Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce ziceti, duminica pe la ora 3?
mie mi-e tot-una, Unirii, Mall.. Ralu, eu sus in Unirii n-am mai fost de la ziua mea, din februarie

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu nu promit nimic, mi-ar placea enorm sa vin...sa vedem ce am de facut...
Ce tarziu e si ai mei inca nu dorm Doamne, pana se balacesc, pana citim carti, poezii, colinde mai nou ne apuca dimineata!

Fug si eu sa-mi fac baita ca sunt rupta...am venit de la serviciu, am fost repede la Mega si apoi am facut ciorbita a la grec si snitele si spaghete, plus placinta cu branza, au papat piscoteii cu o pofta

Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Desi nu a fost cine stie de finete de petrecere (nici nu eram imbracata de asa ceva), a fost frumos! Ne-am intalnit cu o fosta colega de serviciu, foarte draguta, am vorbit de una, de alta, copiii au topait pe-acolo, Matei i-a impuscat pe rand pe toti cei din sala... am mancat castane coapte si am baut punsch de fructe, copiii au mancat si carnati :D, scovergi de-ale lor... nu prea mi-a ars de poze. A fost bine ca am iesit. Nu a venit Mosul (bine, a venit el, direct in cont...). Insa cu primit copiii cate o jucarioara simbolica (Stef a luat un yoyo, Matei un pistol). Cam atat... fireste ca pe mine nu m-a pozat nimeni... nici nu mi-am amintit... a fost placuta revederea cu colega. Si au avut un mic band care a cantat live.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

fuga o cafeluta, si-un ceai, si-un capuccino, si-un bombocino, caci astazi fugaresc aspiratorul prin casa...sau el pe mine...

Va las o portie de "Craciun australian" (imi cer scuze ca inca nu stiu cum pot insera youtuburile):

http://www.youtube.com/watch?v=tz_KlcDXvqQ

Aussie Jingle Bells

Dashing through the bush (Tasnind prin tufisuri)
In a rusty Holden Ute (Intr-o camioneta Holden=Opel ruginita)
Kicking up the dust (Ridicand praful)
Esky in the boot (Cu Esky=cutia frigorifica in porbagaj)
Kelpie by my side (Kelpie=rasa australiana de caine, langa mine)
Singing Christmas songs (cantand cantece de Craciun)
It's summer time and I am in (E vara si eu sunt)
My singlet, shorts & thongs (In maieu, sort si thongs=slapi din aia ce au bareta intre degetele de la picior)

CHORUS:
OH, JINGLE BELLS, JINGLE BELLS
JINGLE ALL THE WAY
CHRISTMAS IN AUSTRALIA (Craciunul In Australia)
ON A SCORCHING SUMMER'S DAY (Intr-o zi fierbinte de vara)
JINGLE BELLS, JINGLE BELLS
CHRISTMAS TIME IS BEAUT (Vremea Craciunului este frumoasa..beaut e forma australiana de la beautiful)
OH WHAT FUN IT IS TO RIDE (oh, ce distractie e sa calatoresti)
IN A RUSTY HOLDEN UTE (intr-o camioneta holden ruginita)

Engine's getting hot (motorul se incalzeste)
Dodge the kangaroos (evitam cangurii)
Swaggy climbs aboard (swaggy urca si el, swaggy=echivalentul vagabondului australian care calatoresti avandusi lucrurile impachetate intr-o patura rasucita ce o poarta in spate)
He is welcome too (este si el binevenit)
All the family is there (toata familia este aici)
Sitting by the pool (stand in jurul piscinei)
Christmas day, the Aussie way (ziua de craciun in stil australian)
By the barbecue! (in jurul unui gratar)

CHORUS

Come the afternoon (vine dupa-amiaza)
Grandpa has a doze (bunicu isi face siesta)
The kids and uncle Bruce (copiii si unchiul Bruce)
Are swimming in their clothes (inoata imbracati)
The time comes round to go (vine vremea sa plecam)
We take a family snap (facem o poza de familie)
Then pack the car and all shoot through (impachetam si o stergem)
Before the washing up (inainte de spalatul farfuriilor)

bla, bla, bla jingle bells

revin...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata , poftiti si o cafeluta romaneasca ca de mult nu am mai dat .

Olgutz, ce fratiori scumpi am vazut!

Si pe pitica scumpa de Dudurutza!

Si m-am delectat si cu fratiorii australieni, o gramada de poze frumoase.

In principiu vin la intalnire, numai sa nu se intample ceva neprevazut...
Mimoooo, ma iei si pe mine ca inca nu am trasura? Pleaseeeeeeeee!

Valen, sarumana de intrebare , suntem bine, doar ca abia am timp sa respir. Ne-am mutat cu sediul, a fost o intreaga nebunie, acum suntem iar in inchidere de luna ..de-astea!
Copiii sunt bine, Razvanici cu scoala, Rebecca din ce in ce mai rasfatata....o figuranta, nu alta. Dar mor de fericire cand ii vad seara la joaca, cum vorbesc ei si isi povestesc una, alta si se prefac in tot felul de personaje... Citeam mai deunezi de mamicile noastre care au nascut al doilea bebe si de fericirea in patru ....asa este....maxim, am zis!

Va pup si va urez o zi minunata!

Mergi la inceput

ha, pauza de tigara

restante...

Nicoleta, 70$ e un tuns, fara fandoseli, adica mie nu mi se pare ca a facut mare smecherie in capul meu...ci a taiat o palma de par si m-a pieptanat de o suta de ori. Dupa cum spuneam, atat e si o consultatie la ginecolog, om cu mult mai multa scoala si mult mai multa raspundere.

Stiam ca nu de craciun ati fost la cealalta petrecere dar retinusem un castel din ala cu saltea parca si alte accesorii pentru copii.

Luny, esti tareeee. Nu remarcasem background-ul. Faza misto e ca poza respectiva am folosit-o pentru un colaj pentru cadoul bunicilor. Cred ca bunicu va aprecia cu adevarat poza (ce fain isi va bea el cafeaua in compania lui Patrick, Michael si booby-girl

Olga, sunt impresionata de cumintenia Sophiei si maturitatea ei. Cu siguranta Patrick nici in 100 de ani nu si-ar purta asa frumos balonul (de fapt am avut parte de suficiente spectacole in public din cauza baloanelor cu He ce si-au luat zborul si pe care a refuzat sa i le prind de mana/pantaloni), nu ar sta la poza cu frate-su si, daca ar fi fata, nu si-ar purta asa frumos clama in par. Te inteleg cand spui ca se poate discuta/explica cu un copil...din pacate nu cu toti. Ca doua picaturi fratii, rupti din picuroiul cel mare, si firesc ca AlexandrusanuaratecaunAlexandrucicaunRadu. Am remarcat ca la un moment dat devenise Vladut...sunteti si voi in probe...si eu l-am tot strigat cand Michael/Mickey/Mika/Nicholas/Nicky/Niculas si altele pana m-am obisnuit cu Michael. Acum e clar Michael.

Dudurutza, cat de cocheta ti-i mandra. Cum nu e poza fara o margica, fara o bratarica. Piatra pretioasa e...de aia o tii ascunsa. Si cine coase acolo camasi(sau cum le-o zice)? Mama ta?

Naty, dudu, v-as ura sa vi se usureze zilele dar cred ca nu e realist. Asa ca baremi sa ajungeti ca munca sa va fie apreciata sau cel putin nu luata in bataie de joc. Menajati-va si concentrati-va asupra voastra, asupra familiei..astea sunt lucrurile cele mai importante.

Ramo, ma bucur ca pleaca socrela in Spania ca stiu ca veti fi linistiti in perioada revelionului, fara bolit si alte necazuri. Din pacate iti spun, lupul isi schimba parul dar naravul ba. Cunosc, am un speciment si stiu ce-ti spun. Asa ca tu savureaza perioada aia de liniste dar nu fi dezamagita daca nu se schimba f multe cand va reveni in tara.

Nicoleta, multumim de vestile despre Simo si Siluan. Nu e de mirare si nici de speriat starea ei...e totusi dupa o operatie majora abdominala, pe un organ f important. Ganditi-va cum ati fost unele dintre voi dupa cezariene. Eu dupa o apendicectomie am fost varza...o taietura de 2 cm. Va fi bine, VOR fi bine...TREBUIE.

Gata, pauza s-a terminat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!

ce misto ca va planificati o intalnire

gecko da,stiu si nu ma amagesc..problemele ei nu se rezolva de azi pe maine..o sa-si faca niste analize,ceva eco si cam atat.mare lucru nu o sa faca pentru ca nu are timp,o sa fie cu revelionul,sta in jur de 14 zile...si cam ce ai zis tu

va si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ce ziceti, duminica pe la ora 3?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

E ok la 3!
De locatie chiar nu stiu..cum e parcarea la Unirii? Am oroare de parcari din astea supraetajate... Adica mi-e frica sa urc As prefera-o pe cea de la Mall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu sunt treaza de pe la 4. Luc a fost infundat si nu putea sa respire, asa ca l-am plimbat in brate cand eu,cand Alin pana la 6 jumate, cand a adormit... Acum doarme de vreo ora...

In ton cu perioada, am luat ieri spray cu zapada si forme si aseara am pictat geamurile...am ascultat muzica.. am facut tarta cu mere...

As vrea deja sa cumpar brad... sa vedem de care... Ati luat vreuna la ghiveci? a tinut pana in anul urmator?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

As vrea deja sa cumpar brad... sa vedem de care... Ati luat vreuna la ghiveci? a tinut pana in anul urmator?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

defineste anul urmator. Pana la Craciunul urmator intrebi?
Pe sovi parca o lovise la un moment dat ecologia dar parca la sfarsit se exprimase ca a ramas dezamagita...nu mai stiu de ce

Mergi la inceput