Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asaaaa...

Cami, la multi ani, sa fii sanatoasa!

Despre FTK, le-am spus si fetelor, Vlad merge de un an, pe timpul verii sunt diferite cursuri care tin o saptamana si merge zilnic in loc de o data pe luna cum sunt in cursul anului. Vlad e in extaz, nu a lipsit niciodata, a invat extrem de multe lucruri, in plus a invatat cum sa vorbeasca, adica sa prezinte, sa-si expuna in fata colegilor o idee sau sa povesteasca fara sa se fatzaie, scarpine, sa-si ridice bluza sau io stiu ce alte miscari, sta frumos si vorbeste clar, cu subiect si predicat Noi suntem foarte multumiti de FTK, isi merita banii! Poate reusesc sa va arat si eu filmulete si poze cu Vlad...cand am timp sa le incarc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am ajuns si noi acasa de la Viena!
a fost super,mai multe maiine ca mai am de impachetat
cadourile Mosului!
La multi ani Cami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

http://s149.photobucket.com/albums/s72/leelloo_photos/cate%20ceva/

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am reusit vad sa ies oribil si-n poza de ieri Jursanumai facpozeniciodata
M-am simtit f bine cu fetele daaarrr...cand am ajuns acasa si am intrebat ce si cum am aflat ca Dudu s-a trezit inaintea lui ta'su si a venit singur in sufragerie , s-a asezat in intuneric pe canapea si a stat acolo nemiscat cine stie cat pana s-a trezit si Mimu Estimez ca vreo ora Mimu zice ca nu l-a auzit, ca n-a scos un sunet...Dudu zice ca m-a strigat , m-a cautat, mi-a zis sa aprind lumina Ce-o fi fost in sufletelul lui, nu vreau sa stiu
Apoi am baut vin fiert, tuica fiarta, a venit Mosu cu "boiuteie" (bilutele) , ne-am jucat...cred ca era 12 cand ne-am culcat si-acum sunt chiauna
O saptramana minunata va doresc, numai lucruri bune sa vi se intample

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata si de la mine si ceai si capuccino si bombocino.

Sper ca Mosu a fost generos si v-a umplut ghetutele. La noi, ca deobicei, mai greu cu slapii, Niculasul mi l-am gasit in patutul lui, tot zambet si dragalasenie si freza'n vant. Tare mi-ar fi fost de folos o nuielusa pentru titirezul ala mare dar traim cu speranta ca mai creste si trece si peste etapa asta.

Va las si asa si asa, caci astazi ii dezlegare.

La multi Nicoletelor si Niculasilor!!!

La Multi Ani Cami, cu multa sanatate si multa fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ptiii...iar o facui lata
La multi ani Nicolai si Nicolete, mici si mari! Si Nicholasi

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI NICO, NICOL si NICHOLAS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI , SA NE TRAITI, SA FITI FERICITI O MIE DE ANI!

LA MULTI ANI CAMI, SA AI O VIATA MINUNATA IN CONTINUARE, SA TE BUCURI DE FAMILIA TA FRUMOASA.

Am vazut pozicile de la intalnire, Mimo, ce-ti veni, chiar ai iesit bine , toate sunteti frumoase si intradevar Roxana, arati super, super!, care este secretul?

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

La noi Mosul a fost tare darnic cu copilasii, pesemne ca au fost cuminti , au fost foarte bucurosi cand au descoperit cadourile de la Mos mai ales ca au dat intruna ture pe la cizme si au aparut cadourile sub nasul lor si s-au tot intrebat oare cum vine Mosul asta fara sa-l vada nimeni? A primit Rebi , rochite , papusa, un cojocel, un pulovar cu Hello Kitty, un dvd cu Tinkerbell , dulciuri si fructe. Razvi a primit migty beanz, mamaaa ce fericit a fost , un robot cu telecomanda, un pulovar, ciorapi, manusi, un dvd cu Ben 10 , dulciuri si fructe. Ne-am bucurat si noi tare de bucuria lor . E o luna tare frumoasa pentru copii si numai!

Va pup, va doresc o saptamana minunata , sunt restanta si la poze , dar recuperez eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE NICOLAILOR SI NICOLETELOR!!

Sanatate puilor bolnaviori: Matei, Andru,Sanzi.

Ia stati asa:cine-i Duamna de langa Mimo?Roxana-mami de Amira??daca da,e de nerecunoscut..ma tot gandeam cine-i..vis-a-vis inteleg ca-i Mira pe care nu prea am mai vazut-o in poze.

Sa aveti o saptamana minunata.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani tuturor cu nume de Nicolae!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput