Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Indraznesc cu o rugaminte....

sora mea e profesoara la o scoala in Canada... restul cititi mai jos.

daca aveti timp, multumim pentru orice vot

------------------------------------------------------------------

sorela, scoala nostra e intr-un concurs ca sa castige 170.000 dolari sa reparam curtea scolii- si trebuie sa votam pentru proiectul asta on-line...in aceste momente nu prea avem sanse de castig, dar noi mai incercam...

Ce trebuie sa faci:

- mergi pe situl : www.giftofplay.com si sa te inregistrezi (prima data)
- pe urma in fiecare zi sa mergi pe acelasi site si sa votezi ; concursul se termina pe 15 .12

si daca mai aveti prieteni online care pot sa faca o fapta buna inainte de craciun... please!

idea de votat este nr 5754

http://www.avivacommunityfund.org/ideas/acf5754

merci sorela!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In fiecare an in perioada asta e epidemie de scarlatina/streptococ B. Cel putin in ultimii 3 ani mereu s-a pus problema serbarii de Craciun. Ba inca ai mei anul trecut au facut pultaceea chiar la serbare, abia am ajuns acasa pe ghetusul ala si abia am gasit o salvare BGS sa vina sa vada ce era cu febra 40 la amandoi. Alex a facut si scarlatina, boala in sine, forma usoara, acum un an jumatate cred. Sper sa scapam anul acesta. Va tin pumnii sa nu fie nici un bolnavior nici la voi!

De serbare ne pregatim si noi, vor avea costume nationale si vor recita poezii traditionale. Poezia lui Andrei e imposibila, nu o suport nici eu, e o tampenie absoluta despre fan si Hristos. Ma indoiesc ca Andrei va recita ceva din ea, eu nu am suportat nici sa o citesc. A fetei e mai placuta, insa are vreo 8 strofe, ma mir ca nu a pus o sa invete si Luceafarul. Mi-ar fi placut o serbare mai simpla si distractiva, asa cum a fost anul trecut. Asa pare o corvoada pentru bietii copii, nici nu stiu ce recita. Banuiesc ca e ideea noii directoare.

Cam asta de la noi. Va pupacim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua,

Slaba miscarea pe aici... Compuneti scrisorile catre Mos Craciun ?

Eu am profitat ca azi a venit mama mea sa mai stea cu fetele si am iesit pana la posta, sa trimit taloanele pt diplomele de copii cuminti. Mara, s-a rezolvat !
Am tras rapid o fuga si prin Sun Plaza, sa scot niste poze, sa caut 'sufragerie cu ponei' si pantofi albi pt serbare. Anul acesta iar trebuie sa mearga cu rochita alba, asa ca o va avea tot pe cea de anul trecut ( pe care de altfel a purtat-o o singura data, doar atunci, alta ocazie nu am mai avut ). E superba si ar fi pacat de ea. Trebuie neaparat s-o probez, sper sa nu avem surprize.
In schimb ghetutele de anul trecut nu-i mai sunt bune, de altfel s-au si stricat. Asa ca acum trebuie sa caut pantofiori albi - alti bani, alta distractie . Evident ca acum nu mai gasesc, ca nu mai e sezon, sunt numai cizme si ghete, dar nu-s albe, oricum. Aveti vreo idee ? Chestia este ca nici nu vreau sa dau o avere pe ei, ca tare mi-e ca si astia vor fi cam 'de unica folosinta', pana cand s-o face iar cald ii raman mici.

carpatina, am votat. Mult succes ! Sper sa-mi amintesc si in zilele urmatoare.

mandarinutza, imi place ca si Antonia are multe activitati interesante la gradi. Si, evident, te admir pt faptul ca ii faceti un program f.variat si instructiv in weekend . Filip cum mai este ?

Si noi facem felicitari acasa, m-am decis ca anul acesta sa o pun pe Maria sa faca ( bine, o ajut si eu, evident ), sa ii ocup timpul, deja sta de 3 saptamani acasa si numai pe lustra nu s-a suit de plictiseala . In plus, felicitarile nostre vor fi unicat si sper ca vor fi apreciate . Am inceput de saptamana asta, deja astazi am expediat o parte din ele catre destinatari care locuiesc peste mari si tari. Nu am terminat, ca nu reusim sa facem decat 1-2 pe zi.
Ieri am avut sedinta foto cu fetele, pe Maria am facut-o Craciunita, iar pe Iri Mos Craciunel . Au iesit foarte frumoase, am profitat ca a fost o zi insorita si am avut lumina buna ( le fac poze in casa, fara blitz ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ma bucur ca sunteti bine acum, sper sa rezolvi si problema pantofiorilor lui Me pentru serbare...ma bucur mult ca Me te ajuta cu felicitarile, se vede ca te mosteneste.
Aaaa multumesc pentru pontul cu diploma, uitasem cu totul....maine ma execut...asta nu pt ca ar fi Cristi un copil fffff cuminte.

Zilele trecute le-am rugat pe doamne sa-l desparta in masura in care este posibil pe Cristi de dl D...deja s-au vazut rezultatele la gradi, este din nou activ si nici nu-l mai imita pe baietel...sper sa o tina tot asa si sa nu fie doar o impresie.

Mandarinuta, felicitari Antoniei si un de la noi.
Si noi avem un cantecel in engleza pentru serbare, pe care il canta Cristi toata ziua...desi la putina engleza pe care o cunosc eu nu prea suna corect ce spune el, dar intentia conteaza, are timp sa invete corect.

Maria, ma bucur ca sunteti bine,imi era dor de voi.

Roxana, cum sa invete copilul o astfel de poezie..lasa ca are timp sa invete poezii, importanr este ca sunt sanatosi.

Papanash, sper sa treaca si perioada aceasta fara sa va afecteze, sigur Adi nu a cules nimic de la gradinita.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Sabina, Erina, Gabriela, Teo multumesc de gandurile bune.
Cris azi nu a fost la gradi. a vomat aseara si azi dimineata. Nu stiu ce s a intamplat.
Teza, prin ianuarie, cred ca o sustin in catedra. Momentan nu mai m-am ocupat am inceput sa lucrez cu un baietel cu autism zilnic si sunt f prinsa. Abia mai am timp sa respir. Nu stiu cand mai imi fac curatenie de Craciun, pt ca din intreaga echipa (5 persoane) raman singura care va mai lucra cu el in perioada sarbatorilor, deci tb sa suplinesc lipsa lor.... Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna mamici dragi,
cand aveam net mi s-a blocat pc-ul...acu a plecat omul de baza...aveam cam 120 virusei
sper sa nu mai am vreo surpriza si sa ma pun la punct cu restantele

Noi am facut deja bradul(aici pe 6), presepele si chiar am cumparat cadouri ptr copilasi
Mandra merge chiar cu pasiune la gradi, probabil cu ocazia sarbatorilor devine mai dulce sau atrasa de priectele care se fac acolo

numai bine tuturor copilasilor bolnaviori...off, multa putere mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxali, ma bucur ca ai revenit !
Sper ca de-acum inainte nu vor mai fi probleme tehnice care sa te tina departe de noi.
Ma bucur sa aflu ca Sonia s-a razgandit in privinta mersului la gradi, bravo ! Va avea si serbare in preajma Craciunului ?
Cred ca e tare frumos la voi, daca spui ca deja ati intrat in atmosfera cu decoratiunile specifice
Tu cum mai esti ?

Cecilia, special am anuntat aici de reinceperea campaniei, stiu ca si in anii trecuti au fost mamici care au dorit sa-i inscrie pe copii.
Iata ca in editia de astazi este prezentata www.evz.ro/detalii/stiri/maria-vrea-de-la-mosu-o-sufragerie-cu-papusa-915169.html" target="_blank">povestea Mariei

Am gasit o mica greseala sintactica acolo, sa stiti ca nu imi apartine, deoarece textul pe care l-am trimis eu a fost prelucrat de redactori.

N.B. - Intre timp dorinta Mariei s-a modificat, acum cere 'sufragerie cu ponei', nu mai vrea 'sufragerie cu papusa'

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luiza, ce frumoasa e povestea! Cat despre Maria, e asa frumoasa...Abia astept sa vad pozele cu Craciunitele

Ali, multumim de vesti

Roxana, cred ca tare frumoasa va fi serbarea voastra, mi se pare reusita ideea, ce curioasa sunt sal vad pe Andrei

Andreea, te asteptam cu vestile bune!

Ce frig e afara, dar ninge....ce bucurie...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata si de la noi!
Si in Bucuresti fulguieste!Acum vad a iesit soarele!Mihnea era tare incantat dimineata sa vada fuldul de zapada!
Mai ales ca poezioara lui e pe tema fulgului!
,,Pe obraz,pe nas,pe umar
Tot cad fulgii fara numar.
S-a oprit in palma unul,
Iute-iute inchid pumnul!

Deschid pumnul,
Unde-i fulgul?
S-a topit in palma mea,
Ca o lacrima a mea!''

O spune foarte frumos,cu pronuntia stalcita,dar insotita de multa gestica!
E adorabil!
Luy,foarte frumoasa povestea Mariei!
I-am scris si noi mai devreme
Anul asta ne vom invrednici si noi,ca pina acum tu ne-ai salvat!
Sper sa reusesc sa te sun azi,ca se anunta o zi usurica!
Da' ce soare eeeeeeeeee!!!!!!!!!!Ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Carpatina,VOTAT si azi!!!!

Mergi la inceput