Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ajungem la Revelion Liviul lucreaza!!! asa ca sunt ori acasa cu Mate, ori naiba stie prin ce miracol sa gasesc un party pe undeva, fara sa cheltui milioane, asta daca ai mei nu au si ei planuri si il iau pe Mate si sa stii ca nu e deloc devreme, deja sunt multe locuri unde nu mai gasesti sa rezervi... unii isi aranjeaza din noiembrie..

Daca gasesti vreo petrecere, care sa nu fie privata, ma iei si pe mine? Ca si eu sunt, evident, tot singura, Catalin peste mari si tari.
Doamne, n-am mai fost la o petrecere de Revelion, de cand eram in liceu

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am primit azi filmuletele lui Matei de la Fastrackids. V-am pus si voua unul:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=cceabeed1d750e2184404c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:

ajungem la Revelion Liviul lucreaza!!! asa ca sunt ori acasa cu Mate, ori naiba stie prin ce miracol sa gasesc un party pe undeva, fara sa cheltui milioane, asta daca ai mei nu au si ei planuri si il iau pe Mate si sa stii ca nu e deloc devreme, deja sunt multe locuri unde nu mai gasesti sa rezervi... unii isi aranjeaza din noiembrie..

Daca gasesti vreo petrecere, care sa nu fie privata, ma iei si pe mine? Ca si eu sunt, evident, tot singura, Catalin peste mari si tari.
Doamne, n-am mai fost la o petrecere de Revelion, de cand eram in liceu

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

oooo, sora mea!! asa zi, ca fac cercetari, daca ma 'eliberez', a mea esti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

http://www.onetruemedia.com/shared?p=cceabeed1d750e2184404c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

cu riscul de a fi ultima care nu stie... ce e Fastrackids?.. oricum, Matele tau e f tare

Mergi la inceput

fastrackids e un curs optional, un program adus din america acum vreo 4 ani, pt copii intre 2,5 si 9 ani. Au o ora pe saptamana, studiaza in 2 ani 12 teme mari; in fiecare lectie au film pe ecran interactiv, jocuri, experimente, aplicatii practice, discutii... totul adaptat la varsta lor...
poti intra pe www.ftk.ro, daca vrei sa afli mai multe...

Mergi la inceput

zic: matei, am o idee!
el: unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

cu riscul de a fi ultima care nu stie... ce e Fastrackids?.. oricum, Matele tau e f tare

Stai linistita, ultima am fost eu! BE-STI-AL!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,jos palaria pentru reteta ta....divin gustam mancat ca o spartasi am asezonat cu 2 pahare de vin rosu...sa ma vezi peste vreo 2 ore..G abia asteapta

Si eu vreau de Revelion la un party...ce ati zice sa mergem pe undeva la un dans??sunt atatea localuri de inchiriat...totul e sa vrem revelion randunicesc...eu ma bag

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai...adevarul e ca, in substrat, asta vroiam sa sondez...daca n-am putea pune de un revelion randunicesc Doar ca habar nu am pe unde...
Bravo, Stela, intr-adevar e super improvizatia mea iar ideea cu vinul asezonat e de nota 10
Maine mergem la o petrecere de kinderi la Mc Donalds. E un pic aiurea ca e de la ora 16, cand ea doarme fara exceptie de la regula dar, na, o voi scula ca sa ajungem ca ma gandesc ca se va distra fain. Ba mai mult, ma tem ca nu se va mai da plecata si mi-e sa nu ramana si la petrecerea urmatoare . Ati avut experiente de-astea?
Acum Iulia e in cada plina de spuma, cu care s-a dat pe fata si zice ca s-a facut Mos Craciun

Mergi la inceput

..de la munca, e subtire treaba, asa sa ramana, sper!
naty pai de ce nu spuneti asa? intr-adevar, ar fi super faina ideea Revelionului randunicesc!...ar fi fain sa iasa...

o idee su-per pt copii, am testat-o aseara, am mancat jumate eu http://www.bucataras.ro/retete/14366/budinca-cu-ricotta.html

Mergi la inceput