esti Ficatzea

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Apropo de meserii, ma intalnesc azi cu un coleg de doc de la Limbi straine, care pleaca in stagiu in Austria. Si se plangea ca acolo unde merge el is chiriile f mari si nu o sa ii ajunga prea tare bursa. Si da-i si critica: "Pai acolo ajutorul de somaj e 900 de euro, iar un gunoier are 1200". Si eu scot perla: "pai si ce, te gandesti la un part-time?" Noroc ca e un tip cu umor...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Kea, mai tine-ne in suspans inca un pic si pocnesc toti dracii din Romania. Hmm, cam greu sa pocneasca toti, ia mai bagati fetelor suspans, ca poate asa-i doboram (si ramanem cu concediul intact)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, m-au adus esemesurile lui Anaan aci, cand stateam si io la o shueta cu huzband(Phiphi a dormit dimineata pana la 10, apoi a sarit somnul de pranz iar la 19.30 dormea pe ea, aproape a adormit in drum spre pat...inca nu-s scapata de stres: se trezeste fresh pe la 22.30 au ba?).
Dar sunt mai in ceatza decat voi!!! Chiar nu-mi amintesc cand si despre ce meserie am zis c-o urasc...m-am senilizat? Kea, sigur de mine era vorba? Si n-oi fi zis in gluma sau cu invidie admirativa? Hmmmm...cum sincer am raspuns sms-ului (credeam ca e un test, ca ala de week-endul trecut!!) in afara de hingheri nu cred ca ma enerveaza vreo meserie! Acum n-o sa pot dormi de curiozitate...iau odiseea la rand de la cap. I pana dau de mesajul buclucas!:)))
Oricum, kea, merci de cantarire! Deci Phiphi are pe putzin 11 kile jumate!! Cum e, ca nu mai stiu media pe la ghiocei?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Andrei are 12,300 kg, deci cred ca Sophiphiciul e numai bine pentru o tanara domnisoara. Vad ca au inceput demoazelele de la categoria pana sa se ambitioneze. Micsunica Gianinei ma uimeste prin lungime, cred ca este cel mai inalt ghiocel. Pe Andrei nu l-am mai masurat de multa vreme in inaltime, dar hainele care ii sunt bune sunt masura 86-92. Alexandra este putin mai inalta decat el. Fetele astea se pregatesc sa fie top-modele de pe acum

Mergi la inceput