Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Ramo, bine ca ati aflat ce are. Ii dati tratamentul si trece. Sunt grele primele luni de gradi.
Si noi mergem la 17.15 la medic. E tare ciudat, l-am dus la gradi (am crezut ca vine Mos Nicolae in persoana, dar a trimis doar o saniuta cu cadouri...), l-am gasit ok, nu a mai facut febra de ieri de dupa-amiaza, antitermic i-am doar doar ieri dupa-amiaza... ce-o mai fi si asta? Mucii sunt aposi acum... ciudat-ciudat! Sper sa nu se trezeasca acum cu febra ca... uf!
Multumesc in continuare pentru mesajele pe mobil! Sunteti niste dragute! 
Ma duc sa fac o tocanita de ciuperci... sper sa nu se trezeasca mandrul mic...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Vali, de ce zici? La cursul BNR de azi ar fi hainutza 730... nu ca nu s-ar cunoaste... dar fluctueaza euro si se acopera imediat golul pana la 800...
tonic spune:
LA MULTI ANI DE SF NICOLAE tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!
Multa sanatate bolnaviorilor!
elara spune:
Azi, la ora 17.00 voi fi laAntena 3 in direct la Alexandra Stoicescu. Abia acum 30 de min am fost invitata asa ca sunt intr-o graba de zile mari. Tineti pumnii, pls. Va pup. 

La Multi Ani si de la mine tuturor sarbatoritilor zilei de azi. 

Nicoleta spune:
Elara, bafta!! Tin pumnii stransi!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elara Azi, la ora 17.00 voi fi laAntena 3 in direct la Alexandra Stoicescu. Abia acum 30 de min am fost invitata asa ca sunt intr-o graba de zile mari. Tineti pumnii, pls. Va pup. ![]() ![]() La Multi Ani si de la mine tuturor sarbatoritilor zilei de azi. ![]() ![]() Elara, fericita mamica a Mariei Roxana (20.03.2008) si a lui Matei Catalin(20.11.2009) Mariam, sora mea din Congo "Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca |
lyvy spune:
E cineva , vreo randunica harnicutza sa ne faca cap nou ????
Ma duc sa prelucrez niste poze , sa vi-l mai arat pe Alex-ul meu!!
Nicoleta spune:
Hai cu pozele, Livi!