FIV la Sibiu (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Mersi mult fetelor!!! Va multumesc din suflet! ...sper sa ma urmati toate miki,mona , ,fetelor am facut si un test de sarcina si au iesit 2 liniute
Simptome n-am avut deloc!chiar nu voiam sa merg la beta,aseara am avut dureri de burtica ca la ciclon si ce va scurgeri maronii,acu s-au oprit....asa ca nu cauta semne si roagate la DD sa fie bine! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

felicitari yarrina!!!

tocmai ce am intrebat de tine!
pana acum ne povesteai de polisano,de fiv acum asteptam impresii din postura de mama cu 2!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Felicitari, Talida!!!!!

Ma bucur mult pentru voi si va urez sa ii duci la termen fara nici un fel de problema.

Asta da cadou de Craciun!!

Poate sunt 2, daca s-a pozitivat atat de repede testul de pp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Ne dati speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Talida, felicitari! sa stea puiutii acolo 9 luni! Am o intrebare pt tine: embrionii tai au fost congelati in ziua 3 sau erau deja in stadiul de blasto? ce tratament ai avut pt fet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

talida felicitari!! sarcinA usoara!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yarina, felicitari!
Si eu am intrat special sa vad daca ne-ai dat vestea cea mare. Sa fiti sanatosi!

Si felicitari tuturor fetelor care au primit vesti bune in ultimul timp! Sa dea Dumnezeu sa fim toate bine si sa ne strangem puii in brate la termen!

Iar fetelor care acum sunt in pregatiri de fiv, fet, sau inseminari, sa nu va pierdeti speranta. Aveti incredere in echipa de la Sibiu si rugati-va la Dumnezeu sa va dea si voua si lor gandurile cele bune in planurile astea. Eu am avut probleme destul de mari, endometrioza, operatii pe ambele ovare, un fsh de 10 si ceva. Dr Ispasoiu mi-a spus de la inceput ca o sa raspund greu la tratament, si asa a fost. Si chiar cand dupa 5 zile de stimulare si raspuns slab, eu ma gandeam sa renunt, el a zis, mergem mai departe, marim doza, marim nr de zile. Si m-am rugat si am mers mai departe si am avut 12 ovocite si 9 embrioni din care 5 perfecti pana in ziua 5. Stiu cazuri in care fete cu probleme mai mici ca ale mele au avut doar un singur embrion, desi au mers la clinici renumite prin strainatate. Asa ca, hai, curaj si sa se umple topicul de vesti bune!

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_74 spune:

fetelor am intrat sa va spun ca pt noi si de data aceasta nu s-a sfarsit bine, beta 0,1, deci al doilea FIV esuat . Nu stiu cand o sa avem puterea sa ne ridicam si sa o mai luam de la capat inca o data.Pana atunci va trebui sa fac analizele de trombofilie si o histeroscopie pt ca a doua oara nu s-a produs implantarea.
Pana atunci eu va doresc Sarbatori fericite, Un an nou plin de bucurii, cu impliniri si cu bebebei sanatosi care sa va umple casele de bucurii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

imi pare rau miki ..capul sus ..timpul trece si ranile se vindeca..gandeste-te la ceva frumos ..stiu ca e greu , dar DD ne da cat putem duce..ai incredere ca pana la urma va fi bine..nu mai fi suparata noi suntem aici sa ne spunem si bune si rele ,, daca te pot ajuta cu ceva ..cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Miki .......nici nu stii ce sa zici in astfel de momente!
iti pui atatea sperante si paraca se darama...tot.......pentru o perioada! iti doresc multa putere,sanatate si vointa!

Mergi la inceput