Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 4
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
defineste anul urmator Pe sovi parca o lovise la un moment dat ecologia dar parca la sfarsit se exprimase ca a ramas dezamagita...nu mai stiu de ce ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
Da, Craciunul urmator
Foarte fain adaptat cantecul!
Kya spune:
Deci pentru duminica ramane Mall, da? Banuiesc ca Vitan, ca pana la "mine" la Baneasa nu va aduc, nu? ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Da, Craciunul urmator Foarte fain adaptat cantecul! Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Intentionezi sa te muti "la curte" pana atunci? Caci altfel, cred ca trebuie sa cultivi relatiile cu vecinul de deasupra
.
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gecko
Intentionezi sa te muti "la curte" pana atunci? Caci altfel, cred ca trebuie sa cultivi relatiile cu vecinul de deasupra .SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
Intentionez sa-l duc la ai mei la tara
Kya spune:
Vali din experientele mele cu plantatul bradutilor, sunt destul de pretentiosi. Nu stiu ce sanse are sa supravietuiasca mutat din ghiveci in pamant. Sau vrei sa-l tii la tara tot in ghiveci?
Eu am plantat niste puieti de brazi la munte, munte, la mama lor acasa, si cam jumatate s-au uscat, nu s-au prins.
Mami si
Sanziana
VALENTINA C spune:
Ce se intampla daca Luc a lins niste creta?
m-a apucat curatenia si el era la masina de spalat, la vizionare
Si nu stiu cum a ajuns o bucatica de creta la el in mana si automat, in gura...
sovietica spune:
Vali, pe cand eram eu la scoala, se zicea ca daca vrei sa faci putina febra, sa gasesti motiv sa te trimita acasa, mananci creta. fara alte efecte adverse. eu n-am incercat, ca chiuleam direct daca chiar ma palea dorul.
Brazii in glastra, multi supravietuiesc. noi n-am avut norocul anul trecut, ca il casapisera prea mult la radacina si s-a uscat.
Duduruta, m-au fermecat ochii zanei! si mestesugul brodeozei de camesa!
Gecko, super poze
, super jingle bells, dar mai ales super-memorie!! (aia ca eu am avut brad la glastra). fata, ma sperii!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Kya spune:
Si eu stiu la fel de la scoala, ca daca mancai creta, faceai febra, si ramaneai acasa!
Mami si
Sanziana

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);