Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Moama ce-am mai mancat cu fetele! Si acum ma duc sa scot o Vienetta din congelator

M-am bucurat ca am vazut la intalnire si fete pe care nu le-am mai vazut de multicel: Bubulina, Roxana si Mira!

Sanziana e bine, saru'mana de urari. Cu antibioticul e ca noua! Maine si poimaine cred, o mai tin acasa, dar de miercuri o trimit din nou la gradi.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

La multi ani, Cameluta! Sa ne traiesti si sa ne dai de baut
Sagetatoare deci, d-a lu' Mimu' Norocosi oameni
Din Mall vin, in Mall ma duc ...suna poetic asea

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
nu te cred!!

eu am avut o tentativa de cumparat cate ceva, dar erau niste coooozi.. noroc ca i-am gasit iubului pt Mos Nico, o carte interesanta, 'Pescuitul modern' - sau macar, sper sa fie interesanta, la cat ma pricep eu... macar de efect la prima vedere, asa, sa-l surprind
Matele va primi o cutie mixta de Kinder si un set de sine pt masinute, cu garaj sau ceva de genul, plus fructe, poate-poate il convind cu o mandarina..

a fost fain in mall, am papat, am vorbit intr-una si tot nu am dezbatut tot ce era de dezbatut:)))plus ca a venit Mosul la noi toate, Vali, am primit cate o esarfuta tare haioasa, pe care o voi purta maine la job, sa ma dau mare

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Raluca ce copiii frumosi ai, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi!! te mai astept cu poze, fara mastile de protectie

Mergi la inceput

pfiu, uitai sa va spun cine a aparut la intalnire: cuscra-mea!! ... pe care am vazut-o la cativa metri uin fata mea, ma uitam fix la ea si cateva secunde bune, nu am recunoscut-o!! cand a zambit mi-am dat seama ca e ea!! arata de milioane!! sa descarc si cela cateva poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Matei a faacut febra... nu stiu de la ce... cert este ca ia antibiotic de marti, un antibiotic puternic (dat pentru Streptococ...). Am iesit azi in frig, pana in statie si apoi iar asteptat in alta statie... la fel si la intors... erau -8 grade. Ce-o fi cu febra asta? Avea cred pana in 38.5... Vad cum e peste noapte si maine ma infiintez la medic... si eu care visam sa ma duc sa ma innoiesc de ziua mea (mi-a adus Mosul cadou un bon cu valoare maricica la Desigual, desi astia au haine cam scumpe, dar na, m-am mirat si Mosul a fost sensibil la mirarea mea... sa vedem acum ce-mi iau).

Bravo ca v.ati intalnit, felicitari Mosului ca a fost inspirat! Astept si eu pozele :).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI, DRAGELE MELE, SUNTETI MINUNATE!!!

Mergi la inceput

Andru, Matei sanatate va dorim, ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Pt cele interesate:
Acum au zis la TV ca la o intalnire a Coalitiei s-a decis mentinerea la 2 ani a concediului maternal, dar acesta va fi plafonat la 1000 sau 1500 de lei. Asta se mai discuta inca, va fi o intalnire si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello
am intrat si eu sa-i urez La multi ani lui Cami!!!

si pentru Raluca sa-i traiasca cei trei copii frumosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou! tare frumos la intalnirea cu fetele mi-a parut rau ca nu le-am si pupat Imi sunteti tare, tare dragi!
Vali, esarfa e suuuper frumoasa, multumeeesc
Ancuto, vinetele murate sunt cevaaaa, tare bune

Baietii mei inca dormeau cand am ajuns eu la 6 jumate, asa ca am profitat si am pus repede in ghetute Au fost super incantati de cate 2 cavaleri, puzzle si bombonele m&m. Eu am primit niste sosete groase cu minie mouse, o minunatie, tot de la H&M , plus caciula si manusile si o cutie cu bomboane , i-am luat si eu randunoiului un pulovaras de la debenhams cu reducere si ii vine super, un verde frumos, i-a placut tare, ce ma bucur

Revin, tre sa bag in priza laptopul...

Mergi la inceput