FIV la Sibiu (21)
Raspunsuri - Pagina 16
llary spune:
Multumesc fetelor!
Dr I este saracu si el din ce in ce mai ocupat.
Am fost la ultimul control la ora 16 casca intr-una!
Am trimis de 1 saptamana analaizele , dar nu am primi mesaj sau telefon!!!!!!
Ce sa fac????????
Felicitari Yarrina!
deeva73 spune:
ilary Dr. I. este in concediu pana in 3 ianuarie. Acesta este motivul pentru care n-ai primit raspuns.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
crudiutalida spune:
buna fetelor...
am intrat si eu sa va dau vesti bune
am facut beta ieri ziua 9 de la cryo ET .....si surpriza e 42,7...eram sigura ca nu e nimic....mai ales ca de aseara am si ceva scurgeri maronii.....
va pup pe toate si sa va dea DD bebele mult dorit!
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crudiutalida buna fetelor... am intrat si eu sa va dau vesti bune am facut beta ieri ziua 9 de la cryo ET .....si surpriza e 42,7...eram sigura ca nu e nimic....mai ales ca de aseara am si ceva scurgeri maronii..... va pup pe toate si sa va dea DD bebele mult dorit! |
BRAVOOO!!!!
lasa scurgerile maronii, sint sanse f mari sa se opreasca si sa fie totul bine in continuare!!!
iei utrogestan? cati omuleti de zapada ai in burtica?
Gabi+25
placenta previa centrala
misspii spune:
Felicitari Talida !!!!!!!Super!
Ma bucur pentru tine!
Yarina - Felicitari!!!!!Te pup si-ti doresc numai bine ,un Craciun de vis alaturi de cei dragia!Sa ne auzim cu bine!
persi spune:
Felicitari Talida!!!!!!!!!!!
ma bucur foarte mult pentru reusita ta!!
fericita de +23 Radu Andrei
persi spune:
Talida,daca nu ma lasa memoria, parca din tg jiu esti?
poate plimbam impreuna carutul la vara.
fericita de +23 Radu Andrei
miki_74 spune:
yarina iti doresc sarbatori fericite sa te bucuri de acest craciun minunat langa bebeii tai, mereu te citesc din urma, si imi dai curaj sa merg mai departe, pe undeva ma regasesc in povestea ta.
talida ce veste buna, felicitari si bebebeii sa stea 9 luni cuminti la mami in burtica, zi-mi ai avut ceva simptome in aceste zile dupa ET?