Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, ! Lu' Zoze trebuia sa ii trimit numarul tau, sa iti spuna "La multi ani!" Am stricat si surpriza asta .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Matei a faacut febra... nu stiu de la ce... cert este ca ia antibiotic de marti, un antibiotic puternic (dat pentru Streptococ...). Am iesit azi in frig, pana in statie si apoi iar asteptat in alta statie... la fel si la intors... erau -8 grade. Ce-o fi cu febra asta? Avea cred pana in 38.5... Vad cum e peste noapte si maine ma infiintez la medic... si eu care visam sa ma duc sa ma innoiesc de ziua mea (mi-a adus Mosul cadou un bon cu valoare maricica la Desigual, desi astia au haine cam scumpe, dar na, m-am mirat si Mosul a fost sensibil la mirarea mea... sa vedem acum ce-mi iau).

Bravo ca v.ati intalnit, felicitari Mosului ca a fost inspirat! Astept si eu pozele :).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Nico, eu iubesc hainele de la Desigual...din pacate doar in vitrine... Asa ca daca te duci, musai sa faci niste poze sa-mi arati Am vazut o rochita gen sarafan bestiala la 800

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata

La multi ani Nicolae, Nicolas, Nicoleta, Niculina, sanatate si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, au niste haine superbe! DAR sunt ata de scumpe! EU nu am buget nelimitat, insa Mosu a fost dragut! Nu ma asteptam! ;)

Mergi la inceput

Ramo, lasa-l mai usor cu mancarea daca nu vrea..Daca bea apa e foarte bine, ca trebuie sa se hidrateze!!! SAnatate multa!!

Nico, La multi ani!!!!![pup]

Da, mai fetelor, arata Roxana asa de "alta"... M-am uitat lung la ea si mi-am dat seama tarziu cine e...

Aseara cand am ajuns acasa si m-au auzit baietii, alergau amandoi cu o viteza spre mine....care in busi, care in picioare . Mancasera, dormisera..totul era in regula... I-am dat "raportul" lui Alin: cine a fost, ce a mai zis fiecare...

Apoi a venit Mosul...n-a fost cine stie ce.. Matei a vazut cadoul, l-a intors pe toate partile si apoi l-am dus la bucatarie sa-l punem la locul lui. A primit un set de farfurie/bol/cana cu Mickey Mouse. De fracsu n-am ce zice, ca nu a inteles nimic..

De dimineata Matei s-a trezit la 6, a plecat la tacsu si eu am dormit in continuare.. M-am trezit abia la 8.45... Am fugit repede in sufra unde Matei se trezise si el.. Tacsu plecase de mult si probabil si Matei a stat putin sigur, ca era fresh cand am intrat peste el.. Deci, Mimo, se mai intampla..
Nu-mi amintesc in ultimii 3 ani sa ma fi trezit la asa o ora tarzie

Mergi la inceput

Olgule, hai nu te supara! Multumesc oricum pentru complicitate!

Am primit mesaj de la Simo! Draga de ea, si-a amintit sa ma felicite!

http://www.desigual.com/desigual/index.jsp?storeId=store_de&locale=de_DE

Va las sa va delectati cu hainutele de la Desigual. Asa fain au aranjat magazinul din Donauzentrum!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesc Zozeliciu!!

Va multumesc tuturor pentru urari, si pe FB, si pe tel... am primit astazi o multime de mesaje! Ma simt bine! (sper sa fie si Matei bine la gradi)

Vali, asa-i ca sunt superbe?? Sa am de 10 ori pe cat am pe bonul ala si tot nu mi-ar ajunge sa-mi satisfac poftele... (problema e daca au XXL )

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ca Matei a fost mai incantat de cadourile pt educatoare lasate de Mos Nicolae la noi... Si era atat de mandru ca trebuia sa le duca el fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ramo, lasa-l mai usor cu mancarea daca nu vrea..Daca bea apa e foarte bine, ca trebuie sa se hidrateze!!! SAnatate multa!!

il las,pe cuvant ca nu-l fortez,nu-l stresez,imi cere ,ii dau si apoi refuza sau ia o gura -2 si apoi nu mai vrea..l-am lasat desi imi e greu...
am fost la dr...gatulet incarcat,rosu si raceala pulmonara..mai,dar ai racit ,niciodata n-ai racit atat de rau!!!!...astea au fost cuvintele doctoritei..

asta este..e pe antibiotic,ketof,mucosin,debridat pt burtica ,nurofen,vibrocil...

edit:cand am ajuns la dr i-au pus termometrul .."mami,ma doale..ce te doare,mami?...A:mana.." apoi dr il consulta cu stetoscopul...il intreaba ce i-a adus Mosu'.."nimit,nu veau nimit...e lece,mami e lece"...
cand am ajuns acasa mi-a aratat ce i-a adus Mosu' ,parca se mai inviorase putin,sa fie aerul de afara,nu stiu...era tare incantat ca Mosu; i-a adus o masinuta cu rulota,cu sofer..oua kinder cu sulpliza ,sulpliza fiind 2 dinozauri si ciotolata,banane,bicuiti...

Mergi la inceput