FIV la Sibiu (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna Misspii!
Ma bucur foarte mult pentru tine!
Ce fericire 2 baietei exact cum ti-ai dorit!
In ceea ce priveste cerclajul cred ca o sa-l fac si eu, fiindca nu vreau sa risc;
In rest ce sa mai zic am o jena de cateva zile in zona coccisului ( noada fun...lui),dar nu stiu de ce fiinca nu am cazut ,nu m-am lovit... in fine o sa-mi treaca.
Ne auzim cand merg si eu la eco .
Pana atunci pupici si distractie placuta de revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi75 spune:

am o tiroida pacatoasa...acum un an am inceput investigatiile(in adolescenta am avut tratament cu novotyral)....ea functioneaza bine...tsh este 2,0,insa atpo si atgsunt mari si asta indica o tiroida autoimuna,dar care nu necesita tratament(inca)....acum un an nu aveam decat 2 chistuletepe ld,dar pt ca nu am avut bani sa refac analizele la 6 luni distanta mi-a aparut un nodul de 1 cm care a crescut repede si este vascularizat in interior si exterior...am facut punctie si a iesit buna....calcitonina e buna <2...CEA este buna....dar pt ca trebuie sa fac fiv nu vrea sa ma lase cu asa nudul pt ca pune probleme in sarcina(asa a zis dr mea)....eu am trompele infundate ...am facut acum un an hcg si am reusit sa desfund tr stg iar pedreapta am facut instilatii....am fost la sovata...si nimic....si nu mai pot astepta ...anul trecut aveam fsh 15....si am 35 ani...crezi tiroida influenteaza fsh?

Mergi la inceput

mai ecineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Essperantza,
Daca nu-l faci si se intampla ceva tot timpul o sa te gandesti de ce nu l-ai facut daca-l faci si apar probleme iar nu-i bine...
Acum,eu m-am hotarat (adica medicul a zis ca nu este nimic de discutat,facem si gata.)in ianuarie cred ca in a.2.a saptamana.

Eu si gemenii (Victor&Matei) va dorim - tuturor fetelor- multa sanatate,un an nou bun ,cu multe intamplari frumoase si sa ne auzim ,cu bine, in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Buna fetelor!
Am fost azi la eco ca n-am mai avut rabdare....dr. mi-a spus ca s-ar vedea 2,unu mai mare si unu mai mic,dar nu e sigura...sa mai revin,nu avea un ecograf prea performant,in principiu crede ca e asa....acum sa vedem
va pup

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui engi75

am o tiroida pacatoasa...acum un an am inceput investigatiile(in adolescenta am avut tratament cu novotyral)....ea functioneaza bine...tsh este 2,0,insa atpo si atgsunt mari si asta indica o tiroida autoimuna,dar care nu necesita tratament(inca)....acum un an nu aveam decat 2 chistuletepe ld,dar pt ca nu am avut bani sa refac analizele la 6 luni distanta mi-a aparut un nodul de 1 cm care a crescut repede si este vascularizat in interior si exterior...am facut punctie si a iesit buna....calcitonina e buna <2...CEA este buna....dar pt ca trebuie sa fac fiv nu vrea sa ma lase cu asa nudul pt ca pune probleme in sarcina(asa a zis dr mea)....eu am trompele infundate ...am facut acum un an hcg si am reusit sa desfund tr stg iar pedreapta am facut instilatii....am fost la sovata...si nimic....si nu mai pot astepta ...anul trecut aveam fsh 15....si am 35 ani...crezi tiroida influenteaza fsh?

nu stiu ce sa zic, complicata problema! dar operatia mi se pare ceva cam drastic. Eu zic sa te mai sfatuiesti cu un endocrinolog, second-opinion. Eu merg la dr Cristina Copaescu, de la Medlife Grivita. Poate ca se tine sub control cu medicamente, inclusiv in timpul sarcinii!

Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui crudiutalida

Buna fetelor!
Am fost azi la eco ca n-am mai avut rabdare....dr. mi-a spus ca s-ar vedea 2,unu mai mare si unu mai mic,dar nu e sigura...sa mai revin,nu avea un ecograf prea performant,in principiu crede ca e asa....acum sa vedem
va pup

4+

norocoaso! 2 dintr-o lovitura!!!
dar e cam devreme sa se vada ceva la 4 saptamani, intr-adevar...

Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Babi B
tot la dr. Copaescu sunt....si am foarte mare incredere in ea....de aceea se grabeste sa-mi faca operatia(de fapt ma opereaza dr Ionescu la Parhon) ca sa pot face mai repede fiv-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor nu stiu cate mai puteti intra maine pe forum (eu nu cred ca voi intra ca am ceva treaba) va urez de pe acum un an nou , plin de bucurii si satisfactii, cu multi bebici si multa , multa sanatate ca eu cred ca asta e cel mai important lucru
sa dea DD ca toate fetele sa isi indeplineasca visul de a deveni mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Buna fetelor,
Va doresc un an nou plin de bucurii.
Sa vi se indeplineasca tot ceea ce doriti.
Sa ne auzim cu bine in noul an .
La multi ani !

4+

Mergi la inceput