FIV la Sibiu (21)
Raspunsuri - Pagina 19
crudiutalida spune:
Mona sa dea D-eu sa se lase cu ochisori de data asta
Fetelor, vreau si eu la gravidute
4+ FERICITA!!!!!
crudiutalida spune:
Fetelor,am si eu o intrebare la voi,am repetat beta la o saptamana ,in ziua 9 d e la ET era 42,acum in ziua 16 de la ET e 1459,e posibil sa fie ????????
Merg la eco pe 5 ianuarie sa v e d e m cati sunt!
4+ FERICITA!!!
monaramona spune:
talida..ms mult dar se pare ca fetele inca nu s-au dezmeticit dupa craciun si intra pe forum mai rar ..poate in ianuarie vor intra mai des ca se cam termina forfota sarbatorilor
essperantza spune:
Misspii ce faci?
Da-ne o veste!
Ai fost la eco?
Ce ti-a spus doctorul?
Si mai am o curiozitate!
Pe tine te monitorizeaza dr. ISPASOIU?
TE PUP
misspii spune:
Essperantza,
Am fost azi la medic la 18:00.
Gemenii sunt super OK,sunt baietei ,sunt in grafic.Maine fac dublu test - medicul zicea ca nu este f relevant dar o sa-l fac maine dimi.
Dar in ianuarie o sa fac cerclaj .nu scap...
Eu am uterul f mic si medicul a zis si daca era 1 tot nu scapam.
A zis ca nu am de ales ...sunt cam suparata ,nu aveam chef ..dar o sa o fac .
Tu ce ai decis?mai astepti?
Nu ma monitorizeaza Ispasoiu ,am fost doar la prima ecografie.
Te pup si astept vesti de la tine.
engi75 spune:
salutare tuturor....si sarbatori fericite....sunt noua pe aici dar va citest de mult timp...
engi75 spune:
atunci cand m-am hotarat sa fac fiv la sibiu am aflat ca trebuie sa ma operez ....sa scot tiroida...pe 10 ian 2011...a mai trecut cineva prin asa ceva?
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui engi75 atunci cand m-am hotarat sa fac fiv la sibiu am aflat ca trebuie sa ma operez ....sa scot tiroida...pe 10 ian 2011...a mai trecut cineva prin asa ceva? |
engi, chiar asa drastic? sigur tb scoasa? ce diagnostic ai?
Intr-adevar, bolile tiroidiene influenteaza fertilitatea. De ex. nu se incepe FIV (este de preferat!) daca nu ai TSH intre 1 si 2. Eu mi-am descoperit hipotiroidism subclinic (adica fara simptome, a iesit doar la analize TSH marit) in cadrul investigatiilor pt FIV si de atunci iau Eutyrox in fiecare zi, la indicatia dr endocrinolog, in functie de analize.
Gabi+26
placenta previa centrala