Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,NICO,NICOL!!
LA MULTI ANI PUIUTILOR NICHOLAS,NICOLAE,NICOLETE!!
LA MULTI ANI TUTUROR!!

ralucasa-ti traiasca puiutul mic si frumos! ai niste copii frumosi!

f frumoase pozele de la intalnire

a venit Mosu' si la noi dar Andru n=a fost f incantat,este fara vlaga,azi noapte a facut din nou febra,dupa amiaza mergem la medic ma termina ca nu mananca nici macar lapte....aseara a mancat 2 iaurtele danonino si p'alea le-a vomitat..nu vrea biscuiti,supa..l-am rugat si cu paine goala a luat 2 bucatele si n-a mai vrut....
Acum l-am lasat cu mami,maine nu stiu cu cine o sa-l tin acasa..am fost de dimi la gradi sa anuntam ca e bolnavior ,in clasa nu erau decat 4 copii .restul erau bolnavi ..dintre cei 4 unul era cu nurofenul dupa el...deci o fi vreun virus ..naiba stie ...ca n-am patit asa ceva pana acum!cum sa-l fac sa manance macar putin?medicamente pe burtica goala..off...bea apa si atat!

va si va doresc o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

La multi ani de Sf. Nicolae! Sa ne ocroteasca puii toata viata, si cand vor fi mari!

ne-am primit si noi cadoutele de Mos, Muf e tare incantat de macaraua de pompieri adusa aseara de sor-mea, plus o carte faina de povesti, cu animale, dulciurile si fructele au fost neglijabile pt el, asa cum ma si asteptam, deci papa mami
eu sunt super obosita... n-am dormit bine deloc azi noapte... jur ca-mi vine sa ma-mpusc decat sa plec la serviciu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani de Sf. Nicolae !

Parca acum incep cu adevarat sarbatorile de iarna.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicoleta, Nicol
Nicholas-pui-de-Gecko
Tuturor sarbatoritilor zilei de astazi
Sa fiti sanatosi si bucurosi!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!

La multi ani Nicoletelor si Niculailor mari si mici!

Sper ca Mosul a fost darnic cu voi toti si pe langa cadouri si dulciuri, va adus bucuria de a darui si a primi, de a rade in hohote alaturi de familie si de a simti dragostea si caldura celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty succes la examen! Hai cu nota mare! Hai cu examenul luat!

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

rapid rapid

Nicholas
sa cresti mare si voinic, ai o familie minunata!

Nico
randunica tare draga mie, te , sa fiti sanatosi si fericiti in 4 sau in 5

Nicol
unde esti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Noi suntem speciali ( a se citi ca suntem pe alta lume ): la noi mosul a venit sambata seara pentru ca am fost ferm convinsa ca ieri suntem in 6, deci ajunul ar fi fost sambata. Asa convingatoare am fost, ca l-am deturnat si pe Radu din stiinta lui si nici nu m-a contrazis cineva din cele 4 persoane cu care am vorbit sambata la telefon . Soful bucuros tare, inclusiv de masinuta lu' frate-sau .

Sanatate multa multa lui Matei, Andru, Sanzi! Sa se faca bine repede repede! Si bafta lu' Naty la examen, iti tin pumnii stransi!

Si sa va mai fie de bine intalnirea, nici nu am indraznit sa ma gandesc ca as putea veni, dat fiind ca tot nu am masina ! In rest, suntem veseli si sanatosi, miercuri duc piticul ( ala caruia tot nu ne putem hotari cum sa ii spunem , probabil ca Vladut...) la controlul de o luna, sa vedem cum a crescut ca Fat-Frumos . Ma bucur ca v-au placut pozicile, am o pipotaaaa....DITAMAI !

Raluca, felicitari! Sa creasca mare Nicholas al tau, ii urez si lui , sa fie sanatos si bucuros!!! Frumosi tare puiutii tai!

Dudu, e superba Daria ta!!! Dumnezeule, ce ochi are !

Hai ca am reusit sa scriu un mesaj haotic, nascut din putul amintirilor unui singur neuron, preocupat si ala de caile necunoscute ale norocului meu de a sta acasa in CIC pe bani putini Cam asta...da' va pe toate!!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

andreea, scuze pentru aseara, asa-i cu vizitele. prind si o luna de varf la capitolul asta, puterile sa ma tina!
am uitat sa-ti zic, ca eu din Congo nu mai "vin" repede. ma simt mai in siguranta acolo.

naty, bafta! tin si eu pumnii!

eu n-am fost tare cuminte, mi-a adus mosu' doar o ciocolata. n-am fost prin oras zilele astea si am ratat aprovizionarea pentru adultii din casa. ne-am bucurat de bucuria lui Luca anul asta.

am vazut pozele de la intalnire. sunteti tare frumoase. Mimo. Roxana esti o bella!. ce as fi venit si eu!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, de ce mi-ai trimis cartea de vizita cu numarul Zozelinei? Vrei sa o sun? Vrea sa o sun?

Pumnii stransi pentru Naty!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput