Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buna ziua!
Voi incerca si eu sa apar duminik in Mall

Vali,ma gandeam si eu, de mila brazilor ucisi,sa achizitionez unul in ghiveci,dar cand am vazut ce preturi sunt,am bagat capul la fund cu tot spiritul meu ecologic:de la 70 lei in sus (cel mai mic)..pai cica ei cultiva spiritul eco la romani cu asa preturi...
Tea abia asteapta sa puna globulete in brad...
Maine dimi cred ca demaram prin dragonul chinezesc dupa papusa "maaaaae" si alte jucarele pt Tea si finutzi..mi-e si frik sa ma gandesc la buget

Naty,mi-ai facut pofta cu reteta ta cu ton..dar sosul ala pesto ce e sau cu ce poate fi inlocuit/echivalat?

Mai stie careva de Micu si mami lui?

tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai ca pana apare Naty, iti raspund eu: sosul pesto este o pasta facuta din frunze proaspete de busuioc, ulei de masline, usturoi si seminte de pin. Asta e reteta originala italieneasca. Am ma vazut semintele de pin inlocuite cu nuci, dar... neah! e doar pacaleala.
Practic poti sa faci si tu acasa: pui in robot frunzele si semintele, si apoi putin cate putin torni uleiul, ca sa faca emulsie.
SAU cumperi de la magazin gata facut. Cele de la Barilla sunt cele mai bune.

Eu mai fac spaghete cu pesto. Merg de minune

O sa incerc neaparat varianta asta cu tonul, ca pare yammy!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

M-am incadrat in buget (m-am intalnit cu Mosu, adica), am gasit si costum de cioban, cu 50% mai scump ca pe net (si am si umblat de mi-am tocit pingelele). Si cam atat. A, da, m-am ales cu o migrena. Ma duc sa ma culc putin...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Saru'mana,vecinik..intre timp am gasit si eu reteta pe gogu...dar prea greu de facut..cred ca mere si fara,cu condimente diverse..ca mi-a facut Naty o pofta teribila de ton..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu mi-am adus aminte si mi s-a facut pofta de humusul meu. De fapt impropriu spus humus, ca nu am pasta de susan. Doar naut frecat la robot cu usturoi, ulei, lamaie si condimente. Abia astept sa ajung acasa

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimi
ce m-am amuzat cu colindul australian si termenii specifici australieni
vali d eunde ai luat forme d-alea de pictat cu sprayul?
...nu mai stiu...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, in loc de sos pesto cred ca merge f bine si putin busuioc/oregano/cimbru, asa, uscat. Oricum nu pun mult, patrunjelul da esenta aromei in reteta. E divin, crede-ma!
Ei daca vreti la Mall, la Mall sa fie, sper sa pot ajunge.
Ce stiu puii vostri de Mos Nicolae? Ca fii-mea nu intelege si nu crede...ea il vrea pe Mos Craciun, pesemne pt ca stie cum arata Cert e ca nu ma crede ca daca-si va pune cizmulitele la usa duminica seara va gasi cadouri luni dimineata. Dar...vede ea!
Pt Mos Craciun...mor cand va aud ca toate deja ati luat cadourile. eu nici macar n-am facut bugetul. Am pt Iulia luat doar, de la Ariel, un superb costumas de om de zapada, cu cap si cu morcov...(adora oamenii de zapada si mi s-a parut mai haios si mai original decat o banala rochie de craciunita). Ca jucarii oi vedea, ma tenteaza f multe lucruri...Cert e ca ea mi-a comandat ferm sa-i scriu Mosului sa i-l aduca pe Thomas. Ce papusa "maaaee"? E fiica-mea intreaga! Eu pe la 8 ani am inceput sa ma joc cu papusi, vad ca ea e la fel. Ei ii trebuie muuulte creioane si muuulta hartie de mazgalit, avioane si elicoptere, masinute, ustensile de bucatarie si acuma, na, pe Thomas! Daca aveti vreo idee de vreun Thomas&friends fain si nu ff scump, preferabil de comandat pe net, v-as fi recunoscatoare de sugestie.
Si inca o intrebare: ce afceti de Revelion?? Vreau idei. Ca iar face mutre al meu sot ca e prea devreme sa planuim () si eu voi reusi probabil sa-mi obtin ok-ul pt ultimele 5 zile de concediu ramase, asa ca voi fi libera de pe 27 pana pe 2 ianuarie. Si chiar ar fi pacat sa nu profit cumva de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty exact asta vorbeam acum cu Matele meu, despre Mos Nicolae (Sf. Nicolae este si protectorul familiei nostre, la cununie, ne-a pus preotul sa alegem unul:))), el tot zice 'vine Mosu'' de vreo saptamana, insa nu stiu daca a pricipit exact ca-s chiar 2, unul peste cateva zile, si Cuciun, mai peste 3 saptamani, pe Cuciun l-a vazut in parc si tot vroia sa umble la sac, stiind ca acolo-s jucarii... acum, eu i-am spus, ca daca e cuminte vine duminica Mos Nicolae cu jucarii si cioco, dar trebuie sa aiba pantofiorii curatati si asezati frumos la usa... abia astept sa facem aranjamentele astea impreuna, duminica seara, de fapt, acum e primul an in care vor pricepe si ei cam cum e treaba Luni sunt dupa masa si la job, special m-am pus, ca sa nu ratez reactia lui

Cat despre cadourile de Craciun, stai calma, ca si eu sunt la fel, nu am luat nimic inca...doar ca eu nu am niciun stres, mie imi place sa le aranjez si cumpar cu o saptamana, doua inainte, eu asa simt farmecul... nu-mi place sa le iau cu mult timp inainte, pentru mine spiritul Craciunului asta e, si le fac pe toate la timpul lor... oricum, mare lucru, anul asta nu voi lua, ca stam prost cu banutii... am decis noi doi sa nu ne mai cumparam si altceva, caci am cumparat LCD in contul Craciunului, pe Muf il rezolvam rapid, mai raman ai mei si cam gata...

ajungem la Revelion Liviul lucreaza!!! asa ca sunt ori acasa cu Mate, ori naiba stie prin ce miracol sa gasesc un party pe undeva, fara sa cheltui milioane, asta daca ai mei nu au si ei planuri si il iau pe Mate si sa stii ca nu e deloc devreme, deja sunt multe locuri unde nu mai gasesti sa rezervi... unii isi aranjeaza din noiembrie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

buna dimi
ce m-am amuzat cu colindul australian si termenii specifici australieni
vali d eunde ai luat forme d-alea de pictat cu sprayul?
...nu mai stiu...

din Carrefour: spray si 8 modele - 6 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Revelion??? ha-ha-ha!!!Pana la 12 vizite la rude, dupa - acasa la somn!!

Mergi la inceput