Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare!
Intai de toate, sa ne traiesti, CAMI, la multi ani!!
Apoi, multa sanatate Sanzianei!
Nu am cum ajunge. Nici randunoiul nu e acasa si nici macar sa dorm nupot, ca nu m-a lasat deloc Iulia sa citesc si maine am examen la cursul de Doppler pe care l-am facut, nu mai am cand profita decat cand doarme ea...
Stela iti dau o idee pt cand nu vrea Tea sa pape nimic-mimic. Eu am preluat-o cred de la Bitza mai demult: chipsuri la cuptor. Fierb cartofii intregi putin, 5-7 minute, ii tai felii destul de subtiri si ii pun pe tava pe care am pus hartie de copt unsa doar putin cu ulei de masline. Ii asez in tava, presar condimente si putina sare si ii dau la cuptor 20-25 minute. Ies si crocanti dar si moi datorita fierberii si, evident, sunt mult mai sanatosi decat cartofii prajiti in ulei dar le seamana si ce copil nu adora chipsurile? La Iulia se bat turcii la gura cand ii fac.
Luny, n-am inteles, il vei da pe Muf doar la FTK sau la gradi a Valentinei, cu totul? Adica exista si un soi de curs separat? Ma rog, intrebarea e mai mult pt Vali Daca n-ar fi destul de departe (incluzand timpul prin trafic), plus planul meu de a tine bona (conditii in care nu-mi permit si bona si gradi privata) cu toata convingerea as duce-o si eu pe Iulia la gradinitia lui Vali. Mi-a placut mult locatia, imi place ce povesteste Vali si imiplace enorm dezvoltarea lui Matei. Din pacate, nu se brodesc lucrurile...Dar daca exista un curs FTK separat, zau ca as duce-o pe Iulia, m-a impresionat treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

pana la urma nu mi vine nimeni la mall sau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami

Numai sanatate si fericire si dorinte implinite!!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty cursurile sunt separate de gradi. Se tin in incinta gradinitei, iar Vali am inteles ca este si unul dintre indrumatori la FTK, dar ei au mai multe locatii in Bucuresti, poti gasi ceva mai apropae de tine, uita-te pe site... mi-ar placea mie sa-l dau pe Muf la gradi la ea, insa nici cu visul nu visez, in general, particulara... nu ma tine, asa ca va merge la stat... cursurile se platesc separat.
mira ba da, mergem! si mai avem si musafiri surpriza!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Luny ,mai esti ?
Vreau si eu nr tau de telefon pe PM daca se poate ca sa stiu cum dau de voi .Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Cami,La multi ani!!! sa fii sanatoasa si numai bine

Am avut niste zile naspa,Andru cu febra ,de azi l-am bagat pe antibiotic..sper sa fie bine! nopti nedormite ,zile agitate,fara pofta de mancare...pana acum a luat o gura de lapte,2 lingurite de mamaliga cu branza si smantana si cam atat...acum doarme...vineri ,sambata si azi noapte a facut febra cam la 4-5 ore,i-am dat antiternice ...de luat temperatura nu m-a lasat decat o data ..termometru digi mi-a aratat 40,1 iar cel normal 39,5 cert e ca tot WE a ars ca o soba si a naiba febra greu a scazut dupa antitermice..i-am pus sosetele cu otet..off.geru cand e puiul asa de bolnavior..

cu asta ma laud..va si va doresc numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani, Cameluta! Sa ne traiesti si sa ne dai de baut
Sagetatoare deci, d-a lu' Mimu' Norocosi oameni
Din Mall vin, in Mall ma duc ...suna poetic asea

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Cami!
Sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se aseze toate planurile, rand pe rand, asa cum visezi tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumim pt felicitari.

Am pus aici cateva poze cu puiutii nostri:

http://family.webshots.com/photo/2438447560104290936bIFrRy

Pt Mos Nicolae noi am pregatit doar niste dulciuri si cate un glob de sticla cu zapada cu Mos Craciun sau om de zapada. Mos Craciun o sa vina cu daruri mai consistente.

Pt Mos Craciun nu prea am idei. Jucarii avem f multe si cam de toate felurile. As vrea sa gasesc ceva de care sa nu se plictiseasca dupa 10 min, poate pt copii mai mari. Si o sa luam si mai multe carti, pt copii mai mari. Le place f mult sa le citim, iar Ioanna incepe sa citesca singurica.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, ti-am vazut copiii, niste frumosi, cu cat drag il priveau ei pe bebe! Iar bebe este atat de conturat si bucalat!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput